הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיות בכבד

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
מובן כי בשימוש בכדורים ובמיוחד אנדרול דיאנבול ווינסטרול ועוד גורמים לבעייה בכבד בשימוש ארוך או להבדיל בכמות גדולה.עכשיו ככה לגבי אלכוהול בכמות רבה ולדוגמא שתינים מה בקשר לכבד שלהם הרי אם ניסתכל ניראה שהם חיים עד גיל מאוחר וכן נרומנים.אייך מוסבר העניין שבשימוש:whacky095: בכדוריםמזהירים מפגיעה בכבד.
אני שואל זאת היות ואני מכיר אנשים שצורכים חודשים דיאנבול או אנדרול וממשיכים כרגיל ולדבריהם לא מרגישים כאבים או כל תופעת לוואי מהכדורים.שלא ישתמע מכך שלדעתי בטוח להשתמש בכדורים רק אייך מוסברים דברים אלו?

אני בזמנו השתמשתי בדיאנבול ולא לקחתי יותר מ 6-8 שבועות
הכל תלוי במינון ובתקופה שבה אתה לוקח, זה שאין בעיות באותו זמן זה לא אומר שלא יקרו בעיות בעתיד.

אחת הבעיות בכדורים בגלל שזה אורלי הם עוברים דרך מערכת הכבד והכליות (להבדיל מזריקות שנכנסות ישר למערכת הדם) ולכך במצב של כדורים, פרט לזה שמדובר ברעלים, הכבד כל הזמן עובד בניקוז הרעלים והוא לא נח וזו עוד סיבה לפגיע בכבד.

ראיתי לא מעט אנשים על סטרואידים (בזמנו כל המכון כושר שלי היה על חומרים) ובודיבילדרים שדוחסים חומרים בכמויות שאתה לא רוצה אפילו לדעת
הראש שלהם זה "כל עוד אני לא מת אני בריא"
תכלס אף אחד לא מת מחומרים (לא לפי מה שאני יודע לפחות) וגם אם תיקח סייקל הכי רעלני ומסוכן שיש.. למות אתה לא תמות אבל... אתה יכול לסבך לך את המערכות הפנימיות ברמה שאין לך מושג ולאו דווקא תראה אותם עכשיו, זה יכול להיות עוד 10-20 שנה עד שאתה תרגיש זאת.

סיפור שכבר סיפרתי פה בעבר
אחד הבודיבילדרים שהכרתי במכון כושר שלי היה לוקח GH ברמות מטורפות ובמקביל ל GH הוא היה מזריק אינסולין מה שהפך אותו לחולה סוכרת, אבל הוא מבחינתו כמו שציינתי "כל עוד אני לא מת אני בריא" ולא היתה לו עם זה בעיה והוא אפילו ידע שיש סיכוי רב שהוא יחלה במחלה.
אתה מבין את הראש??
אז זה שאתה רואה אנשים "בריאים" זה לא בהכרח נכון ואני מבטיח לך שאתה תראה שבגמר הסייקלים שלהם (אלה שמגזימים) תפקודי הכבד/כליות שלהם לא יהיו תקינות.

*הערה: כל מה שאני כותב זה מנסיון אישי בלבד. אני לא מומחה לחומרים אז קח את הדברים שלי בערבון מוגבל.

לגבי נרקומנים ואלכוהוליסטים- אותו הדבר, אם הדבר נעשה תחת בסיס יום-יומי סיכוי רב שתהיה פגיעה במערכות הפנימיות וכנראה לא ראית מה זה נרקומן/אלכוהוליסט, כאלה שלוקחים תחת בסיס קבוע הם מאוד חולים ואני לא מדבר על כמה ילדים ששותים פעם-פעמיים בשבוע או מעשנים ג'ויינט פה ג'ויינט שם.

נערך לאחרונה:
מובן כי בשימוש בכדורים ובמיוחד אנדרול דיאנבול ווינסטרול ועוד גורמים לבעייה בכבד בשימוש ארוך או להבדיל בכמות גדולה.עכשיו ככה לגבי אלכוהול בכמות רבה ולדוגמא שתינים מה בקשר לכבד שלהם הרי אם ניסתכל ניראה שהם חיים עד גיל מאוחר וכן נרומנים.אייך מוסבר העניין שבשימוש:whacky095: בכדוריםמזהירים מפגיעה בכבד.
אני שואל זאת היות ואני מכיר אנשים שצורכים חודשים דיאנבול או אנדרול וממשיכים כרגיל ולדבריהם לא מרגישים כאבים או כל תופעת לוואי מהכדורים.שלא ישתמע מכך שלדעתי בטוח להשתמש בכדורים רק אייך מוסברים דברים אלו?

על מה אתה מדבר? אלכוהוליסטים אמיתיים נאבקים בשחמת הכבד והחיים שלהם ממש לא דבש, בעיות בריאותיות מפה ועד להודעה חדשה.
יש לחיות ויש לחיות. נרקומנים ואלכוהוליסטים אינם בעלי איכות חיים.
רוב הנרקומנים והשתיינים הכפייתיים מתארים את מצבם ככזה שבו הם לוקחים את הרעלים האלה לא בשביל "היי" אלא רק בשביל להרגיש נורמלי לכמה שעות.
ללא כאבים וייסורים.

לכבד ובכלל למערכות הגוף יש פוטנציאל שיקומי אדיר, אבל אל תתגרה בו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית