עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חסרונות: דיאטה מונוטונית, עצירות, ירידה איטית לאחר הורדת נוזלים, קשה יותר מבחינה פסיכולוגית ( העמסות\הדיאטה עצמה), אימונים כח קשים יותר (לדעתי בשל היעדר פחמימה), עשויה להיות יותר יקרה בהשוואה לדיאטה רגילה בגלל צריכה חלבו גבוהה, לא הכי מתאימה לכולם (רגישות\עמידות לאינסולין)
תלוי מה אתה מגדיר כדל פחמימה.
כשהייתי על דל פחמימה וגם עם מעט קלוריות יחסית אחרי כמה זמן קיבלתי דיכאון\עצבנות\מתח.
זה משפיע על ההורמונים בגוף.
מצד שני אם אתה אוכל המון בשר אדום ושומן רווי ואתה לא בגירעון קלורי אני לא חושב שזה יקרה.
מסכים עם כל מילה , בדיוק איך שאני הרגשתי גם מבחינה מנטלית וגם מבחינה פיזית ! מוניטין.חסרונות: דיאטה מונוטונית, עצירות, ירידה איטית לאחר הורדת נוזלים, קשה יותר מבחינה פסיכולוגית ( העמסות\הדיאטה עצמה), אימונים כח קשים יותר (לדעתי בשל היעדר פחמימה), עשויה להיות יותר יקרה בהשוואה לדיאטה רגילה בגלל צריכה חלבו גבוהה, לא הכי מתאימה לכולם (רגישות\עמידות לאינסולין)
סכנת חיים לאוכלוסיה הכללית אינה ידועה. סכנות יש בעיקר לחולי סכרת וגם זה תלוי אילו.
דווקא לא מסכים עם אימוני כוח קשים, אני הקפדתי על צריכת שומן גבוהה לפי התפריט (בAD), ואימוני הכוח לא היו לי יותר קשים... אבל יכול להיות שאצל אנשים אחרים זה כן, דיאטה יקרה, אני לא חושב שצריך לעשות אותה יותר מחודש רצוף (לפחות כאשר עומדים על כמות פחמימות מאוד מינימלית - למשל עד 35גרם ביום)
עייפות ומצבי רוח... (בגלל הפחתת יצור סרוטונין)..
אני אבל מאוד ממליץ, דיאטה מעולה... עזרה לי להגיע לאחלה תוצאות בפחות זמן מדיאטה רגילה.
אני מניח שזה בגלל אלפי שנים שניזונו ממזון איכרים ולכן כל המאכלים שהזכרת תורמים לנו כיום. זה ידוע שבעבר הרחוק הומוספיאנס לא היו צריכים דבר מלבד איזה נתח עסיסי של יאק וכמה פירות בצד. אבל נידמה לי שאם מתרגלים לתזונה הזאת לאחר כמה שנים התופעות לוואי הרעות נעלמות לא?
עוד לא תהתרגלנו לתזונה עתירת פחמימות, זו הסיבה שיש היום שלל מחלות כמו סוכרת, מחלות לב וכו'.
אם אנשים יצמדו למה שאכלנו פעם, זה בעיקר חלבון ושומן הם יהיו הרבה יותר בריאים.
אז מאיפה באה האמרה של "שומן רווי זה רע" "פחממות זה טוב זה מביא אנרגיה"?
הרי זה בא מאיפה שהוא אף אחד לא המציא את זה סתם
היה איזה מחקר בשנות ה-60 או ה-70 שכביכול הצביע על שומן רווי כגורם למחלות לב, אבל זה שקר.
שומן רווי זה השומן הכי בריא לנו והוא ממש לא יגרום למחלות לב, אגב לא חסר על זה מאמרים על זה בפורטל.
http://www.kilogram.co.il/2305/%D7%94%D7%90%D7%9E%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%91-%D7%95%D7%9B%D7%9C%D7%99-%D7%93%D7%9D/
אני כבר כמעט חצי שנה אוכל פליאו, אין הרגשה טובה מזו.
אני יודע אני גם בעד שומן רווי ..העניין מאיפה זה התחיל כל העסק הזה כי אם אתה אומר שהמחקר הוא שיקרי למה עדיין מסתמכים עליו?
למה תזונאים אומר ככה וככה? הרי זה מה שלמלמדים אותם הם לא ממציאים
תגיד אתה עושה גם מסה עם תזונת פליאו? מתקדם במשקלים? אני חושב כבר לעבור לגמרי לפליאו כי אני ממיילא לא אוכל הרבה פחמימה, אני תמיד ישים עוד בשר בצלחת כדי לשבוע, הפחמימה זה רק לקלוריות ולגליקוגן. אבל אם אפשרי להתקדם יפה עם פליאו, מה רע..עוד לא תהתרגלנו לתזונה עתירת פחמימות, זו הסיבה שיש היום שלל מחלות כמו סוכרת, מחלות לב וכו'.
אם אנשים יצמדו למה שאכלנו פעם, זה בעיקר חלבון ושומן הם יהיו הרבה יותר בריאים.