הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא עולה במשקל בסייקל ראשון

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
טסט 500מ"ל בית מרקחת+ דיבול 30 מ"ג( נאפוסים)

התחלתי שבוע שלישי, תפריט מסה מוקפד...

משקלי עבודה השתפרו...מעריך שבגלל הדיבול...

עליתי אולי קילו...הגיוני?

מה שכן עושה לי חיוך שהזריקות כמעט ולא כואבות בכלל..😃

• פותח/ת השרשור
איך זה הגיוני שאתה לא מרגיש טסטווירון דיפו 500 מ"ג שבוע שלישי? משהו לא מריח טוב. מהספיחת נוזלים אתה אמור לעלות הרבה וזה עוד סייקל ראשון שלך....

אם היתה לי תשובה לא היה נפתח פה פוסט...

מה דעתכם מהניסיון שלכם הדיבול ניראה סביר? יש בכלל דרך לדעת את זה מתמונה?

גבר דיבול מתחיל לעבוד מייד ! ואיתו גם הספיחה של הנוזלים ,כמובן שמשתנה מאדם לאדם אבל עדיין הייתה אמורה להיות עליה ב3 שבועות.

בוא נשאל את זה אחרת...מהניסיון והאיכות חומרים שאתם רואים אצלי בסייקל ובהנחה שאני אוכל כמו שכתוב בספר, כמה אמור להיחשב עליה סבירה במשקל ב3 שבועות?
3-4 או יותר לכיוון של 7-8?

אם היתה לי תשובה לא היה נפתח פה פוסט...

מה דעתכם מהניסיון שלכם הדיבול ניראה סביר? יש בכלל דרך לדעת את זה מתמונה?

בוא נשאל את זה אחרת...מהניסיון והאיכות חומרים שאתם רואים אצלי בסייקל ובהנחה שאני אוכל כמו שכתוב בספר, כמה אמור להיחשב עליה סבירה במשקל ב3 שבועות?
3-4 או יותר לכיוון של 7-8?

זה משתנה מאדם לאדם אחד יעלה 3 והשני יעלה 10 , אני לא יודע איך היית כשהתחלת את הסייקל אבל אם לא עלית במשקל יכול להיות שעלית בשריר והתחטבת במקביל הרבה פה יגידו שזה לא הגיוני. אבל זה כימיה אני מכיר הרבה אנשים שבקושי עולים מדיבול אבל המשקל הוא לא פיקציה כי הם גם מתחטבים.

מה המינון של הדיבול שלקחת ומה המשקל שלך , תופעות לוואי מהדיבול עצבים צרבות...
אני אישית השתמשתי עם הדיבול של וורמודז מה שיש לך ואני יכול להעיד שזה העיף אותי במכון הייתי על מינון 5 כדור כל יום מחולק
הטסט מרגישים אחרי חודש , ככה אני מרגיש בכל אופן

נערך לאחרונה:
אם אקמול מצורף עם חוברת מוות.....מה דיבול עושה לך בכבד אתה חושב?

קדימה שוט הסבר, אני ממתין..

אמממ שכחת להזכיר שאנשים בולעים דיבול כמו סוכריות- בכל התחומים של הכוח...זה עושה את זה בריא?

בעיה בהבנת הנקרא ?

ממומלץ לפי דעתי לא להתחיל עם אוראלי בכלל....רק במיטה.

דעתך לא נחשבת. היא מבוססת על שמעתי עחי.

"לפי עלות תועלת, כמה היא מועילה וכמה מזיקה" אתה מעדיף לעלות עוד 2 קילו ולשלם על זה באחת בעיות הכבד וכליות הנחמדות בגיל40 +?

תגבה את השורה הזאת.

זה שמשתמשים בו מאז ותמיד? גם פעם לא היו עושים PCT ועושים רק אורל...אז? בריא?....

יש לך כשל לוגי, השוואה גרוע מאוד.

דיבול למתאמן " הממוצע" = זבל בצבע ורוד...

פרט את הסייקלים שעשית, ותסביר בצורה מנומקת ומבוססת למה זה זבל.

מישל מה דעתך על החומרים שבתמונות?

מכיר את המקור ממנו מגיעים, המקור אמין. הנפוסים של וורמגה חזק מאוד, לרוב האנשים עושה כאבי בטן בלתי נסבלים, אבל ללא ספק הוא עובד ואפילו חזק מאוד.
מה כמות קלוריות שאתה אוכל ?
כמה חלבון, כמה פחמימה וכמה שומן ?

הטסט יורגש באופן משמעותי יותר לקראת שבוע רביעי, אך אם אתה לא אוכל כמו שצריך אין סיכוי שתעלה במשקל גוף.
לרוב על מאזן קלורי חיובי ועם הסייקל שציינת עולים לפחות 2-4 ק"ג ב 3 שבועות הראשונים. לי זה נשמע שאתה לא אוכל מספיק.
בכל אופן, שתף אותנו בתפריט שלך.

הכדורים של דיבול נראים לי סבבה... אותו הדבר שיש גם לחבר שלי ,רק מה שמוזר שהיה לי וינסטרול אורלי וזה נראה אותו הדבר... אז אין לי הרבה ידע באיך לזהות רק אומר מה שראיתי אצל חבר שלי

כל האורלים של וורמגה נראים אותו דבר, עגולים עם הטבעה של משולש.
האנבר אחד המוצלחים אצלהם, הרבה ביקורות טובות, מורגש במינינים גבוהיים יחסית 80+ מ"ג - יוצא יקר יחסית, אבל אלו המחירים של האנבר.
הבונבר מגיע למחיר של פי 3 מזה של וורמגה, ובמיקרה כזה עדיף כבר GH 😉

IMG_0655.JPG IMG_0656.JPG

נערך לאחרונה:
מכיר את המקור ממנו מגיעים, המקור אמין. הנפוסים של וורמגה חזק מאוד, לרוב האנשים עושה כאבי בטן בלתי נסבלים, אבל ללא ספק הוא עובד ואפילו חזק מאוד.
מה כמות קלוריות שאתה אוכל ?
כמה חלבון, כמה פחמימה וכמה שומן ?

הטסט יורגש באופן משמעותי יותר לקראת שבוע רביעי, אך אם אתה לא אוכל כמו שצריך אין סיכוי שתעלה במשקל גוף.
לרוב על מאזן קלורי חיובי ועם הסייקל שציינת עולים לפחות 2-4 ק"ג ב 3 שבועות הראשונים. לי זה נשמע שאתה לא אוכל מספיק.
בכל אופן, שתף אותנו בתפריט שלך.

כל האורלים של וורמגה נראים אותו דבר, עגולים עם הטבעה של משולש.
האנבר אחד המוצלחים אצלהם, הרבה ביקורות טובות, מורגש במינינים גבוהיים יחסית 80+ מ"ג - יוצא יקר יחסית, אבל אלו המחירים של האנבר.
הבונבר מגיע למחיר של פי 3 מזה של וורמגה, ובמיקרה כזה עדיף כבר GH 😉

צפה בקובץ המצורף 10014צפה בקובץ המצורף 10015

מישל , אם אני 80 קילו ומגיע ל4000 קלוריות , 250 חלבון בסייקל זה בסדר ? או שזה לא מספיק

מה התוכנית שלך ? הוספת משקלי עבודה ? (כמה עלית בכוח ? הוספת נפח לתוכנית ?)
מה התפריט שלך כולל ערכים ?

אתה לוקח ארימידקס או אנטי אסטרוגן ?

תוסיף עוד אוכל, יכול להיות שאתה חושב שאתה ב+X ובפועל אתה בפחות

• פותח/ת השרשור
תוכנית ab עליתי משמעותית המשקלי עבודה סקוואט 3x5 הייתי עובד עם 100 היום 125 בנץ פרס 90 3x10 שהייתי תקוע על 90 rm 1-2 לא בדקתי היום אבל אני מאמין שיש 120-130 rm 1 בבנץ(כן אני יודע אני חלש קצת בחזה) בכל אופן עליתי יפה ב3 שבועות מבחינת מאזן קלורי אין לי תפריט להעלות לכם, כי זה תלוי ביום אבל בגדול 6 ארוחות עם מאזן של 3300 230 גרם חלבון שימוש באומגה 3 ואופטי מן לכל אורך הסייקל. לוקח פרווירון 50 מ״ג ביום.

תוכנית ab עליתי משמעותית המשקלי עבודה סקוואט 3x5 הייתי עובד עם 100 היום 125 בנץ פרס 90 3x10 שהייתי תקוע על 90 rm 1-2 לא בדקתי היום אבל אני מאמין שיש 120-130 rm 1 בבנץ(כן אני יודע אני חלש קצת בחזה) בכל אופן עליתי יפה ב3 שבועות מבחינת מאזן קלורי אין לי תפריט להעלות לכם, כי זה תלוי ביום אבל בגדול 6 ארוחות עם מאזן של 3300 230 גרם חלבון שימוש באומגה 3 ואופטי מן לכל אורך הסייקל. לוקח פרווירון 50 מ״ג ביום.

עזוב. סתם כל הדיונים פה מיותרים.

יש פה רק כמה סיבות אפשריות ואחת נראית יותר הגיונית מהשאר.

1. אתה חושב שאתה אוכל מספיק ואתה בעצם לא, אבל אתה לא מעלה תפריט אז קשה לדעת ואתה גם לפי המילים שלך לא שומר על רוטינה של אוכל קבוע.
2. החומרים חרא - מה שממש לא נראה לפי התמונות שלך.
3. שאולי אפשרי - אתה בסייקל אחרי סייקל ללא הפסקה ביניהם מה שבד"כ עוצר את העלייה.

אם אתה באמת רוצה תשובה טובה - תריץ בדיקת דם לערכי טסט' תקבל תשובה תוך יומיים שלושה ותפרסם ואז יהיו לך תשובות הכי נכונות.

• פותח/ת השרשור
אני ינסה להעלות מאזן קלורי ובלי שום קשר אני ילך לבדיקות דם. בקשר לסייקל אחרי סייקל- זה סייקל ראשון שלי תסתכל על הכותרת...

חח זה באמת מוזר....החומרים באמת ניראים בסדר
אני לא אחדש אם אומר שכנראה אתה פשוט לא אוכל באמת

וואי אחי 3,300 קלוריות לסייקל זה מעט צריך מינימום 4,000 ואני לא מגזים
3,300 קל אני אוכל כשאני בלי סייקל

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הקפצה...

טעות שלי קבלו ביטול...

לא אכלתי מספיק נטו!!!

לא ידעתי שבסייקל צריך להעלות מאזן עד כדי כך...

בכל אופן שבוע 5 עליה יפה במשקל ועוד יותר יפה במשקלי עבודה...תחי מדינת ישראל כל הכבוד לצה"ל....

וואי אחי 3,300 קלוריות לסייקל זה מעט צריך מינימום 4,000 ואני לא מגזים
3,300 קל אני אוכל כשאני בלי סייקל
ושלא נדע אפילו ל3300 מסתבר שלא הגעתי עמדתי אולי על 2700-2800....

כן כן אדיוט אני יודע...סייקל ראשון תוותרו לי הפעם...

הקפצה...

טעות שלי קבלו ביטול...

לא אכלתי מספיק נטו!!!

לא ידעתי שבסייקל צריך להעלות מאזן עד כדי כך...

בכל אופן שבוע 5 עליה יפה במשקל ועוד יותר יפה במשקלי עבודה...תחי מדינת ישראל כל הכבוד לצה"ל....

ושלא נדע אפילו ל3300 מסתבר שלא הגעתי עמדתי אולי על 2700-2800....

כן כן אדיוט אני יודע...סייקל ראשון תוותרו לי הפעם...

הייתה צריך ללמוד את זה 2 שנים קודם,נגשת לסקייל ראשון :
בלי ידע בנושא.
לא ברמה המספקת .
לא צברת נסיון לפני.
לא ביצעת מחקרים מעמיקים בנושא.
איך אומרים? מה שהיה היה - כמה אני צריך להזריק שכחתי ?😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית