הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה| חדר כושר חדש ואין הרבה מתקנים.

• פותח/ת השרשור none
  • פורסם בתאריך

none

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
הייתי במכינה ועכשיו עזבתי, נשאר לי חודשיים לקראת הגיוס, ואני רוצה להרשם לחדר כושר ליד הבית.

עכשיו בחדר כושר שהייתי בצפון היה את כל המכשירים ( אני עושה תכנית ABC ) ועבדתי עם מה שהמדריך אמר לי, אבל בחדר כושר החדש אין כמעט מתקנים, הוא די קטן, יש את הדברים הממש בסיסים.

אני יכול לעשות את רוב התרגילים עם משקולות ולא מתקנים?
תודה.

הייתי במכינה ועכשיו עזבתי, נשאר לי חודשיים לקראת הגיוס, ואני רוצה להרשם לחדר כושר ליד הבית.

עכשיו בחדר כושר שהייתי בצפון היה את כל המכשירים ( אני עושה תכנית ABC ) ועבדתי עם מה שהמדריך אמר לי, אבל בחדר כושר החדש אין כמעט מתקנים, הוא די קטן, יש את הדברים הממש בסיסים.

אני יכול לעשות את רוב התרגילים עם משקולות ולא מתקנים?
תודה.
אם במתקנים אתה מתכוון למכונות אז כן, ועדיף יותר עם משקולות חופשיות

אין לכם מוט אולימפי ? ראק?
ולא אי אפשר לעשות רק עם משקולות חופשיות, אתה שוכח פה את הסקוואט והדדליפט.

• פותח/ת השרשור
יש שם את המכשיר של הדחיקה עם המתקן, ושם גם אפשר לעשות סקוואט.

רגליים יש שם רק 2 מכשירים,
ועוד איזה מכשיר של גב, ויד אחורית יש אחד (זה המתקן עם שני החוטים בצדדים שאתה מושך לכיוון למטה .)

העיקרון הכל שם ממש מוגבל, ואני לא יכול להשלים את התכנית כמו שהשלמתי אותה עם המתקנים בחד"כ הקודם, אז בטח צריך תחליפים עם משקולות חופשיים לא?

עבודה חופשית היא לא תחליף היא הבסיס, תלמד לעשות סקוואט בנץ' ודדליפט לפי דעתי זה הבסיס של הבסיס לכל מתאמן שמכבד את עצמו

Back
למעלה תחתית