עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הכי יתן לי להשתפר גם בריצות וגם בכוח בו זמנית (מובן שלא אידיאלי אבל מה הכי קרוב מה3 )מה המטרה שלך מביצוע התוכנית?
אם אני פונה אליכם אתם יכולים לארגן אתזה?סביר להניח 5/3/1 עם התאמות. SS ממש לא, גם לא טקסס (אולי טקסס עם התאמות). עם כזה נפח של אירובי הייתי ממליץ לפנות לאיש מקצוע שירכיב לך תוכנית אימון אחרת תפצע
ריצת מפח אחת פלוס 2 אינטרוולים אצלי ואחת שחרורמה המטרה שלך בכל הריצות נפח האלה ?
לפני הצבא אני שילבתי בשבוע 2 ריצות נפח של 8-10 קמ ואימון אינטרוולים אחד של 230X12 עם הלינארית של ביל סטאר בתוספת נפח לפלג גוף עליון ועבד מצוין (התכוננתי לגיבוש ואני לא חושב שהייתה דרך יותר יעילה מזו להתכונן)
תנסה לעשות את הלינארית של ביל סטאר ולראות אם אתה עומד בזה , אתה תצטרך לאכול הרבהריצת מפח אחת פלוס 2 אינטרוולים אצלי ואחת שחרור
מה הרמה שלך שאתה עושה 4 ריצות בשבוע ששתיים מהן אינטרוולים?ריצת מפח אחת פלוס 2 אינטרוולים אצלי ואחת שחרור
לא יודע מה הרמה אבל לפני שבוע מגדדתי 2000 ( עם קרסול שעדיין לא החלימה מנקע ל100 אחוז) 7:12.מה הרמה שלך שאתה עושה 4 ריצות בשבוע ששתיים מהן אינטרוולים?