הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקיחת קריאטין בזמן שלא מתאמנים

justlbs

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
0
155
0
שלום

יש לי שאלה התחלתי לקחת קריאטין בערך לפני כ שלוש שבועות .
עכשיו מאז לא התאמנתי מכשהתחלתי לקחת (מכל מיני סיבות) וגם לא הייתי בבית , וגם כרגע אני עובר בקרוב לתוכנית SS

עכשיו אני כבר כמעט לוקח שלוש שבועות - ואני עובד ע"פ שיטת 5 גרם כל יום . ואני מקפיד לקחת כל יום ולשתות לפחות 2 ליטר ביום.
יש 2-3 פעמים בשבוע שאני לוקח נגיד ב 11 בלילה , אבל אמרו לי שזה לא משנה ממש מתי לוקחים.

בכל אופן השאלה העיקרית האם זה בסדר שאני כבר לקחתי קריאטין 3 שבועות מבלי להתאמן? יכול לקרות לי משהו?
וזה ממש מוזר אני לא מרגיש משהו שונה עם הגוף שלי עם הקריאטין נגיד היום עשיתי ריצה ולא הרגשתי התאוששות מהירה או משהו תוך כמה זמן אני אמור להרגיש את ההשפעה של זה ואיך?

שלום

יש לי שאלה התחלתי לקחת קריאטין בערך לפני כ שלוש שבועות .
עכשיו מאז לא התאמנתי מכשהתחלתי לקחת (מכל מיני סיבות) וגם לא הייתי בבית , וגם כרגע אני עובר בקרוב לתוכנית SS

עכשיו אני כבר כמעט לוקח שלוש שבועות - ואני עובד ע"פ שיטת 5 גרם כל יום . ואני מקפיד לקחת כל יום ולשתות לפחות 2 ליטר ביום.
יש 2-3 פעמים בשבוע שאני לוקח נגיד ב 11 בלילה , אבל אמרו לי שזה לא משנה ממש מתי לוקחים.

בכל אופן השאלה העיקרית האם זה בסדר שאני כבר לקחתי קריאטין 3 שבועות מבלי להתאמן? יכול לקרות לי משהו?
וזה ממש מוזר אני לא מרגיש משהו שונה עם הגוף שלי עם הקריאטין נגיד היום עשיתי ריצה ולא הרגשתי התאוששות מהירה או משהו תוך כמה זמן אני אמור להרגיש את ההשפעה של זה ואיך?
1. אין לקריאטין קשר למסלול האירובי.
2. לא יקרה לך כלום אם תקח ולא תתאמן אבל זה סתם בזבוז כסף לקחת ולא להשתמש בזה באימוני משקולות.
3. קריאטין לא פועל על כולם אותו דבר! כלומר, עליך יכול להיות מצב שזה בכלל לא ישפיע ולמישהו אחר זה יוסיף 5 קילו או 15 קילו בלחיצות. או להפך...
4. 3 שבועות זה עדיין מוקדם להגיד מה ההשפעה, צריך לפחות חודש.
5. ההשעה תבוא גם בצורה של עוד חצי קילו נוזלים בגלל שהוא סופח נוזלים.

• פותח/ת השרשור
1. אין לקריאטין קשר למסלול האירובי.
2. לא יקרה לך כלום אם תקח ולא תתאמן אבל זה סתם בזבוז כסף לקחת ולא להשתמש בזה באימוני משקולות.
3. קריאטין לא פועל על כולם אותו דבר! כלומר, עליך יכול להיות מצב שזה בכלל לא ישפיע ולמישהו אחר זה יוסיף 5 קילו או 15 קילו בלחיצות. או להפך...
4. 3 שבועות זה עדיין מוקדם להגיד מה ההשפעה, צריך לפחות חודש.
5. ההשעה תבוא גם בצורה של עוד חצי קילו נוזלים בגלל שהוא סופח נוזלים.

לגבי 3:

3.מה הכוונה אז אם זה לא משפיע על נגיד , אז אני אפסיק לקחת ? לא הבנתי כי סתם ביזבזתי על זה כסף..
וסבבה אני אחכה עוד שבוע ככה מחר אני אלך להתאמן נראה אם כבר אני יכול להעלות ב BenchPress

יש לקריאטין קשר למסלול האירובי אבל רק בספרינטים.

לפי דעתי אין טעם לקחת קראטין אם אתה לא מתאמן , ומה חשבת שקראטין יהפוך אותך לסופרמן ?🤨

• פותח/ת השרשור
אני חוזר להתאמן השבוע , לא התאמנתי בגלל שאני לומד על ה SS כבר שבוע ומשו קורא ורואה סרטונים לפני שאני מתחיל השבוע אני חוזר : ).
ככה שגם הקריאטין לא הגיע למקסימום ביצוע של חודש..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית