הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הופעה של HARDWELL בהאנגר בתא

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
כותרת.
אף פעם לא הייתי במקום, אשמח לקבל ממישהו חות דעת על איך מתנהלות ההופעות שם לפני שאני משלם 180-220 שקל כניסה 😃
תודה מראש.🙌

אני חושב שזה תלוי בהפקה.
הייתי שם בהופעה פעם אחת.
בגדול יש תור לקופות ומשם לקחתי את הכרטיס עם הצגת תעודת זהות או כרטיס אשראי. אני לא סגור על זה.
כדאי תמיד להגיע יותר מוקדם כדי לתפוס מקום טוב בתור. תלוי כמובן בהוםעה ומה הצפי של כמות האנשים.

יש באיזור המון מקומות להעביר את הזמן בלי קשר.

הופעה בישראל שווה משהו רק בגני התערוכה. (הייתי בואן ביורן ובאפרוג'ק)

180 שקל בשביל ההאנגר שזה מקום מסריח לא שווה לפי דעתי. אבל אני דיי בטוח שזה עולה פחות (גם 140 לא הייתי משלם, אישית).

הייתי בהאנגר, 3 פעמים נדמה לי.
יחסית למקום להופעות שהן לא OPEN AIR, המקום לפי דעתי נחשב לבין הטובים בארץ, אין כמעט מקומות שיכולים להשתוות.
כמובן שאני לא מחשיב כל מיני הופעות מיוחדות של אמנים גדולים במקומות כמו היכל נוקיה לדוגמא, אני מדבר על מקומות עיקריים כמו בארבי\תיאטרון\ סאבליים וכו'...
ההתרשמות שלי היא מהופעות מטאל!
הסאונד שם אדיר, ציוד ברמה גבוה מאוד ואני אישית נהנתי שם מאוד, מקום דיי גדול(אין לי מושג כמה אנשים הוא יכול להכיל).

בקיצור לדעתי אחלה מקום.😃

נערך לאחרונה:
איך זה באומן 17??
יש הופעה של מרכוס שולץ ב18.1 מאה שקל כרטיס למי שרוצה

• פותח/ת השרשור
איך זה באומן 17??
יש הופעה של מרכוס שולץ ב18.1 מאה שקל כרטיס למי שרוצה
חחח מיחצן?

אני חושב שזה תלוי בהפקה.
הייתי שם בהופעה פעם אחת.
בגדול יש תור לקופות ומשם לקחתי את הכרטיס עם הצגת תעודת זהות או כרטיס אשראי. אני לא סגור על זה.
כדאי תמיד להגיע יותר מוקדם כדי לתפוס מקום טוב בתור. תלוי כמובן בהוםעה ומה הצפי של כמות האנשים.

יש באיזור המון מקומות להעביר את הזמן בלי קשר.

הופעה בישראל שווה משהו רק בגני התערוכה. (הייתי בואן ביורן ובאפרוג'ק)

180 שקל בשביל ההאנגר שזה מקום מסריח לא שווה לפי דעתי. אבל אני דיי בטוח שזה עולה פחות (גם 140 לא הייתי משלם, אישית).

הייתי בהאנגר, 3 פעמים נדמה לי.
יחסית למקום להופעות שהן לא OPEN AIR, המקום לפי דעתי נחשב לבין הטובים בארץ, אין כמעט מקומות שיכולים להשתוות.
כמובן שאני לא מחשיב כל מיני הופעות מיוחדות של אמנים גדולים במקומות כמו היכל נוקיה לדוגמא, אני מדבר על מקומות עיקריים כמו בארבי\תיאטרון\ סאבליים וכו'...
ההתרשמות שלי היא מהופעות מטאל!
הסאונד שם אדיר, ציוד ברמה גבוה מאוד ואני אישית נהנתי שם מאוד, מקום דיי גדול(אין לי מושג כמה אנשים הוא יכול להכיל).

בקיצור לדעתי אחלה מקום.😃
תודה רבה לכם 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית