הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקוואט LB ודדליפט 😃 התחלתי היום SS

StrongLift

משתמש קבוע
1,146
545
נק' מוניטין:
2,827
1,146
545
טוב התחלתי היום SS כמו שהמליצו לי פה הרבה... 😃
הבנתי שחשוב לעבוד על הטכניקה גם שעולים משקלים אז לפני שאני מתחיל להעלות אני רוצה ביקורת על הטכניקה...

דדליפט:

לא רואים הפלטות מסתירות אבל המוט עולה שהוא צמוד לי לרגליים...
ובכללי לא יצא סט מוצלח מבחינת טכניקה אבל ככה לומדים :D

סקוואט:

זה הכי נמוך שאני מצליח לרדת.... אני שובר מקביל או שישלי בעיית גמישות? (ככה או ככה אני עושה מתיחות לרגליים בתחילת ובסוף האימון... 😃 )
והשתדלתי על הקטע של הברכיים שלא יגלשו...
ואני יודע שהיד לא תופסת את המוט נכון תיקנתי את זה עכשיו אני מרים את המרפקים והכף יד משלימה את היד עצמה כזה כמו שזה אמור להיות בערך...

טוב תודה על העזרה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דדליפט- המוט קצת רחוק ממך, בתחילת התנועה הוא צריך להיות מעל אמצע הרגל ולגעת בשוקיים. חוץ מזה, תקפיד להתחיל את התנועה מהרגליים כלומר לדחוף אותם חזק בהתחלה.
סקוואט- תתפלא, אבל אתה יורד מאוד עמוק יחסית לאימון ראשון בSS! אתה קצת גבולי בקשר לשבירת מקביל אבל שזה לא יטריד אותך, תוך כמה אימונים
זה יסתדר, הגמישות תבוא מעצמה לאט לאט.

• פותח/ת השרשור
דדליפט- המוט קצת רחוק ממך, בתחילת התנועה הוא צריך להיות מעל אמצע הרגל ולגעת בשוקיים. חוץ מזה, תקפיד להתחיל את התנועה מהרגליים כלומר לדחוף אותם חזק בהתחלה.
סקוואט- תתפלא, אבל אתה יורד מאוד עמוק יחסית לאימון ראשון בSS! אתה קצת גבולי בקשר לשבירת מקביל אבל שזה לא יטריד אותך, תוך כמה אימונים
זה יסתדר, הגמישות תבוא מעצמה לאט לאט.

טוב תודה רבה 😃
הבנתי גם בפורום אחר שהסט אפ של הדדליפט אצלי לא נכון... מה אתה אומר?

בסקוואט אתה לא יושב אחורה.תתחיל את התנועה מהאגן,תרד ותוך כדי תדחוף ברכיים לצדדים.

אני יעשה את זה תודה!

טוב תודה רבה 😃
הבנתי גם בפורום אחר שהסט אפ של הדדליפט אצלי לא נכון... מה אתה אומר?

אני יעשה את זה תודה!

נכון, הסט אפ שלך לא נכון, קודם כל תביא את המוט למעל אמצע הרגל ( אמצע כל הרגל, לא החלק שאתה רואה), אחר כך תתפוס אחיזה (בסימונים הפנימים), ואז תלך עם השוקיים קדימה עד שיגעו במוט, ואז תרים חזה תכווץ גב ותרים את המוט שהתנועה מתחילה מהרגליים. בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית