הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בהמשך לפוסט של ELIRAN,שנה טובה

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
הפוסט:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=37551&p=479854#post479854

אני רוצה לאחל לכל הפורום הנהדר הזה שנה טובה,ונאחל שתהיה לנו עוד שנה מלאה בוויכוחים,מחקרים,חובות לראק ודמעות של ילדים קטנים שקיבלו תשובה שנונה מאלכס.

אני רוצה לנצל את הבמה ולהודות לצוות המנהלים התותחים שכל יום אני לומד מהם משהו חדש
ושלעתים קרובות אני חושב על כמה זה כבוד הוא לי להיות חלק מצוות המנהלים של הפורום הכי טוב ומקצועי בארץ בגיל כל כך צעיר.
תודה על כך שאתם מאמינים בי וסומכים עלי,בתקווה להיות פה גם שנה הבאה.

לכל אלו ששותים היום אל תשכחו לקחת כל 12:30 דק' חומצת אמינו שתמנע פירוק שריר ותדלקו את עצמכם בחלבון מלא וכמובן קזאין לפני השינה.

שנה טובה!;aagtwq

חן שנה טובה י'תותח ללא ספק מגיע לך להיות מנהל אתה אדם עם יידע גדול ולב זהב .
תודה לכל מנהלי הפורום המוביל בארץ ולכל המשתמשים אפילו אם זה הקטן ביותר אשר תורמים מעצמם ועוזרים לאחרים ללא תמורה או משהו דומה אתם עושים עבודת קודש תמשיכו כך.
תודה בפרט לMOO התותח שהביא אותי לאן שאני היום וימשיך ללוות אותי עוד רבות אני מקווה , אדם זהב בכל רמ"ח איבריו.
שנה אזרחית טובה לכולם !!!

גם אני אצטרף לפוסט ואאחל שנה אזרחית טובה לכולם 👑

באמת, בלי הפורום הזה לא הייתי עובר את השינוי שעברתי, תודה רבה לכול המנהלים ולמשתמשים שעוזרים פה בפורום.

פורום פצצה, גולש כאן כבר 8 חודש(לא נרשמתי מההתחלה)- הרבה מאוד ידע. הרבה מיתוסים שברתם לי. השינויים שהגוף שלי עבר ועובר הם בעיקר בזכות האנשים שעוזרים כאן יום ביומו. שלכולם תיהיה שנה אזרחית מעולה. בין אם בבית ספר, צבא או באקדמיה- שתמשיכו להביא בראש לראק.

מת על הפורום הזה!
בלי הייעוץ אישי הייתי עושה עכשיו 5 תרגילים ליד קדמית עם המשקולות הוורדות של הקילו.
זה הפורום הכי מקצועי ומושקע שאני מכיר לפחות עם צוות מנהלים שעושה את עבודתו כמו שצריך,שנה טובה לכל חברי הפורום.

שנה טובה לכולם !
מאחל לכולם שנה מלאה בשיאים בסקוואט בבנצ' ובכפיפות המרפקים !

בלי הפורום הזה הייתי נשאר תקוע במכונה של הכפיפות מרפקים
שנה טובה ומלאה בסקוואטים כבדים!

חברים, תמשיכו להשקיע ולהפציץ, ושתהיה לנו שנה טובה.
שנה מלאת הטרל1ת, ליצנ*ם, צחוקים והפצצות.
שתמשיכו להיות קאטבוליים ושתיפרשו מבילדינג.
שנה טובה, בי.

גם אני הייתי עכשיו מחלק את האימון שלי ל-ABC אם לא הייתי קורא את המאמר על SS ששינה לי הכל... אז תודה לצוות האתר על התרומה!
שתיהיה לכולנו שנה אזרחית מוצלחת ומלאת פלטות!

שנה טובה 😃
שנה טוב, במיוחד לך 😃

שנה טובה לכל הפורום הזה שבלעדיו לא הייתי מתחיל להתאמן ולהרזות, הייתי נשאר בטטה חסרת ידע (זה גם נתן לי 5 נקודודת בונוס בביולוגיה:jester:)

משה, אני חייב לך תודה מיוחדת- על כל העזרה ביעוץ ובפרטי, תודה רבה על הכל!
וכמובן שגם לכל שאר חברי הפורום.

שנה אזרחית טובה לכולם...
באמת פורום שאין לו מתחרים העליתי את רמת הידע וההבנה שלי יחסית הרבה לזמן הקצר שאני חבר פה.
תודה לכל המנהלים שעושים עבודת קודש. (זה היה בכוונה 😃)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית