עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אגב...PREVIEW #5:
![]()
חחח כל כך נכון ! מתחיל לחסוך מעכשיו , ישלי פה איזה 4 כבר שני רוצההרגת אותי משה..אני הולך להזמין איזה 7 חולצות
חור בכיסfacepalm
PREVIEW #5:
![]()
מצחיק, אפילו לא שמתי לב לזה. יתוקן.אגב...
איפה יהיה כתוב פה UNDER THE BAR?
לצערי נאלצנו להתפשר על הדפסה אחת מאחורה מאחר ואם היינו מדפיסים דו צדדי זה היה יוצא יקר.הכי טובה שלכם עד עכשיו! משה יכול להיות גם את ההדפסה הזאת רק מקדימה או שזה רק מאחורה?
עיצוב 6 כרגע בסימן שאלה.אני רואה שנשארו 2 עיצובים שתציגו preview- סיימתם את העיצוב?
יש סיכוי שנוכל להזמין ביום ראשון שבוע הבא?
אני אנסה לארגן משהו למנהלים.הרגת אותי משה..אני הולך להזמין איזה 7 חולצות
חור בכיסfacepalm
אין צורך לדעתיעיצוב 6 כרגע בסימן שאלה.
עיצוב 7 זה העיצוב שעשינו פעם שעברה עם הציפור האדומה וזו תהיה כנראה החולצה היחידה שנמכור כדו-צדדית, רק במחיר גבוה יותר (15 ש"ח) מההזמנה המרוכזת שעשינו בזמנו (כי הזמנות מרוכזות יותר זול להוציא מאשר מכירה בבודדים).
ככה שבגדול יש רק עוד עיצוב אחד שאנחנו מתלבטים לגביו.
אני אנסה לארגן משהו למנהלים.
אנחנו ממש לא הולכים להרוויח על זה.אין צורך לדעתי
אחרי כל הכאב ראש מגיע לכם את הכסף
בקטנה, ממילא זאת הוצאה חד פעמית וזה בשביל הפורום בסופו של דבר
דובר על זה שאתם מוציאים את זה מהכיס שלכם..אנחנו ממש לא הולכים להרוויח על זה.
הייתה לנו הוצאה רשאונית אכן לא קטנה כלל שזה 2 מעצבים + רישיונות לכל התמונות והפונטים, אבל בסופו של דבר זה יהיה זמין להזמנה דרך www.tprint.co.il ששם נשים את כל החולצות ואנשים יוכלו להזמין דרכם את מה שירצו.
אם אתה באמת רוצה לדעת, אז מדובר בסדר גודל של כ-1000 חולצות. כן, מטורף, אבל על פירסום צריך לשלם.דובר על זה שאתם מוציאים את זה מהכיס שלכם..
זאת אחת הסיבות שאמרתי שמגיע לכם על כל הכאב ראש
אגב..אם אתה מוכן לציין...כמה חולצות (בערך) יצטרכו להימכר על מנת לכסות על עלות הבד,זכות על הלוגואים ההדפסה וכל הסיפור?
זה כי אתה יכול..יש לך אזרחותאם אתה באמת רוצה לדעת, אז מדובר בסדר גודל של כ-1000 חולצות. כן, מטורף, אבל על פירסום צריך לשלם.
רוב ההוצאה הייתה רישיונות על התמונות. אני לא עובד כמו החאפר הישראלי הממוצע; אני עובד מסודר כמו אמריקאי טוב.
אני לא ממש יודע איך זה מתנהל, אבל גם לא חושב שזה כל כך רווחי. מה גם שזה ימנע למכור את החולצה במקומות אחרים ואת החולצה הזאת תצטרך לקנות בפי 2 אם לא 3 יותר מאשר מה שאנחנו נמכור כעת.זה כי אתה יכול..יש לך אזרחות
בכל מקרה
אני אזמין בסביבות ה5
רק 200 כמוני וסגרת
המאסה הזאת הרגה אותי ואני חייב XXL
אגב... אני חושב שהחולצה של הרצל יכולה לתפוס חזק גם בחנויות בגדים בלי קשר לפורום... אולי תנסה להגיע עם כמה חנויות בארץ להסדר על מכירת זכות על החולצה?
(או שזה סיפור כי צריך אישור נוסף על הלוגו וכ'ו?)