הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לרצים שבינינו- שלפוחיות, מה עושים?

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
אני רץ ריצות של 9-10 ק״מ ובסופן תמיד יש לי שלפוחיות מה שמונע ממני לרוץ 3 פעמים בשבוע מכיוון שהן צריכות להתרפא, וכך יוצא שאני רץ רק פעמיים במקום 3 כל שבוע. למישהו יש טיפים איך להמנע מהעניין ואיך
לטפל כמו שצריך?

אני רץ ריצות של 9-10 ק״מ ובסופן תמיד יש לי שלפוחיות מה שמונע ממני לרוץ 3 פעמים בשבוע מכיוון שהן צריכות להתרפא, וכך יוצא שאני רץ רק פעמיים במקום 3 כל שבוע. למישהו יש טיפים איך להמנע מהעניין ואיך
לטפל כמו שצריך?

1.להתרגל
2.לקשור שונה את הנעל
3.להחליף גרביים
4.להחליף נעל
5.להפסיק לרוץ

יש מלא פתרונות. משחות טלק גרביים כפולים חבישות מלא שטויות
אבל בתכלס הטיפ הכי טוב שאתה הולך לקבל זה: תפתור את הבעייה.
אם אתה תרצה לרוץ אני מבטיח לך שלטווח הארוך הבעייה הזאת לא תהיה בעייה, כי אתה תפתור אותה. כל אחד מוצא את הפתרונות שלו.
אחרי לא כזה הרבה זמן שיש שלפוחיות ופותרים את הבעייה הזאת, פעמיים שלוש ארבע חמש אצל כל אחד זה שונה, העור החדש כבר "חסין לשלפוחיות"
אחרי תקופת ריצה מסויימת אתה נהיה חסין בערך לנצח מכל החרא הזה. לא משנה אם יורד גשם או שאתה רץ בבוץ או בחול או שאתה עם נעליים צבאיות. אחרי שהעור מתחדש בכל המקומות שצריך מספיק פעמים, פשוט אין לך יותר שלפוחיות.

כמובן שהכל אינדיוידואלי אבל זה הקו הכללי

יש מלא פתרונות. משחות טלק גרביים כפולים חבישות מלא שטויות
אבל בתכלס הטיפ הכי טוב שאתה הולך לקבל זה: תפתור את הבעייה.
אם אתה תרצה לרוץ אני מבטיח לך שלטווח הארוך הבעייה הזאת לא תהיה בעייה, כי אתה תפתור אותה. כל אחד מוצא את הפתרונות שלו.
אחרי לא כזה הרבה זמן שיש שלפוחיות ופותרים את הבעייה הזאת, פעמיים שלוש ארבע חמש אצל כל אחד זה שונה, העור החדש כבר "חסין לשלפוחיות"
אחרי תקופת ריצה מסויימת אתה נהיה חסין בערך לנצח מכל החרא הזה. לא משנה אם יורד גשם או שאתה רץ בבוץ או בחול או שאתה עם נעליים צבאיות. אחרי שהעור מתחדש בכל המקומות שצריך מספיק פעמים, פשוט אין לך יותר שלפוחיות.

כמובן שהכל אינדיוידואלי אבל זה הקו הכללי

אמת, יש לי אצבעות מאבן עכשיו חחח

קצת סובלים בהתחלה אבל זה עובר...

בעיקרון זה קשור בעיקר לנעל שלך ולאיך שקשרת אותה ולגרביים .
לפי מה שאני רואה הריצות חשובות לך אז גם תשקיע בהם (בנעליים מתאימות , וכמה זוגות גרביים נוחות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית