נק' מוניטין:
58,701
- 103,264
- 12,424
- פותח/ת השרשור
בעיקרון יש עם זה בעיתיות מסויימת מאחר ובפורום יש ניסיון לסחור בחומרים ואנחנו מונעים את זה כמה שאפשר. ברגע שכל אחד יכניס את פרופיל הפייסבוק שלו לפרופיל, זה כבר יהיה בעייתי. אני צריך לבדוק את זה.עוד Feature Request, אפשרות לבצע קישור בין פרופיל החבר באתר לפרופיל בפייסבוק. הדבר יאפשר להעלות את המהימנות של הכותב ועוזר להרחיק טרולים. אתר HomeTheater.co.il לדוגמה מימש יכולת זו. ניתן לראות לוגו קטן של פייסבוק בפרופיל המשתמש של כל חבר שביצע את הקישור: http://d.pr/i/b4fO
אתה יכול לערוך את ההודעה עד 24 שעות מכתיבתה. מניעת העריכה נועד כדי שאנשים שמעלים סירטונים בפורום PL, לא יורידו אותם לאחר שקיבלו תשובה.גם יהיה ממש טוב אם תיהיה אפשרות לערוך הודעות ישנות. לא מבין למה זה נחסם אחרי קצת זמן ><
ניסיתי להגיב מהמשתמש שלך כמה פעמים וזה לא קרה לי.כל פעם שאני מגיב פעמיים [כדי שזה יוסיף להודעה קודמת] אני מקבל שגיאת Database Error וזה בעצם כן מוסיף, יש פעמים שאני עושה ריפרש וזה פשוט שולח 10000 פעם.
1. מה כתוב ב DB ERROR? אם אפשר תעשה גם View Page Source ותעתיק לי את כל מה שכתוב בתור הודעה/אימייל
2. איזה דפדפן?
3. באיזה נושא זה קרה לך?
תודה, זה יסודר.ב"הודעות חדשות" מכל הפורומים רק ההודעות שמתפרסמות בפורום PL נראות גדולות יותר ומתחתיהן כתוב:
"פורום PL/.../.."