הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידות בחגורה של Inzer

Silvah

משתמש מתחיל
162
0
נק' מוניטין:
295
162
0
אני מעוניין לרכוש את החגורה הבאה:

http://www.inzernet.com/detail_belt.asp?PRODUCT_ID=FOREVERBELTS_BUCKLE10MM

בגדול אני מידה 33 במכנס וחשבתי לקחת את הגודל S כי הוא 28-32

אבל אז ראיתי ב HOP שהמידות של S הן אחרות לאותה חגורה: 26-30
http://www.houseofpain.com/product/powerlifting-belts/1-prong-forever-belt-10mm.html

האם לא מדובר באותה חגורה? אולי פשוט להזמין M וזהו?

אני קניתי מהאתר של אינזר והלכתי לפי המידות שרשומות באתר שלהם. הכל תקין.
בכל מקרה אם אתה מתנדנד בין שתי מידות לדעתי לך על המידה הגדולה יותר. גם כי בהנחה שאתה מתאמן רציני ולא מתחרה בקטגוריית משקל נמוכה, אתה לא תשאר S. וגם כי בכל מקרה אפשר לעשות חורים אם צריך.

• פותח/ת השרשור
אני קניתי מהאתר של אינזר והלכתי לפי המידות שרשומות באתר שלהם. הכל תקין.
בכל מקרה אם אתה מתנדנד בין שתי מידות לדעתי לך על המידה הגדולה יותר. גם כי בהנחה שאתה מתאמן רציני ולא מתחרה בקטגוריית משקל נמוכה, אתה לא תשאר S. וגם כי בכל מקרה אפשר לעשות חורים אם צריך.
תודה. נראה לי שאני אזמין M ישירות מהאתר של אינזר.
כמה זמן לקח לחגורה שלך להגיע ומה דעתך על הדגם שאני מזמין?

עכשיו אני רואה ששתי הקישורים שפירסמת הם בכלל לא אותם חגורות הראשונה היא 10MM השנייה 13MM ככה בגלל יכול להיות ההפרשים במידות , לדעתי לך על השנייה.

תודה. נראה לי שאני אזמין M ישירות מהאתר של אינזר.
כמה זמן לקח לחגורה שלך להגיע ומה דעתך על הדגם שאני מזמין?
לי מישהי הביאה מארה"ב, שלחתי את זה לניו יורק והיא הביאה לי משם, ככה שתוך משהו כמו שבועיים מהרגע שהזמנתי החגורה הייתה אצלי, אבל זה לא תופס לגביי המקרה שלך, אז לא יודע. חפש באתר אני בטוח שיש שם זמני משלוח.
לגביי הדגם אני הזמנתי כמו שלך אבל לא buckle אלא lever ואני מאוד מרוצה. עד אז השתמשתי בחגורות המונפצות של המכון שלי, מיותר לציין שזו ליגה אחרת. אין לי ניסיון עם חגורות אמיתיות אחרות, ככה שאני לא יודע להשוות, אבל החגורה מאוד אגרסיבית. קשה, כבדה, כואבת, ועושה את העבודה בדיוק כמו שציפיתי.

לי מישהי הביאה מארה"ב, שלחתי את זה לניו יורק והיא הביאה לי משם, ככה שתוך משהו כמו שבועיים מהרגע שהזמנתי החגורה הייתה אצלי, אבל זה לא תופס לגביי המקרה שלך, אז לא יודע. חפש באתר אני בטוח שיש שם זמני משלוח.
לגביי הדגם אני הזמנתי כמו שלך אבל לא buckle אלא lever ואני מאוד מרוצה. עד אז השתמשתי בחגורות המונפצות של המכון שלי, מיותר לציין שזו ליגה אחרת. אין לי ניסיון עם חגורות אמיתיות אחרות, ככה שאני לא יודע להשוות, אבל החגורה מאוד אגרסיבית. קשה, כבדה, כואבת, ועושה את העבודה בדיוק כמו שציפיתי.
מסכים פה עם טל , החגורות של ה13MM אכן משאירות אפילו סימנים כחולים על המקום , אבל הם הרבה יותר יציבות מה10 ככה שאם אתה לא רכוכית 😃 הייתי מציע לך ללכת על ה13

מסכים פה עם טל , החגורות של ה13MM אכן משאירות אפילו סימנים כחולים על המקום , אבל הם הרבה יותר יציבות מה10 ככה שאם אתה לא רכוכית 😃 הייתי מציע לך ללכת על ה13
לי יש 10 מ"מ, אין לי ניסיון עם 13 מ"מ. גם ברגע זה יש לי ממנה סימנים כחולים, ואני משתמש בה כבר בערך חודשיים. לא לקחתי 13 מ"מ מהסיבה הפשוטה שרציתי חגורה גם לדדליפט ובגלל שאין לי ניסיון עם חגורה אמיתית הנחתי שאם אחת מהן תפריע לי בדדליפט, זו ה13 מ"מ. וגם ידעתי מראש שה10 מ"מ תעשה את העבודה בכל מקרה, לפחות עד שיהיו לי 5-6 פלטות, שזה לא משהו שצפוי לקרות בקרוב, אם בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית