הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להתאמן בחו"ל

PoliShook

משתמש מתחיל
55
0
נק' מוניטין:
0
55
0
יום חמישי שבוע הבא אני טס לחו"ל ובאותו יום בבוקר יש לי אימון, עקב הנסיעה האימון הבא שלי יהיה רק ביום שישי שבוע ויום אחרי הנסיעה, כלומר אני מפסיד 2 אימונים (ראשון ורביעי). אני עושה FBW, אולי ביום חמישי לעשות סוג של ABC עם הרבה תרגילים ( 3 לגב, 3 לחזה, 3 לרגליים, 2 יד קדמית, 2 יד אחורית ו-3 לבטן, 2 לכתפיים) כי אפסיד שבוע וזו בול תוכנית לשבוע מנוחה. ואיזה תרגילים לעשות בחו"ל עם משקל גוף?
תודה
:stop:

חבר שלי היה בחו"ל שבוע הפסיד 3 אימונים והייתה לו שם תזונה לקוייה והוא ירד במשקלי העבודה, אז חבל..

אתה תחזור למשקלים שלך בשבוע אז זה לא נורא, ולפעמים זה טוב לעשות שבוע הפסקה

אני בדיוק חזרתי מחול והיו שם חדרי כושר עם כניסות חד פעמיות עם זה מאוד חשוב לך אתה יכול ללכת לאחד כזה ולהתאמן מתי שבראש שלך

• פותח/ת השרשור
אתה תחזור למשקלים שלך בשבוע אז זה לא נורא, ולפעמים זה טוב לעשות שבוע הפסקה

טוב, אז להתאמן כרגיל ביום לפני ובחו"ל לא לעשות איפלו תרגילים עם משקל גוף שזה די קל?
אני בדיוק חזרתי מחול והיו שם חדרי כושר עם כניסות חד פעמיות עם זה מאוד חשוב לך אתה יכול ללכת לאחד כזה ולהתאמן מתי שבראש שלך
לא איפה שאני אהיה לא נראלי שיהיה לי זמן לזה

טוב, אז להתאמן כרגיל ביום לפני ובחו"ל לא לעשות איפלו תרגילים עם משקל גוף שזה די קל?

לא איפה שאני אהיה לא נראלי שיהיה לי זמן לזה

אם ממש בא לך אתה יכול לנסות לעשות מתח מקבילים וכאלו או אולי להוסיף עוד כמה תרגילים ביום האימון כל עוד אתה לא עובר את השעה חצי אימון או אולי לנסות לשבור שיאים במשקלים, אבל אם זה נסיעה פעם/פעמיים בשנה לצורך בילוי , הייתי טס לבלות ולא שובר את הראש לגבי זה כולה שבוע
בכל מקרה אם אתה מתאמן בערך 3 חודש בלי הפסקות אז שבוע הפסקה זה דבר לא רע לעשות

• פותח/ת השרשור
אם ממש בא לך אתה יכול לנסות לעשות מתח מקבילים וכאלו או אולי להוסיף עוד כמה תרגילים ביום האימון כל עוד אתה לא עובר את השעה חצי אימון או אולי לנסות לשבור שיאים במשקלים, אבל אם זה נסיעה פעם/פעמיים בשנה לצורך בילוי , הייתי טס לבלות ולא שובר את הראש לגבי זה כולה שבוע
בכל מקרה אם אתה מתאמן בערך 3 חודש בלי הפסקות אז שבוע הפסקה זה דבר לא רע לעשות
כן אבל אחרי שאני חוזר יש לי טיול שנתי, ואולי עוד איזה נסיעה וזה מצטבר וחבל לי להפסיד למרות שב-3 חודשים האלה לא הפסדתי אימון אחד אפילו.. בקיצור ביום הנסיעה אעשה אימון של שעה וחצי אימון קצת ארוך כזה ויש לך במקרה תוכנית שאני יכול לבצע עם משקיל גוף לעשות בחו"ל? אה ובחו"ל לאכול נייטרלי כן?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תמשיך תאימונים כרגיל, תעשה חיים בחו"ל - תאכל טוב, תהנה - תחזור לארץ ותפציץ במכון.
אני מפחד מהקטע של האוכל בחו"ל, מסעדות וכל המאזן החיובי יילך לשומן :( בגלל זה גם בחו"ל אני רוצה להתאמן קצת

אני מפחד מהקטע של האוכל בחו"ל, מסעדות וכל המאזן החיובי יילך לשומן :( בגלל זה גם בחו"ל אני רוצה להתאמן קצת
אתה משחק בקקה!! תטוס לחול תעשה חיים תחזור ותתאמן! מאזן חיובי של שבוע ללא אימונים לא יקרה כלום

לא יקרה לך כלום משבוע שלא תתאמן ואולי תאכל קצת אוכל לא בריא,תעשה חיים בחו"ל ותחזור למכון רענן ומחוזק

• פותח/ת השרשור
אתה משחק בקקה!! תטוס לחול תעשה חיים תחזור ותתאמן! מאזן חיובי של שבוע ללא אימונים לא יקרה כלום
אני יכול לעלות קילו, מתוך זה הכל שומן כשבזמן הזה עם מסה אני אעלה קילו שמתוך זה 700 שריר ו-300 שומן, לא חבל?!
לא יקרה לך כלום משבוע שלא תתאמן ואולי תאכל קצת אוכל לא בריא,תעשה חיים בחו"ל ותחזור למכון רענן ומחוזק
תודה על העצה

אני יכול לעלות קילו, מתוך זה הכל שומן כשבזמן הזה עם מסה אני אעלה קילו שמתוך זה 700 שריר ו-300 שומן, לא חבל?!
אתה ממש לא תעלה קילו.... אני אמרתי את שלי אם אתה תחליט לבזבז את הזמן שלך בחו"ל על השטות הזאת בהצלחה

גבר, אפילו מתחרים באולימפיה לא לוקחים את זה למקומות כאלה. תהנה בחו"ל ועזוב אותך משטויות.

• פותח/ת השרשור
אתה ממש לא תעלה קילו.... אני אמרתי את שלי אם אתה תחליט לבזבז את הזמן שלך בחו"ל על השטות הזאת בהצלחה

גבר, אפילו מתחרים באולימפיה לא לוקחים את זה למקומות כאלה. תהנה בחו"ל ועזוב אותך משטויות.

לא יודע.. היה חצי שבוע שלא אכלתי ממש טוב וירדתי חצי ק"ג, כלומר אני יורד ממש מהר במשקל ובטח אני גם עולה מהר. בכל מקרה, צודקים אני קצת לחוץ.. תודה 😛

לא יודע.. היה חצי שבוע שלא אכלתי ממש טוב וירדתי חצי ק"ג, כלומר אני יורד ממש מהר במשקל ובטח אני גם עולה מהר. בכל מקרה, צודקים אני קצת לחוץ.. תודה 😛

תרגע אחי תהנה בחו"ל... את הלחץ ואימונים תשאיר בארץ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית