הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירת תמונות לחולצות - נושא ממוקד לאחר סינון (ניתן לבחור בכמה אופציות במקביל)

באיזו תמונה תרצו לבחור?

• 4

הצבעות: 27 34.6%
  • 7

הצבעות: 23 29.5%
  • 8

הצבעות: 28 35.9%
  • 9

הצבעות: 21 26.9%
  • 10

הצבעות: 17 21.8%
  • 12

הצבעות: 22 28.2%
  • 13

הצבעות: 21 26.9%
  • 23

הצבעות: 12 15.4%
  • 24

הצבעות: 19 24.4%
  • 25

הצבעות: 14 17.9%

• סה"כ מצביעים
    78
מצב
השרשור נעול
PREVIEW #5 תיקון:

shirts6.jpg

למה ככה?אהבתי את הקודם,אם אפשר להחזיר לקודם זה יהיה סבבה אם לא,אני מקווה שתפדיסו את שני הסוגים למה ממש אהבתי את הקודם ולגבי הUNDER THE BAR,אני חושב שאנשים יבינו את זה מהתמונה ,לא ככה?

shirt17.jpg

לחץ כאן על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא.

תשאירו את התמונה הזאת ככה וההדפסה ככה הכי טוב.

שני הכלבים, קרוקודילים והציפורים יהיו זמינים להדפס. יהיה הרצל 1, Well it's not going אחד ומדריך 1 והעיצוב שעשינו לפני שנה 1.
סה"כ 10 עיצובים עם אופציה ל-11 (לא היה אמור להיות 7? אופס).

זתמרת זה ישאר?
לחץ כאן על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא.
44444444444444444444444m.jpg

חולצה של הרצל - קטלנית. כמובן כדאי להבליט את התמונה (הגדלה) על פני הכיתוב.

החולצה של הרצל תוקנה:
94139376.jpg

כל החולצות נראות מעולה.
האם יהיה אפשרי לקנות את החולצה של הרצל בגופייה?

צריכים עזרה לבחור את הציפור, מה לדעתכם הכי מוצלח?

shirt17.jpg

shirt18.jpg

shirt19.jpg

shirt29.jpg

shirts4.jpg

shirt20.jpg
הראשון הכי טוב לדעתי.
וגם פה צריכים עצות לשיפור. אולי תמונה של ליצן עם אצבע, כמו זה?
http://www.istockphoto.com/stock-illustration-8702750-joker.php?st=5225316

?

shirt30.jpg

shirt31.jpg

shirts8.jpg
ה-3 האחרונים מעולים, התמונה די טובה אבל לא בטוח בנוגע לזה.

משה, אפשר להבין מה עומד מאחורי החולצה המפגרת של "מדריך? אל תאמין לו"?
מה זאת ההכללה המטומטמת הזאת? זה לא נראה לך קצת לא הוגן?
אם אני מישהו שגולש בפורום שלך כבר כמה שנים וקרא את SS וPPST וכל מה שמסביב (או לחלופין סתם מדריך בעל נסיון עשיר שעדיין יודע להמליץ על דברים יותר טובים מגלון חלב ו3204243 קלוריות ליום כמו שהולך פה בפורום), ועשיתי קורס מאמנים כי רציתי להרוויח קצת כסף,
עכשיו בגלל החולצה הזאת ילדים בני 14 שנמצאים יומיים בפורום צריכים לא להקשיב לי אלא להרוס לעצמם את האימונים אחרי סרטון וחצי של ריפטו שהם ראו?

כל החולצות נראות מעולה.
האם יהיה אפשרי לקנות את החולצה של הרצל בגופייה?
כרגע יהיו רק חולצות טריקו רגילות. עם הזמן נוסיף גופיות, קפוצ'ונים וכו'

אם אני מישהו שגולש בפורום שלך כבר כמה שנים וקרא את SS וPPST וכל מה שמסביב (או לחלופין סתם מדריך בעל נסיון עשיר שעדיין יודע להמליץ על דברים יותר טובים מגלון חלב ו3204243 קלוריות ליום כמו שהולך פה בפורום), ועשיתי קורס מאמנים כי רציתי להרוויח קצת כסף,
עכשיו בגלל החולצה הזאת ילדים בני 14 שנמצאים יומיים בפורום צריכים לא להקשיב לי אלא להרוס לעצמם את האימונים אחרי סרטון וחצי של ריפטו שהם ראו?
זו חולצה בגדר "מצחיקה", אני לא חושב שילד בן 14 יקרא לא להקשיב למדריך על חולצה של מתאמן רנדומלי בחד"כ ולא באמת יקשיב לו - צריך קצת הגיון.

יש משהו במה שאתה אומר, למרות שיש מלא מדריכים גרועים זה לא אומר שכולם ככה.
אני לא הייתי לובש חולצה כזאת בחד"כ זה קצת מעליב לדעתי.
שאר העיצובים יפים מאוד הכי אהבתי את ה PAIN IS TEMPORARY .

כרגע יהיו רק חולצות טריקו רגילות. עם הזמן נוסיף גופיות, קפוצ'ונים וכו'

זו חולצה בגדר "מצחיקה", אני לא חושב שילד בן 14 יקרא לא להקשיב למדריך על חולצה של מתאמן רנדומלי בחד"כ ולא באמת יקשיב לו - צריך קצת הגיון.

הוא לא רק יקרא את זה על חולצה של מתאמן, הוא גם יסיק שזה נכון בגלל שהפורום הSO CALLED מס' 1 בישראל מוציא חולצות עם המשפט הזה.
אני רק אומר שבתור הבנאדם שמפרסם על החולצות האלה את הכתובת של הפורום שלו, לדעתי אתה צריך לעשות קצת חושבים אם המשפט הזה מתאים לחולצה.

הוא לא רק יקרא את זה על חולצה של מתאמן, הוא גם יסיק שזה נכון בגלל שהפורום הSO CALLED מס' 1 בישראל מוציא חולצות עם המשפט הזה.
אני רק אומר שבתור הבנאדם שמפרסם על החולצות האלה את הכתובת של הפורום שלו, לדעתי אתה צריך לעשות קצת חושבים אם המשפט הזה מתאים לחולצה.

כל אדם נורמלי יבין שהחולצה לא באה להעביר מסר רציני אלא סתם לצחוק על הרמה של המדריכים בארץ.
שדרך אגב רובם הגדול מצדיק את החולצה הזו,יצא לי לשמוע מאמנים ואני מצטט:" בלתי אפשרי לבנות שריר עם 6 חזרות"
ויש עוד הרבה פנינים.

נערך לאחרונה:
כל אדם נורמלי יבין שהחולצה לא באה להעביר מסר רציני אלא סתם לצחוק על הרמה של המדריכים בארץ.

ולמה זה נראה לך הגיוני לצחוק על הרמה של המאמנים בארץ?
נראה לך שאם יום אחד אתה תהיה מאמן (עם כל הידע המטורף שלך שנותן לך לגיטימציה לצחוק על מאמנים), אתה תאהב לראות את הכיתוב המתנשא הזה על גב של ילד בן 14 שנראה ומרים כמו דחליל?

נראה לך שאם יום אחד אתה תהיה מאמן (עם כל הידע המטורף שלך שנותן לך לגיטימציה לצחוק על מאמנים), אתה תאהב לראות את הכיתוב המתנשא הזה על גב של ילד בן 14 שנראה ומרים כמו דחליל?

כן זה נראה לי הגיוני לצחוק על הרמה בארץ,כי לבכות אני לא מתכוון.
אני לא טוען שאני בעל ידע מטורף,את האמת הידע שלי בתחום הוא מועט,אבל כנראה שמספיק לקרוא מאמרים ולהתאמן במשך כמה חודשים בשביל להבין יותר מהמאמן הממוצע בישראל.
את האמת הייתי לוקח את זה בצחוק,אם לדעתך מאמן נפגע מלראות ילד שחיף בן 14 לובש את החולצה אז שיפגע זו החלטה שלו.
החולצה היא בשביל פרסום,בשביל צחוק ובשביל לגרום לילדים שחיפים בני 14 להכנס לפורום ולא להקשיב למאמן שלהם ולעשות ABCD במכונות פרפר ולא להתקדם במשך חודשים.

אתה כנראה מאמן במקום ממש מוצלח עם רמה גבוהה.
מספר פניני חוכמה שיצא לי לשמוע מאמנים שונים:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=37028
ויש עוד הרבה בנושא הזה, תעיין בו.

גם אני חושב שהראשון של הPAIN הכי טוב , בכל מקרה גם החולצה של הסטרואידים לא ממש ריאלית למרבית הפורום כי עם כל הכבוד אין פה ממש אנשים שנראים על סטרואידים/מוזרקים בכל צורה שהיא [כולל אני שלא יהיה פה איזשהו רושם שאני מתנשא] ואני חושב שלראות ילד בן 15 שעושה פלטה בסקוואט לובש את החולצה הזאת יהיה אפילו די מביש ללובש החולצה.

בקשר לחולצות באופן כללי , משה שאפו ענק ! גם למעצב הגרפי , החולצה על הרצל יפה מאוד אחרי ההגדלה.

הראשון [הכתב פ33ה!!] והחולצה השחורה.
במדריך אל תאמין לו, האחרון.

אגב, אני לא על סטרואידים וכו', יפה רק בדוגמה המקורית שהבאתי, כל שינוי הורס אותה.

איפה הדוגמא על הסטרואידים ?

צריך גם חולצות לסוסים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית