עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מתכנן לרדת כל כך נמוך, רק ל11, אולי 12.לדעתי בגיל שלך אין לך למה להתקרב לזה , במיוחד שבלי להעליב אתה לא עם המון מסת שריר ואין לך למה להגיע לאחוז שומן ממש נמוך , אתה יכול להגיע לאחוז שומן כמו 10 אחוז ללא שניהם חבל סתם להתחיל איתם.
יוהמבין לא ממש יעזור לך , להגיע ל12 אחוז זה ממש לא בעיה להגיע בלי כלום גם ל11 אפשרי [מניסיון] לגבי קלן אין לי מושג .אני לא מתכנן לרדת כל כך נמוך, רק ל11, אולי 12.
להגיע לשניהם ייקח המון זמן, ואני מסיים חיטוב עוד חודש, ומשם מסה ארוכה וטובה.
צודק, צריך להוסיף בשר והרבה, זאת המטרה הבאה.
רק מעניין אותי לדעת אם יש בעיה לקחת אחד מהם לשבועיים ולהאיץ תהליכים במעט.
במידה ואני על 14-15, זה ייקח עוד חודשיים אם לא יותר, אני מסיים אתה חיטוב הזה עוד כחודש, ואני לא מתכוון למשוך אותו עוד יותר.יוהמבין לא ממש יעזור לך , להגיע ל12 אחוז זה ממש לא בעיה להגיע בלי כלום גם ל11 אפשרי [מניסיון] לגבי קלן אין לי מושג .
מעניין אותי לדעת, יש בעיה מסויימת\איסור בלקיחת קלן או יהימבין [לתקופה קצרה] למטרות חיטוב מתחת לגיל 18\21?
יש בעיה או סכנות בלקיחת אחד מהם למשך כ2-3 שבועות [קלן רק שבועיים] בגיל 16-17?
חחחחחחחח אתה פסיכיייייהסכנה ביוהימבין היא זיקפה.
עכשיו תאר לך אתה בבית של ההורים של חברה שלך ואז אבא שלה בא ללחוץ לך יד ובטעות זאת לא היד שלך.
לא נעים.
עזוב גנטיקה עכישו יש לך עוד זמן לזה...אחרי זה היה לך הרבה מאוד זמן לנשנש בקקה.עברתי 3 חודשי חיטוב ערך, או חודשיים, כרגע נכנס לחודש אחרון וסופי [כי החיטוב הזה כבר יצא לי מכל החורים האפשריים facepalm].
הבטן כבר שטוחה ומרגישים קוביות [לא ממש מעניין אבל סתם מגניב לדעת איזה גנטיקה יש לי] אבל יש עוד הצטברות שומן בצדדים ומעט מאוד בחלק התחתון של הבטן.
😆הסכנה ביוהימבין היא זיקפה.
עכשיו תאר לך אתה בבית של ההורים של חברה שלך ואז אבא שלה בא ללחוץ לך יד ובטעות זאת לא היד שלך.
לא נעים.
מבין בקלן כמה שצריך פחות או יותר, בכל מקרה התכוונתי להתייעץ כדי להיות בטוח.עזוב גנטיקה עכישו יש לך עוד זמן לזה...אחרי זה היה לך הרבה מאוד זמן לנשנש בקקה.
אני מציע לך תסיים את החיטוב כמה שיותר מהר אם אתה אומר שאתה במצב טוב, גם עכשיו חורף זה טוב.
מסה
200/300/500/נטרלי ואז חיטוב רציני.....
חוץ מזה יש לך דילר להשיג קלן שאתה מדבר?
אתה מבין מחומרים?
יש לי תיאוריה שכל דילר שומר במחסן שלו לפחות איזה 4 דברים של זיוף שהוא קנה בסין,
מתי שבא לו איזה ילד קטן הוא מוכר לו את זה במחיר של קילו זהב, ובכלל אין שם חומר פעיל.
ואם גם השומן ה"לא עיקש" מתעקש? 😈ליוהימבין יש תופעות לוואי. לאנשים עם לחץ דם גבוה לדעתי אין מה להתקרב לזה.
עכשיו כמו שנאמר וגם במקרה שלך ושאלת אותי בפרטי ועניתי לך שאין לך מה להתקרב ליוהימבין עד 10 א.ש. נשאר עליך מספיק שומן "לא עיקש"
מדוע?אין לך מה לעבור לדל פחמימה לחודש מיותר.