הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אלטרנטיבות ל power clean

RadBunny

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן,

אני עושה clean כבר יותר משנה, בחודשיים האחרונים יש לי כאבים ביד שמאל, בזרוע וביד הקדמית.
ניסיתי לקחת חודשיים מנוחה ולחזור עם משקלים נמוכים וכבר שהגעתי ל 50 קילו הכאבים חזרו.

רציתי לדעת אם מישהו מכיר תרגילים חלופיים לפאוור קלין, קראתי את הספר SS, לא זכור לי שריפטו מציע שם תרגיל חלופי,
אני עושה deadlift, squat,press,bench press,barbell row.

לפי מה שהבנתי הקלין הוא תרגיל לכוח מתפרץ, קראתי בכל מיני פורומים שממליצים לעשות חתירה במקום (שאני כבר עושה), אבל לא נראה לי הגיוני שזה תחליף כי זה לא עובד על כח מתפרץ.

תודה.

אתה יכול להכניס מתח במקום הפאוור קלין , מתח+דדליפט+חתירה זה די והותר ! תתחיל לעשות פרוטוקול פציעות במקביל ליד שמאל בינתיים

אתה יכול למשוך דדליפט 55%-65% מהמקס' שלך הכי מהר שאתה יכול.

• פותח/ת השרשור
דני, אני כבר עושה מתח ומקבילים (לא ציינתי כי אלה תרגילי עזר), אני מחפש תחליף לכח מתפרץ, אולי מתח עם משקל הכי מהר שאני יכול? אבל זה לא תרגיל ששמעתי עליו. סליחה על הבורות, מה הכוונה פרוטוקול פציעות?

rasmalo, אני שוקל 70 קילו, גובה 170, עושה 180 דדליפט, אתה ממליץ על 100 קילו דדליפט 3 חזרות מהירות 5 סטים? פשוט גם על זה לא יצא לי לשמוע.

100 קילו. שמונה סטים, שתי חזרות. לא לנוח יותר משתי דק' אבל גם לא מעט מדי. למשוך ממש מהר, להתפוצץ.

Back
למעלה תחתית