עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
PREVIEW #4:
![]()
דוגמא על סטרואידים תכירי זה ליאור , ליאור תכיר זוהי הדוגמא על סטרואידים 😃איפה הדוגמא על הסטרואידים ?
צריך גם חולצות לסוסים
צריכים עזרה לבחור את הציפור, מה לדעתכם הכי מוצלח?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ב pain הראשון הוא הכי יפהוגם פה צריכים עצות לשיפור. אולי תמונה של ליצן עם אצבע, כמו זה?
http://www.istockphoto.com/stock-illustration-8702750-joker.php?st=5225316
?
![]()
![]()
![]()
זה סתם להטריל את המדריכים.ב pain הראשון הוא הכי יפה
לדעתי את החולצה השניה לא צריך להוציא..חבל על הכסף ויותר מידי פרובוקטיבי...ומה אתם חושבים? שאנשים באמצע סט לא יעצרו אתכם מיליון פעם לשאול אתכם מה למה ככה? למה כתוב לך ככה על החולצה?
זה סתם עוד מפתח לשיחה שממילא אנשים מנסים להמנע ממנה בחדכ
וגם זה באסה להיות בכאסח עם המדריך ממילא..
ולגבי האזרחות- צחקתי
זה סתם להטריל את המדריכים.
ולרדת עליהם ששילמו 7 אלף על שטויות.
ומה זה יעזור לך? לצאת נגד מדריכים ...תתעסק בעניינים שלך ובאימונים שלךזה סתם להטריל את המדריכים.
ולרדת עליהם ששילמו 7 אלף על שטויות.
גם ככה הם מפריעים לי להתאמן, יותר מזה כבר אי אפשר facepalmומה זה יעזור לך? לצאת נגד מדריכים ...תתעסק בעניינים שלך ובאימונים שלך
וכל עוד הם לא מפריעים לך אין טעם שתנסה לפתוח איתם חזית...זה ילדותי.
אחרי זה שהם יציקו במכון בגלל שיצאת איתם אינטרקציה בגלל חולצה טיפשית אתה תפתח פה פוסט " לא יכול עם המדריכים האלה!! הם משגעיים אותי לאא נותנים להתאמממן!".
אל תהיה ילד
ואיך בדיוק אתה יורד על מישהו ששילם 7 אלף שקל כדי לעשות את מה שהוא אוהב?
לא רוצה ולא רוצה! 🤘מסכים עם SWEETBAMBA, זה יכול להעליב את המאמן אני למשל לא מקשיב למאמן בנושאים של אימונים ותזונה אבל בקשר טוב איתו כי הוא אחלה בן אדם, והחולצה סתם יוצרת אנטגוניזם אליו, וPSYCO בלי להעליב אתה מזכיר לי ילד בן 12, אולי תתבגר?
גירסה קצת אחרת, איזו?
![]()
![]()
![]()
אני מסכים שלא צריך להוציא את החולצה עם המדריך. סתם יגרור לבעיות כי באמת יש מאמנים שלא מבינים באימונים אבל אחלה אנשים בחיים הכללים.
בדיוק. החולצה עם המדריך, זו החולצה האהובה עלי.מי שרוצה שיקנה למי שיש בעיה איתה שלא יקנה.
מי שרוצה שיקנה למי שיש בעיה איתה שלא יקנה.
החולצות האלו הם לפרסום הפורוםבדיוק. החולצה עם המדריך, זו החולצה האהובה עלי.
יש התקדמות בנושא מושון ? פרטים נוספים הכוונה , על המועד שיהיה אפשר להזמין את החולצות?בדיוק. החולצה עם המדריך, זו החולצה האהובה עלי.
ההפך, זה מביא לסקרנות ובסוף ליותר פירסום. ברור לי שזה חולצה שרק טרולים יקנו וזו לא תהיה החולצה הכי נמכרת, אבל זה רעיון גאוני שחייב לצאת לפועל.החולצות האלו הם לפרסום הפורום
לדעתי זה פרסום רע מאוד.
החלטה שלכם