הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירת תמונות לחולצות - נושא ממוקד לאחר סינון (ניתן לבחור בכמה אופציות במקביל)

באיזו תמונה תרצו לבחור?

• 4

הצבעות: 27 34.6%
  • 7

הצבעות: 23 29.5%
  • 8

הצבעות: 28 35.9%
  • 9

הצבעות: 21 26.9%
  • 10

הצבעות: 17 21.8%
  • 12

הצבעות: 22 28.2%
  • 13

הצבעות: 21 26.9%
  • 23

הצבעות: 12 15.4%
  • 24

הצבעות: 19 24.4%
  • 25

הצבעות: 14 17.9%

• סה"כ מצביעים
    78
מצב
השרשור נעול
ההפך, זה מביא לסקרנות ובסוף ליותר פירסום. ברור לי שזה חולצה שרק טרולים יקנו וזו לא תהיה החולצה הכי נמכרת, אבל זה רעיון גאוני שחייב לצאת לפועל.
החולצות יהיו זמינות כנראה איפשהו שבוע הבא. צריך לעשות קודם טסטרים לראות שהכל יוצא תקין.

מהו טווח המחירים של החולצות?

ממתי יהיה אפשר להזמין את החולצות? החולצה שדני שובבני פרסם חזקה וגם התמונה עם הציפור אדירה!
איזו תמונה פרסמתי תזכיר לי ?

מהו טווח המחירים של החולצות?
אני מאמין ש40 שקל אם לא פחות, כי משה אמר שזה הדפס חד צדדי מה שמוריד את עלויות החולצה , חוץ מאיזשהי חולצה לא זוכר בדיוק שהיא הדפס דו-צדדי .
משה תקן אותי אם טעיתי.

המחיר יהיה כנראה 60 ש"ח כולל משלוח עד הבית. הדפסה דו צדדית תעלה 78 ש"ח.
המחירים הם יותר גבוהים מההזמנות שעשינו בפורום בזמנו מכמה סיבות:
1. אנחנו לא עושים הזמנות מרוכזות. כל אחד בא ורוכש ישר מהבית דפוס כמה ומה שהוא רוצה (מייקר את העניין).
2. יש פה השקעה של אלפי שקלים שנדרש לכסות (זכויות יוצרים על התמונות והפונטים, 2 גרפיקאים).
3. מחיר החולצות (כותנה) מאז עלה (מה לא עלה?). אל תשכחו שאלו חולצות תוצרת ארה"ב (fruit of the loom) ולא זבל סיני או הודי. ההדפסה היא דיגיטלית ולא גלופה/פרס שעושים לבתי ספר או אפילו משי שזה מוגבל בצבעים ולא עמיד.

סה"כ אני חושב שזה מחיר הוגן לחולצה מהסוג הזה. ירדנו מהרעיון לעשות חולצה דו צדדית בדיוק מהסיבה שחשבנו ש 80 ש"ח לחולצה שכזו זה יהיה דיי יקר ולא הרבה יקנו. 60 ש"ח כולל משלוח זה מחיר שווה לכל נפש.

1. אנחנו לא עושים הזמנות מרוכזות. כל אחד בא ורוכש ישר מהבית דפוס כמה ומה שהוא רוצה (מייקר את העניין).
2. יש פה השקעה של אלפי שקלים שנדרש לכסות (זכויות יוצרים על התמונות והפונטים, 2 גרפיקאים).
3. מחיר החולצות (כותנה) מאז עלה (מה לא עלה?). אל תשכחו שאלו חולצות תוצרת ארה"ב (fruit of the loom) ולא זבל סיני או הודי. ההדפסה היא דיגיטלית ולא גלופה/פרס שעושים לבתי ספר או אפילו משי שזה מוגבל בצבעים ולא עמיד.

סה"כ אני חושב שזה מחיר הוגן לחולצה מהסוג הזה. ירדנו מהרעיון לעשות חולצה דו צדדית בדיוק מהסיבה שחשבנו ש 80 ש"ח לחולצה שכזו זה יהיה דיי יקר ולא הרבה יקנו. 60 ש"ח כולל משלוח זה מחיר שווה לכל נפש.
ועד כמה חולצות אפשר להזמין שהמשלוח לא יתייקר?

ועד כמה חולצות אפשר להזמין שהמשלוח לא יתייקר?
המשלוח כלול במחיר, זה לא משנה כמה אתה מזמין. 60 ש"ח כלול בתוכו משלוח לחולצה אחת. אם תזמין 2 חולצות, תשלם 120 ש"ח. אם תזמין 10 חולצות, תשלם 600 ש"ח.

המשלוח כלול במחיר, זה לא משנה כמה אתה מזמין. 60 ש"ח כלול בתוכו משלוח לחולצה אחת. אם תזמין 2 חולצות, תשלם 120 ש"ח. אם תזמין 10 חולצות, תשלם 600 ש"ח.
אהה אוקי אז במקרה הזה ,אכן מחיר שווה לכל נפש אני כנראה יארגן הזמנה קבוצתית במושב ככה שכל אחד ישלם את המחיר המינימלי , משה החולצות הישנות יעלו 78?

אהה אוקי אז במקרה הזה ,אכן מחיר שווה לכל נפש אני כנראה יארגן הזמנה קבוצתית במושב ככה שכל אחד ישלם את המחיר המינימלי , משה החולצות הישנות יעלו 78?
לצערי, כן.

ההפך, זה מביא לסקרנות ובסוף ליותר פירסום. ברור לי שזה חולצה שרק טרולים יקנו וזו לא תהיה החולצה הכי נמכרת, אבל זה רעיון גאוני שחייב לצאת לפועל.
החולצות יהיו זמינות כנראה איפשהו שבוע הבא. צריך לעשות קודם טסטרים לראות שהכל יוצא תקין.
האמת שאני בתור מדריך אהבתי תחולצה הזאת...
אנשים קיצונים מידי מי שישמע כאילו הרסתם פרנסה של המדריך כולם יבינו שזה בצחוק

תיהיה אפשרות לשלם במזומן לשליח? או שחובה לשלם דרך כרטיס אשראי?

האמת שאני בתור מדריך אהבתי תחולצה הזאת...
אנשים קיצונים מידי מי שישמע כאילו הרסתם פרנסה של המדריך כולם יבינו שזה בצחוק

תיהיה אפשרות לשלם במזומן לשליח? או שחובה לשלם דרך כרטיס אשראי?
כרטיס אשראי, פייפאל או לתת כרטיס אשראי בטלפון. זה בית דפוס, אני חושב שאפשר להגיע אליהם ולשלם במזומן (הם נמצאים בראש העין)

גירסה קצת אחרת, איזו?
shirt36.jpg

shirts9.jpg

shirts10.jpg

הכי למעלה צד שמאל מושלמת לא לשנות אותה בכלום!!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית