הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על התוכנית

Equinox

משתמש מתחיל
68
10
נק' מוניטין:
35
68
10
אני בab הרבה זמן ומרגיש שלא מתקדם כבר, מה גם שאני כבר כמעט שנה לא רואה שינוי בגוף בכלל..
החלטתי להחליף לתוכנית כזאת:

A(תחתון):
GHR/כפיפות ברכיים 2X10-20
סקוואט 3X5-8
דדליפט 2X6-8
חתירה עם מוט 3X6-10
מכרעים + עליית בהונות 2X10-20

A(עליון):
50 חזרות משיכות - חימום
מתח+לחיצת כתפיים 3X6-10
חתירה(במכונה או על ספה)+לחיצת חזה בשיפוע עליון 3X8-12
הרמות לצדדים+פשיטות מרפקים+כפיפת מרפקים 2X10-20

שאני כותב 3X5-8 נגיד זה אומר שבאימון הראשון אני עושה סקוואט עם משקל יחסית קל, באימון השני בסט הראשון עושה 6 חזרות, בסט השני גם 6 ובשלישי 8.
באימון שלאחר מכן אני עושה 3 סטים של 7 ואחריו 3 סטים של 8.
פה אני מעלה 2.5/5 קילו תלוי בי..

משקלים כרגע:
סקוואט: 60
דדליפט: 75
בנץ פרס: 70
פרס: 40

זאת תוכנית שמישהו נתן לי פעם והייתי בפציעה לא הספקתי לנסות אותה..
ניסיתי לעשות אותה השבוע ואימון A(פלג גוף תחתון) הסתיים לי ממש מהר(40 דקות סיימתי תאימון..)
אימון B לקח לי טיפה יותר אבל עדיין.

אשמח לחוות דעת ועזרה.

זה מכונה תוכנית UPPER-LOWER, והמשפט שבתוך שנה אתה לא רואה שינוי ולא מתקדם מעלה לי שאלה של לא האם התוכנית לא טובה, האם התזונה והמנוחה שלך טובה.
אי אפשר להגיע לתוצאות רק מלהתאמן ולא לאכול נכון ולנוח, אז קודם תענה לעצמך האם אתה עושה את 2 הדברים האלו נכון לפי שאתה רץ להחליף תוכנית

• פותח/ת השרשור
זה מכונה תוכנית UPPER-LOWER, והמשפט שבתוך שנה אתה לא רואה שינוי ולא מתקדם מעלה לי שאלה של לא האם התוכנית לא טובה, האם התזונה והמנוחה שלך טובה.
אי אפשר להגיע לתוצאות רק מלהתאמן ולא לאכול נכון ולנוח, אז קודם תענה לעצמך האם אתה עושה את 2 הדברים האלו נכון לפי שאתה רץ להחליף תוכנית
הייתי מקפיד תמיד על תזונה, עד שנפצעתי בגב ופשוט זה גרם לי בשלב מסויים לשים פס ולאכול מה שאני רוצה כי הייתי על סף ייאוש, עכשיו הגב שלי בסדר הכל הסתדר ואני חוזר לאכול כמו שצריך והרבה 😃

הייתי מקפיד תמיד על תזונה, עד שנפצעתי בגב ופשוט זה גרם לי בשלב מסויים לשים פס ולאכול מה שאני רוצה כי הייתי על סף ייאוש, עכשיו הגב שלי בסדר הכל הסתדר ואני חוזר לאכול כמו שצריך והרבה 😃

אתה לוודא שאתה אוכל באמת יותר משאתה צריך בגלל שהרבה אנשים חושבים שהם אוכלים מספיק אבל הם ממש לא אוכלים את הכמות שהם צריך. אם הקפדת טוב על האימונים והקפדת ללכת לפחות 3 פעמים בשבוע אז ככל כנראה שהבעיה היא בתזונה שלך.

למה חתירה בפלג גוף תחתון?
ואם כבר כזאת חלוקה אז הייתי הולך על התוכנית של לייל

• פותח/ת השרשור
אתה לוודא שאתה אוכל באמת יותר משאתה צריך בגלל שהרבה אנשים חושבים שהם אוכלים מספיק אבל הם ממש לא אוכלים את הכמות שהם צריך. אם הקפדת טוב על האימונים והקפדת ללכת לפחות 3 פעמים בשבוע אז ככל כנראה שהבעיה היא בתזונה שלך.
אני מבין את זה שאני לא אוכל כנראה מספיק, גם מן הסתם לא עליתי כמעט במשקל אז זה כן קשור לתזונה ואני עובד על זה, אבל שאלתי איך התוכנית?

אני מבין את זה שאני לא אוכל כנראה מספיק, גם מן הסתם לא עליתי כמעט במשקל אז זה כן קשור לתזונה ואני עובד על זה, אבל שאלתי איך התוכנית?

אני פחות בקיא בנוגע לתרגילים עצמם אז אמי מעדיף לא להגיד סתם.

Back
למעלה תחתית