הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה ערכת אחוזי שומן ואיזו תוכנית אני יכול להתחיל ?

לפי דעתי תתחיל חיטוב ואז תתחיל מסה, אלא אם אין לך בעיה עם השומן

אם לא התאמנת אף פעם תתחיל להתאמן, תכניס מספיק חלבון ובלי מסה-חיטוב כרגע, פשוט תאכל.

כשאתם ממליצים לו מאסה... איזה תוכנית חיטוב אתם ממליצים לו ?? האם יתאים לו תוכנית SS של מארק ריפטו(3X5)??? (אנחנו חברים ומתאמנים באותו חדר כושר[והוא התאמן מזמן תקופה מסויימת בחדר כושר ללא תוצאות])

• פותח/ת השרשור
נראה כמו 18%+-,תתחיל מסה חזק לדעתי עזוב את החיטוב בצד כרגע
אני כן התאמנתי לפני הרבה זמן אבל הייתי בלי מטרה.. עכשיו אני רוצה לחזור אין לי מושג איזה תוכנית אני צריך .. SS או להתחיל חיטוב ? גם אני חושב שאני צריך מסה ... ועוד שאלה איך אתה מגדיר מסה חזקה ? ואיזה תפריט אני צריך שלילי או חיובי ?

גם אני אומר תתחיל חיטוב
בשביל חיטוב - תפריט שלילי
בשביל מסה - תפריט חיובי

מסה זה מינימום מינימום 15%. הכי טוב להתחיל מ-10% - 12% (למעט אנשים מיוחדים שיורדים ל-8% - 7% ודברים בסגנון- לא בשבילך), ולכן חיטוב.

עזבו אותכם חיטוב..הבנו חח מה הייתם ממליצים לו על איזו תוכנית לבצע בחדר כושר??? האם SS יתאים לו?? כמה חזרות וכו'..

עזבו אותכם חיטוב..הבנו חח מה הייתם ממליצים לו על איזו תוכנית לבצע בחדר כושר??? האם SS יתאים לו?? כמה חזרות וכו'..
בחיטוב?
כנס לפורטל -> תוכניות אימונים -> תוכנית אימונים לחיטוב -> תבחר אחת (לדעתי ה-FBW הכי טובה, רק להוסיף דדליפט לפני חתירה)

אנשים תיקון:היום הוא נשקל בחדר כושר 85 קילו (ה92 קילו הוא נשקל בבית על משקל עם המחוג שזה הכי לא מכוון חח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית