הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בחירת משפטים לחולצות - לאחר סינון ממוקד (ניתן להצביע במספר אופציות במקביל)

אילו משפטים אתם רוצים על חולצות LBS?

• מה התירוץ שלך היום?

הצבעות: 18 14.0%
  • GET BIG OR DIE TRYING

הצבעות: 26 20.2%
  • PAIN IS TEMPORARY - PRIDE IS FOREVER

הצבעות: 31 24.0%
  • I’m Not Here to Talk

הצבעות: 22 17.1%
  • THE ONLY BAD WORKOUT קדימה IS THE ONE THAT NEVER HAPPENED מאחורה

הצבעות: 17 13.2%
  • THE ONLY TIME YOU'RE ALLOWED TO GET LOW IN LIFE, IS IN SQUAT

הצבעות: 31 24.0%
  • Eat , Lift , Sleep , Repeat

הצבעות: 55 42.6%
  • NO I'M NOT ON STEROIDS! BUT THANKS FOR ASKING

הצבעות: 25 19.4%
  • TRAIN INSANSE OR REMAIN THE SAME

הצבעות: 18 14.0%
  • תרים ברזל או תעלה חלודה

הצבעות: 20 15.5%
  • תמונה של מוט אולימפי מפוצץ פלטות. ולרשום מעל: Well, it's not going to lift itself

הצבעות: 39 30.2%
  • זה עם החולצה שכתוב עלייה מדריך?...אל תאמין לו.

הצבעות: 25 19.4%
  • Life never gets EASIER, You just get STRONGER

הצבעות: 24 18.6%
  • Under the bar: Where egos are buried and monsters are born.

הצבעות: 27 20.9%

• סה"כ מצביעים
    129
מצב
השרשור נעול
רוב המשפטים פה ממש בנאלים "Eat , Lift , Sleep , Repeat"
בחייאת רבאק מה עם לעקוץ?
מה רע ב- "מדריך?...אל תאמין לו!"

זה בדיוק כמו לכתוב: פקידה, אל תאמין לה.

הרבה יותר טוב!
אולי נשים "לבד אחי לבד!" וזהו.

+1! 😃

חלק מהמשפטים באמת מצחיקים (I'm in shape - Round is a shape הרס אותי), מחכה בקוצר רוח לפרסום החולצות 😃

• פותח/ת השרשור
הרבה יותר טוב!
אולי נשים "לבד אחי לבד!" וזהו.
אולי אתה רוצה גם שנכניס מסך LCD מאחורה של החולצה שיקרין שקופיות על פלאו? יש דברים שבלתי אפשריים טכנית וזה כולל את משפטי ריפ הלא מצחיק ומשפטי הסבתא שלו שמושפעים כמוך מתלהבים מהם.

כן,
PAIN IS TEMPORARY - PRIDE IS FOREVER
פשוט קופירייטרים.

• פותח/ת השרשור
כן,
PAIN IS TEMPORARY - PRIDE IS FOREVER
פשוט קופירייטרים.

בשלב הבא נעשה גופיות בילדרים ונגלח רגליים וחזה.
לא אחי, בוא נשתה 4 ליטר חלב עם אוראו ונרים 300 ק"ג בסקוואט. איזה HARDCORE!!!!

שלב אחרי זה כבר חוטיני. אין בו הרבה מקום לכתוב אז נרשום רק "יש לי אשכים קטנים אבל אני מקריב אחי!"

• פותח/ת השרשור
שלב אחרי זה כבר חוטיני. אין בו הרבה מקום לכתוב אז נרשום רק "יש לי אשכים קטנים אבל אני מקריב אחי!"
ההצבעה כרגע באשכול מדברת בעד עצמה. רוב האנשים לא רוצים בולשיט HARDCORE של חולי נפש. גם אני נהנה מזה, אני לא אשקר, אבל זה פשוט לא מתאים ולא שווה את ההשקעה שלי ושל מישל וכל אדם אחר שמעורב בכך בלעשות חולצות לבדיוק 10 אנשים. המטרה של החולצות ברורה: שיווק ופירסום הפורום והפורטל. המטרה השנייה של החולצה היא לספק הזמנה תמידית של חולצות אימון לאנשים שחפצים בכך. החולצות ימכרו במחיר מסובסד (כן, אני הולך להפסיד על כל מכירה כסף) מטעם הפורום ולכן אני לא מעוניין לעשות חולצות ריפטו שיקח לי 5 שנים לכסות את העלות שלהם. אתה חושב שמדובר ב 50 שקל לחולצה, תן לי להבהיר לך שכל הפרוייקט יסתכם בכמה אלפי שקלים ויקח הרבה מאוד זמן לכסות הוצאות מהחולצות האלו - אבל זה חלק מהכיף ועל שיווק ופירסום צריך גם לשלם כסף.
זו לא תהיה עוד הזמנה יחידה וגמרנו, אני הולך לפתוח את זה להזמנה באופן תמידי ועם הזמן נוסיף עוד ועוד עיצובים. אם אני אראה איפשהו באמצע הדרך שיש ביקוש לחולצות ריפטו של מושפעים, אז נעשה אחת כזו. כרגע, זה בלתי אפשרי ולא יקרה.

העיצוב הישן

יהיו את החולצות של פעם fat but stronget then you היה לי שניים מהם והם נעלמו לי.. אני מקווה שיהיה.

ההצבעה כרגע באשכול מדברת בעד עצמה. רוב האנשים לא רוצים בולשיט HARDCORE של חולי נפש. גם אני נהנה מזה, אני לא אשקר, אבל זה פשוט לא מתאים ולא שווה את ההשקעה שלי ושל מישל וכל אדם אחר שמעורב בכך בלעשות חולצות לבדיוק 10 אנשים. המטרה של החולצות ברורה: שיווק ופירסום הפורום והפורטל. המטרה השנייה של החולצה היא לספק הזמנה תמידית של חולצות אימון לאנשים שחפצים בכך. החולצות ימכרו במחיר מסובסד (כן, אני הולך להפסיד על כל מכירה כסף) מטעם הפורום ולכן אני לא מעוניין לעשות חולצות ריפטו שיקח לי 5 שנים לכסות את העלות שלהם. אתה חושב שמדובר ב 50 שקל לחולצה, תן לי להבהיר לך שכל הפרוייקט יסתכם בכמה אלפי שקלים ויקח הרבה מאוד זמן לכסות הוצאות מהחולצות האלו - אבל זה חלק מהכיף ועל שיווק ופירסום צריך גם לשלם כסף.
זו לא תהיה עוד הזמנה יחידה וגמרנו, אני הולך לפתוח את זה להזמנה באופן תמידי ועם הזמן נוסיף עוד ועוד עיצובים. אם אני אראה איפשהו באמצע הדרך שיש ביקוש לחולצות ריפטו של מושפעים, אז נעשה אחת כזו. כרגע, זה בלתי אפשרי ולא יקרה.
תרגע טמפון 😃
חוץ מזה, שהרוב קובע ודמקורטיה זה לחלשים...
אנחנו הולכים לעשות את אותה חברה של חולצות? fruit of the loom? הן טובות (אבל קטנות)

• פותח/ת השרשור
תרגע טמפון 😃
חוץ מזה, שהרוב קובע ודמקורטיה זה לחלשים...
אנחנו הולכים לעשות את אותה חברה של חולצות? fruit of the loom? הן טובות (אבל קטנות)
כן אותה חברה. אני לא מתעסק עם חולצות תוצרת סין או הודו. אלו חולצות תוצרת ארה"ב. לגבי המידות, קח מידות לפי זה ותראה איזו מידה אתה:
http://img826.imageshack.us/img826/1716/midotman.jpg

זה מתכווץ 5% בכביסה.

אולי אתה רוצה גם שנכניס מסך LCD מאחורה של החולצה שיקרין שקופיות על פלאו? יש דברים שבלתי אפשריים טכנית וזה כולל את משפטי ריפ הלא מצחיק ומשפטי הסבתא שלו שמושפעים כמוך מתלהבים מהם.
מסכים.
איזה דרכים יהיו בשביל לשלם?

משה, למה לא לצמצם עוד יותר על ידי מחיקת האפשרויות בעלות ההצבעות הנמוכות ביותר, ואלו שהצביעו להן, לתת להם את זכות הבחירה עוד פעם.
פעם ביומיים - שלוש, וכך תצמצם עד ל3~4 אפשרויות סופיות.

אין ספק, פורום כושר הכי מוצלח בישראל.

אולי איכזבנו, אבל את חולצה הארדקור שאתה כל כך רוצה יקנו בדיוק אתה ועוד 5 אנשים בפורום. אני מחפש חולצות שיבואו לאנשי הפורום + לכלל האוכלוסיה. המכירה של החולצות היא לא חד פעמית כמו פעמים קודמים אלא נעשה פינה קבועה באתר להזמנות חולצות (במחיר שהוא אפילו הפסד לשם מיתוג עצמי וכמובן אנשים שרוצים לרכוש חולצות אימון).
עם הזמן כנראה נוסיף עוד חולצות "לקולוציה" שניצור בקרוב, רק סבלנות.
לכן כתבתי:
חברי פורום יקרים,
איכזבתם.

אני ממש לא מאשים אתכם, אין ספק שפרסום זו המטרה ויפה שאתה אומר את זה בצורה ישירה, בניגוד להרבה דוגמאות אחרות.
וברור לי שמשפט שנבחר ע"י יותר משתמשים = יותר מכירות = יותר פרסום

פשוט קצת מבאס אבל שוב האשמה לא כלפיכם...

אני לא הייתי בוחר ב"תירוצים זה למוצצים" - זה עלול לפגוע בקהילת הגייז.

מה אם איזה משפט בנוסח: " כשאני רואה פרות מטיילות באחו, בשקט, בשלווה, בלי צרות, בלי דאגות אני מסתכל על הסטייק שבצלחת שלי ומבין שלחופש יש מחיר"

או "אני לא שמן, אני בין ארוחות"

או "לכל הבנות שרדפו אחריי בתיכון, היום כבר קשה לי לרוץ"

נערך לאחרונה:
יש פה אחלה דיון
לא אשקר,אני גם נורא אתבאס אם יהיה משהו מביך על החולצה כמו הדברים שמובילים עכשיו...

אבל לצערי החולצה לא נועדה לנו אלא לפרסם את הפורום.
מה שכן הויכוח בין משה ואלירן היו מהמשובחים שהיו בפורום

כל ויכוח ביננו הוא מהמשובחים. ולא נראה לי שהייתה פעם אחת בחיים שדיברנו בלי להתווכח 😃
משה תעשה לי אייפד 😍

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית