הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ העמסת פחמימות האם זה חובה?

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
שלום 😃
1.אני בחיטוב על 1700 קלוריות אוכל פי 2.5 בערך חלבון מהמשקל גוף 0.8 שומן וכל השאר פחמימות יש ירידה במשקל והכל מעולה עכשיו אני רוצה לדעת האם אני יכול לעשות את התקופת חיטוב ללא העמסה ?
2.נתונים נוספים אני גם על קלן שבוע וחצי וביום ראשון אני עושה את ההפסקה ממנו עכשיו חשבתי על להמשיך שבוע של חיטוב אחרי ההפסקה בלי הקלן ואז העמסה ואז שבוע של חיטוב בלי קלן ואז שוב להתחיל סייקל נוסף מה אתם חושבים?
3.שאלה נוספת האם כדאי לשמור את הקלן לאחוז שומן יותר נמוך ? כי אני רוצה להגיע ל8 אחוז שומן ואני עכשיו על 13 בערך האם להתחיל סייקל שאני יהיה 10% שומן ?

נערך לאחרונה:
1] כן זה חובה , כל עוד אתה במאזן קלורי שלילי אתה פוגע לעצמך במטבוליזם ואתה צריך מדי פעם לאושש אותו על ידי העמסה, זה גם תורם המון פססיכולוגית!
2+3] אין לך באחוזי שומן כאלה סיבה להיות על קלן .

• פותח/ת השרשור
1] כן זה חובה , כל עוד אתה במאזן קלורי שלילי אתה פוגע לעצמך במטבוליזם ואתה צריך מדי פעם לאושש אותו על ידי העמסה, זה גם תורם המון פססיכולוגית!
2+3] אין לך באחוזי שומן כאלה סיבה להיות על קלן .
1.סבבה אז בשבוע השלישי אני יעשה העמסה .
3+2. אז באיזה אחוזי שומן אני צריך להיות עם קלן לדעתך ?
4. תודה רבה לך על העזרה 😃

1.סבבה אז בשבוע השלישי אני יעשה העמסה .
3+2. אז באיזה אחוזי שומן אני צריך להיות עם קלן לדעתך ?
4. תודה רבה לך על העזרה 😃
לדעתי אתה יכול להגיע לאחוז שומן אפילו 10 ללא שום תוסף כלשהו כמו קלן/יוהמבין , מ10 אחוז אתה ומטה אתה יכול לשלב אחד משניהם

שפיצה בדרך כלל באות עם גבינות עם אחוזי שומן אסטרונומים שזה לא מה שצריך לאכול בהעמסה איכותית .
מסכים
אישית אני יכול לומר שכמה שהעמסה שלי הייתה יותר איכותית החיטוב שלי היה יותר טוב
ניסיתי להמנע משטויות בהעמסה כדי לא לסיים את ההעמסה רעב כמו בד"כ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית