עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרבה יותר טוב!
אולי נשים "לבד אחי לבד!" וזהו.
אולי אתה רוצה גם שנכניס מסך LCD מאחורה של החולצה שיקרין שקופיות על פלאו? יש דברים שבלתי אפשריים טכנית וזה כולל את משפטי ריפ הלא מצחיק ומשפטי הסבתא שלו שמושפעים כמוך מתלהבים מהם.הרבה יותר טוב!
אולי נשים "לבד אחי לבד!" וזהו.
לא אחי, בוא נשתה 4 ליטר חלב עם אוראו ונרים 300 ק"ג בסקוואט. איזה HARDCORE!!!!כן,PAIN IS TEMPORARY - PRIDE IS FOREVERפשוט קופירייטרים.
בשלב הבא נעשה גופיות בילדרים ונגלח רגליים וחזה.
ההצבעה כרגע באשכול מדברת בעד עצמה. רוב האנשים לא רוצים בולשיט HARDCORE של חולי נפש. גם אני נהנה מזה, אני לא אשקר, אבל זה פשוט לא מתאים ולא שווה את ההשקעה שלי ושל מישל וכל אדם אחר שמעורב בכך בלעשות חולצות לבדיוק 10 אנשים. המטרה של החולצות ברורה: שיווק ופירסום הפורום והפורטל. המטרה השנייה של החולצה היא לספק הזמנה תמידית של חולצות אימון לאנשים שחפצים בכך. החולצות ימכרו במחיר מסובסד (כן, אני הולך להפסיד על כל מכירה כסף) מטעם הפורום ולכן אני לא מעוניין לעשות חולצות ריפטו שיקח לי 5 שנים לכסות את העלות שלהם. אתה חושב שמדובר ב 50 שקל לחולצה, תן לי להבהיר לך שכל הפרוייקט יסתכם בכמה אלפי שקלים ויקח הרבה מאוד זמן לכסות הוצאות מהחולצות האלו - אבל זה חלק מהכיף ועל שיווק ופירסום צריך גם לשלם כסף.בשלב הבא נעשה גופיות בילדרים ונגלח רגליים וחזה.
שלב אחרי זה כבר חוטיני. אין בו הרבה מקום לכתוב אז נרשום רק "יש לי אשכים קטנים אבל אני מקריב אחי!"
כן יהיה.יהיו את החולצות של פעם fat but stronget then you היה לי שניים מהם והם נעלמו לי.. אני מקווה שיהיה.
תרגע טמפון 😃ההצבעה כרגע באשכול מדברת בעד עצמה. רוב האנשים לא רוצים בולשיט HARDCORE של חולי נפש. גם אני נהנה מזה, אני לא אשקר, אבל זה פשוט לא מתאים ולא שווה את ההשקעה שלי ושל מישל וכל אדם אחר שמעורב בכך בלעשות חולצות לבדיוק 10 אנשים. המטרה של החולצות ברורה: שיווק ופירסום הפורום והפורטל. המטרה השנייה של החולצה היא לספק הזמנה תמידית של חולצות אימון לאנשים שחפצים בכך. החולצות ימכרו במחיר מסובסד (כן, אני הולך להפסיד על כל מכירה כסף) מטעם הפורום ולכן אני לא מעוניין לעשות חולצות ריפטו שיקח לי 5 שנים לכסות את העלות שלהם. אתה חושב שמדובר ב 50 שקל לחולצה, תן לי להבהיר לך שכל הפרוייקט יסתכם בכמה אלפי שקלים ויקח הרבה מאוד זמן לכסות הוצאות מהחולצות האלו - אבל זה חלק מהכיף ועל שיווק ופירסום צריך גם לשלם כסף.
זו לא תהיה עוד הזמנה יחידה וגמרנו, אני הולך לפתוח את זה להזמנה באופן תמידי ועם הזמן נוסיף עוד ועוד עיצובים. אם אני אראה איפשהו באמצע הדרך שיש ביקוש לחולצות ריפטו של מושפעים, אז נעשה אחת כזו. כרגע, זה בלתי אפשרי ולא יקרה.
כן אותה חברה. אני לא מתעסק עם חולצות תוצרת סין או הודו. אלו חולצות תוצרת ארה"ב. לגבי המידות, קח מידות לפי זה ותראה איזו מידה אתה:תרגע טמפון 😃
חוץ מזה, שהרוב קובע ודמקורטיה זה לחלשים...
אנחנו הולכים לעשות את אותה חברה של חולצות? fruit of the loom? הן טובות (אבל קטנות)
מסכים.אולי אתה רוצה גם שנכניס מסך LCD מאחורה של החולצה שיקרין שקופיות על פלאו? יש דברים שבלתי אפשריים טכנית וזה כולל את משפטי ריפ הלא מצחיק ומשפטי הסבתא שלו שמושפעים כמוך מתלהבים מהם.
לכן כתבתי:אולי איכזבנו, אבל את חולצה הארדקור שאתה כל כך רוצה יקנו בדיוק אתה ועוד 5 אנשים בפורום. אני מחפש חולצות שיבואו לאנשי הפורום + לכלל האוכלוסיה. המכירה של החולצות היא לא חד פעמית כמו פעמים קודמים אלא נעשה פינה קבועה באתר להזמנות חולצות (במחיר שהוא אפילו הפסד לשם מיתוג עצמי וכמובן אנשים שרוצים לרכוש חולצות אימון).
עם הזמן כנראה נוסיף עוד חולצות "לקולוציה" שניצור בקרוב, רק סבלנות.
חברי פורום יקרים,
איכזבתם.
Paypal/ כרטיס אשראי (16 ספרות, לא חייב בין לאומי)/ מזומן בחנות (כן, תהיה חנות. לא, לא של LBS).מסכים.
איזה דרכים יהיו בשביל לשלם?