הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו יודע כמה עולה מוט אולימפי +2 משקולות גומי 20KG ?

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
אני צריך לעשות פיזוטראפיה בבית . אני צריך לקנות רק מוט אולימפי ו2 משקולות של 20 קילו גומי מאלה שאפשר לזרוק .

• פותח/ת השרשור
משקולות ציפוי גומית עולות בממוצע 12 שקל לקילו
מוט אולימפי 400 שקל בממוצע
אבל אתה תמיד יכול לחפש ביד 2, יש לפעמים מציאות.

+ תודה רבה על התשובה דני .

אני מעדיף לקנות חדש , איפה הכי זול לקנות ? יש חנויות מומלצות יותר ?

• פותח/ת השרשור
תודה חברים -
כשאני חשוב על זה גם ככה אם אני יקנה עוד משקולות אני לא יעבוד את ה 150 קילו כולל המוט.
אולי כדאי לקנות מוט רגיל עם משקולות רגילות וזולות יותר ?

תודה חברים -
כשאני חשוב על זה גם ככה אם אני יקנה עוד משקולות אני לא יעבוד את ה 150 קילו כולל המוט.
אולי כדאי לקנות מוט רגיל עם משקולות רגילות וזולות יותר ?
זה החלטה ושיקול כלכלי שלך ענינו לפי מה ששאלת אחי..ואם אתה באמת חושב שלא תעבור את ה-150 אז למה לא

סט משקולות אוליפיות 180 קילו - יד 2 עולה 1100-1500
מוט חדש עולה 500 מוט יד 2 200-300 .

זה החלטה ושיקול כלכלי שלך ענינו לפי מה ששאלת אחי..ואם אתה באמת חושב שלא תעבור את ה-150 אז למה לא
בטח שכן זה משנה - איכות,נוחות, זה מחזיק שנים- חוץ מזה אני רוצה לראות מישהוא שיש לו מוט בבית עם סט משקולות והוא לא עובר את 150 בדדליפט.

נערך לאחרונה:
תגידו מזה המחירים המצחיקים האלה? עשיתי חיפוש קטן באתרים בחול וראיתי שמוט אולימפי עולה בסביבותה 1000$. איזה מין מוטות אלה ב500 שקל הם מחזיקים מעמד?!

תגידו מזה המחירים המצחיקים האלה? עשיתי חיפוש קטן באתרים בחול וראיתי שמוט אולימפי עולה בסביבותה 1000$. איזה מין מוטות אלה ב500 שקל הם מחזיקים מעמד?!
לא יודע איפה הסתכלת אבל אני ראיתי גם בפחות מ-100$.
לפי זה http://www.olympic-weights.org/olympic-weights/choosing-olympic-bar יש טובים ב-200$.
מה שמייקר את המוט זה הקצוות המסתובבים. זה משמעותי מאוד להרמות אולימפיות אבל פחות לאימוני כוח.

מוטות אולימפים מפלדת אל חלד באיזה אתר בריטי עלו 1000 דולר והייתי בטוח שסה מחיר נורמלי.. עריכה: בדקתי עכשיו מוט אולימפי אלייקו 835 אירו. טוב.. אני מניח שמעטים קונים אלייקו

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית