הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על התוכנית????

itamarbidush

משתמש מתחיל
69
0
נק' מוניטין:
0
69
0
אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
דדליפט 1*5

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
מתח 3*כשל

זה בסדר לעשות לפני כל תרגיל חימום עם משקל נמוך עד שאני מגיע למשקל כבד??
וכמה פעמים בשבוע לעשות את זה?
(צטטו אותי)

נערך לאחרונה:
זה בעצם SS רק שבאימון A במקום מתח אמור להיות הדדליפט ובB אמור להיות מתח,יש לך במאמר על הSS הסבר איך לעשות את החימום וכמה פעמים בשבוע לעשות

• פותח/ת השרשור
זה בעצם SS רק שבאימון A במקום מתח אמור להיות הדדליפט ובB אמור להיות מתח,יש לך במאמר על הSS הסבר איך לעשות את החימום וכמה פעמים בשבוע לעשות

רשום שצריך לעשות 3 פעמים בשבוע אז איך לעשות A B A או B A B ??

והתוכנית הזאת טובה למסה???

ושאלה אחרונה סליחה על החפירה חח...

אין לי תרגיל ליד קדמית .. לא יהיה יבצר לי חוסר פרופורציה??

רשום שצריך לעשות 3 פעמים בשבוע אז איך לעשות A B A או B A B ??

והתוכנית הזאת טובה למסה???

ושאלה אחרונה סליחה על החפירה חח...

אין לי תרגיל ליד קדמית .. לא יהיה יבצר לי חוסר פרופורציה??
אתה עושה AXBXA ואז שבוע BXAXB וככה כל שבוע(פעם שבוע עם שני אימוני A ופעם שבוע עם שני אימוני B)

זו תוכנית טובה למסה אני עושה אותה חודשיים ורואה ביינתיים תוצאות טובות(כמובן שצריך להקפיד על התזונה)

ואתה לא צריך תרגיל ליד קדמית היא מספיק עובדת בתוכנית הזאת עם התרגילים המורכבים ולהוסיף תריגלים ליד הקדמית יכול לפגוע בהתאוששות שלך

• פותח/ת השרשור
אתה עושה AXBXA ואז שבוע BXAXB וככה כל שבוע(פעם שבוע עם שני אימוני A ופעם שבוע עם שני אימוני B)

זו תוכנית טובה למסה אני עושה אותה חודשיים ורואה ביינתיים תוצאות טובות(כמובן שצריך להקפיד על התזונה)

ואתה לא צריך תרגיל ליד קדמית היא מספיק עובדת בתוכנית הזאת עם התרגילים המורכבים ולהוסיף תריגלים ליד הקדמית יכול לפגוע בהתאוששות שלך

תודה על העזרה אחי ! 😃

Back
למעלה תחתית