הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיימתי תקופת חיטוב ומתחיל מסה

mantana

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
0
54
0
סיימתי תקופת חיטוב שבוע אני כרגע עובר לתפריט נייטרלי ואז למסה. רציתי שתגידו לי כמה דברים.

1) הערכה של אחוזי שומן.
2) אני רוצה להגדיל ולחזק את שרירי החזה (כפי שאתם רואים הם לא כאלה מפותחים). האם במסה הם יתנפחו?

אני כרגע הולך 4 פעמים למכון תוכנית AB שהתחלתי השבוע. לפני זה עבדתי FBW במשך חודש וחצי.

קבצים מצורפים

• DSC01089.JPG
    DSC01089.JPG
    KB 53.8 · צפיות: 358
1)% שומן אני מאמין ש10 (בערך)
2)ובטח שהם יגדלו במסה (אם תעבוד כמו שצריך)

1. שריר לא מתנפח זו לא משאבה אני מבקש להפסיק לדבר במושג הזה.
2. אתה 11%~
3. כאשר תתחיל בתהליך העלאה במסת השריר החזה יגדל בין היתר.

11% בערך.
כמה זמן לקח החיטוב שלך ? ומאיזה אחוז התחלת ?
תקרא בפורום אימונים בנעוצים שיטות אימון

• פותח/ת השרשור
חח אני מצטער על השימוש במושג. אני עוד צעיר בתחום...עסקתי בחיטוב כחודש וחצי.....אני לא יודע להגיד מכמה התחלתי אני מאמין ש13% אולי טיפה יותר....

שאלה נוספת, האם כשאני יעלה מסה...אני ינסה כמה שיותר נקי כלומר חצי קילו לחודש(הגיוני?) כמובן להקפיד עם תזונה נכונה כמה שיותר, אז השרירים במצב הנוכחי יגדלו אבל הבנתי שגם אחוזי שומן אומנם מעט אבל יגדלו אז מה שעשיתי עד עכשיו יהיה פחות בולט ("משורטט" - אני מקווה שאתם מבינים את הכוונה- בעיקר לריבועים אני מתכוון).

חח אני מצטער על השימוש במושג. אני עוד צעיר בתחום...עסקתי בחיטוב כחודש וחצי.....אני לא יודע להגיד מכמה התחלתי אני מאמין ש13% אולי טיפה יותר....

שאלה נוספת, האם כשאני יעלה מסה...אני ינסה כמה שיותר נקי כלומר חצי קילו לחודש(הגיוני?) כמובן להקפיד עם תזונה נכונה כמה שיותר, אז השרירים במצב הנוכחי יגדלו אבל הבנתי שגם אחוזי שומן אומנם מעט אבל יגדלו אז מה שעשיתי עד עכשיו יהיה פחות בולט ("משורטט" - אני מקווה שאתם מבינים את הכוונה- בעיקר לריבועים אני מתכוון).
נו בסדר.. ברור שאם האחוזי שומן יעלו אז פחות יראו את ההפרדות בין השרירים. אבל מצד שני גם השריר יגדל. ובחיטוב הבא תהיה רמבון :]
מה שןכ לדעתי קצת שומן על הגוף יותר יפה מאשר שרירי של שחיפים כאלה.

זה מאוד תלוי בגנטיקה ובתפריט שלך, ממליץ להתחיל מכאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=972

• פותח/ת השרשור
עבדתי לפי המדריך הזה......דרך אגב אחלה מדריך.....את החיטוב עשיתי לפי ההוראות של המדריך לחיטוב ואני מרוצה מאד מקווה שגם המדריך הזה יעשה את העבודה......אעדכן אתכם בעוד תקופת זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית