הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש דרך טובה לשיפור מתח

BlueLabel

משתמש פעיל
394
4
נק' מוניטין:
47
394
4
מרכז ספורט אונ' בן גוריון
שלום לכולם
נכון להיום אני מצליח לעשות 4 חזרות של מתח במשקל גוף וזה בהנחה שזה תרגיל ראשון, אם זה תרגיל אחרון בסוף אימון בספק אם אני עושה 3.
אני מחפש דרך טובה לשפר את המתח.

כל עזרה תתקבל בברכה
תודה מראש

נערך לאחרונה:
BlueLabel
פעמיים בשבוע 5 סטים:
סט ראשון 4 חזרות, סט שני 2-3, סט שלישי 1-2 , סינגל , סינגל.

כל אימון לנסות לשפר סכום חזרות total, משקלים אפשר להוסיף כאשר סט ראשון מינימום 10 חזרות, אז לשלב אימון אחת עם משקל, אימון הבאה ללא משקל נוסף! אין צורך בשלילים בשלב שלך, כדי לרכז כל האנרגיה לעליות.

אמנם כשרוצים להשתפר במתח עושים מתח...אבל שים לב גם לתרגילי עזר כמו חתירה בכל צורותיה ושאר תרגילי משיכה.

אתה יכול לנסות לעשות את הסולם של טסטסולין: מבצעים חזרה אחת, אחר כך 2 חזרות, 3 חזרות וכן הלאה עד שאתה לא מצליח לסיים את הכמות הנדרשת ואז חוזר שוב לחזרה אחת ומטפס שוב.

• פותח/ת השרשור
וואלה סבבה תודה חברים
נראה שיש מספיק מידע לעכשיו
אני אנסה את השיטות השונות ואראה איך זה מתקדם
תודה לכולם 🙌

אתה יכול לנסות לעשות את הסולם של טסטסולין: מבצעים חזרה אחת, אחר כך 2 חזרות, 3 חזרות וכן הלאה עד שאתה לא מצליח לסיים את הכמות הנדרשת ואז חוזר שוב לחזרה אחת ומטפס שוב.
מה זה הסולם הזה?
אפשר קישור לראות על מה מדובר?

נערך לאחרונה:
וואלה סבבה תודה חברים
נראה שיש מספיק מידע לעכשיו
אני אנסה את השיטות השונות ואראה איך זה מתקדם
תודה לכולם 🙌

מה זה הסולם הזה?
אפשר קישור לראות על מה מדובר?
אם תוכל לעדכן בסופו של דבר איזה שיטה הייתה הטובה ביותר יהיה נחמד 😃

• פותח/ת השרשור
אם תוכל לעדכן בסופו של דבר איזה שיטה הייתה הטובה ביותר יהיה נחמד 😃
אני מתכוון להתחיל מהדרך של Gripman
אם לא יהיה שיפור תוך שבועיים-שלושה אני אנסה שליליים שזה מה שסייקו הציע וגם אתה (הקישור שנתת מדבר על להתחיל משליליים בטווח חזרות שלי וגם שזה בצורת תוכנית מסודרת)
ומחכה לתגובה leftyland שיסביר לי מה זה הסולם שהוא דיבר עליו ואז אראה איפה אשבץ אותה
אם עדיין לא ילך (מה שאני לא מאמין) יש את הקישור ש RDX נתן ששם קיימים כל השיטות האפשריות לביצוע מתח

אני בחיים לא ניסיתי שלילים ככה שאני לא יכול להעיד אם זה עובד אני מאז שאני זוכר את עצמי אני מצליח לעשות 6-7 מתח... כנראה שה היתרון בלהיות שחיף 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית