הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדלפיט מהריצפה

eranshani2

משתמש מתחיל
132
4
נק' מוניטין:
68
132
4
ניגש ישר לעניין ,

יש לי בעיה ב"עמידת מוצא" של הדדלפיט כשאני מתחיל מהריצפה אני פשוט לא מצליח לישר את הגב . אני מנסה להוציא כמה שיותר את התחת ובכל זאת לא מצליח..

לעומת זאת כשאני שם הגבהה אין לי שום בעיה והטכניקה טובה .

אני לא איזה גבוה .. אני 1.76 ככה .

השאלה אם זה בסדר לעשות עם ההגבהה או כנראה אני לא עושה משהו נכון .
התחלתי לא מזמן לעשות דדלפיט סביבות החודש וחצי שבעיקר עבדתי על הטכניקה ועכשיו בזמן האחרון התחלתי לעלות במשקלים אבל עם ההגבהה.. אימון אחרון 90 קילו .. יכול יותר אבל גם ככה כל אימון אני מעלה ב 10 ק"ג אז זה נראה לי קצב טוב .. (עד שבאמת אני אתחיל לעבוד עם משקלים רציניים)

נערך לאחרונה:
דדליפט ניתן לעשות עם פלטה של 25/20 בכל צד, לא פחות. אם יש פלטות קטנות יותר (1 בכל צד מספיק של 20/25 מספיק) אז תשים הגבהה.
תעשה מתיחות כדי שהאגן וההמסטרינגס יהיו יותר גמישים. אם זה עדיין לא עובד אין ברירה אלה הגבהה.

אתה צריך למשוך את הטוסיק אחורה ואת החזה להוציא החוצה, רק ככה אתה במצב של גב ישר. ברגע שאתה עושה את זה מספיק חזק הגב ישר, אולי אתה לא יודע איך נראה גב ישר..

אתה עושה משהו לא נכון. תביא סרטון.
אני לא מבין מה זה להוציא תחת בדדליפט, איפה זה כתוב שעושים את זה?

• פותח/ת השרשור
דדליפט ניתן לעשות עם פלטה של 25/20 בכל צד, לא פחות. אם יש פלטות קטנות יותר (1 בכל צד מספיק של 20/25 מספיק) אז תשים הגבהה.
תעשה מתיחות כדי שהאגן וההמסטרינגס יהיו יותר גמישים. אם זה עדיין לא עובד אין ברירה אלה הגבהה.

אני משתמש בפלטות של 20 קילו . אין לי בעיה של גמישות אני חושב .

אתה צריך למשוך את הטוסיק אחורה ואת החזה להוציא החוצה, רק ככה אתה במצב של גב ישר. ברגע שאתה עושה את זה מספיק חזק הגב ישר, אולי אתה לא יודע איך נראה גב ישר..

חחח אני מאמין שאני יודע איך נראה גב ישר ואני רואה את זה כשאני עושה עם ההגבהה .

השאלה שלי כרגע היא עד כמה זה משמעותי עם או בלי הגבהה . על איזה איבר החלק הראשון בהרמה בדדלפיט בעיקר עובד?

• פותח/ת השרשור
תוריד משקל ותעשה בלי הגבהה

כמו שאמרתי קודם .. אני מדבר על העמידת מוצא של הדדליפט - עוד לפני שהתחלתי להרים בכלל את המשקל ....

החלק הראשון וההתחלתי בדדליפט עובד יותר על הירך האחורית או עדיין על הגב?

נערך לאחרונה:
כמו שאמרתי קודם .. אני מדבר על העמידת מוצא של הדדליפט - עוד לפני שהתחלתי להרים בכלל את המשקל ....

החלק הראשון וההתחלתי בדדליפט עובד יותר על הירך האחורית או עדיין על הגב?

ממה שאני יודע זה הרגליים , יכול להיות שהטכניקה שלך לא נכונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית