עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך זה הגיוני שאתה לא מרגיש טסטווירון דיפו 500 מ"ג שבוע שלישי? משהו לא מריח טוב. מהספיחת נוזלים אתה אמור לעלות הרבה וזה עוד סייקל ראשון שלך....
גבר דיבול מתחיל לעבוד מייד ! ואיתו גם הספיחה של הנוזלים ,כמובן שמשתנה מאדם לאדם אבל עדיין הייתה אמורה להיות עליה ב3 שבועות.לא אמור שום לעוף, החומר מתחיל לעבוד רק אחרי 3-4 שבועות...
איך זה הגיוני שאתה לא מרגיש טסטווירון דיפו 500 מ"ג שבוע שלישי? משהו לא מריח טוב. מהספיחת נוזלים אתה אמור לעלות הרבה וזה עוד סייקל ראשון שלך....
גבר דיבול מתחיל לעבוד מייד ! ואיתו גם הספיחה של הנוזלים ,כמובן שמשתנה מאדם לאדם אבל עדיין הייתה אמורה להיות עליה ב3 שבועות.
אם היתה לי תשובה לא היה נפתח פה פוסט...
מה דעתכם מהניסיון שלכם הדיבול ניראה סביר? יש בכלל דרך לדעת את זה מתמונה?
בוא נשאל את זה אחרת...מהניסיון והאיכות חומרים שאתם רואים אצלי בסייקל ובהנחה שאני אוכל כמו שכתוב בספר, כמה אמור להיחשב עליה סבירה במשקל ב3 שבועות?
3-4 או יותר לכיוון של 7-8?
אם אקמול מצורף עם חוברת מוות.....מה דיבול עושה לך בכבד אתה חושב?
אמממ שכחת להזכיר שאנשים בולעים דיבול כמו סוכריות- בכל התחומים של הכוח...זה עושה את זה בריא?
ממומלץ לפי דעתי לא להתחיל עם אוראלי בכלל....רק במיטה.
"לפי עלות תועלת, כמה היא מועילה וכמה מזיקה" אתה מעדיף לעלות עוד 2 קילו ולשלם על זה באחת בעיות הכבד וכליות הנחמדות בגיל40 +?
זה שמשתמשים בו מאז ותמיד? גם פעם לא היו עושים PCT ועושים רק אורל...אז? בריא?....
דיבול למתאמן " הממוצע" = זבל בצבע ורוד...
אם זה מה שהוא השיג ב-16 שנה....
מישל מה דעתך על החומרים שבתמונות?
הכדורים של דיבול נראים לי סבבה... אותו הדבר שיש גם לחבר שלי ,רק מה שמוזר שהיה לי וינסטרול אורלי וזה נראה אותו הדבר... אז אין לי הרבה ידע באיך לזהות רק אומר מה שראיתי אצל חבר שלי
מכיר את המקור ממנו מגיעים, המקור אמין. הנפוסים של וורמגה חזק מאוד, לרוב האנשים עושה כאבי בטן בלתי נסבלים, אבל ללא ספק הוא עובד ואפילו חזק מאוד.
מה כמות קלוריות שאתה אוכל ?
כמה חלבון, כמה פחמימה וכמה שומן ?
הטסט יורגש באופן משמעותי יותר לקראת שבוע רביעי, אך אם אתה לא אוכל כמו שצריך אין סיכוי שתעלה במשקל גוף.
לרוב על מאזן קלורי חיובי ועם הסייקל שציינת עולים לפחות 2-4 ק"ג ב 3 שבועות הראשונים. לי זה נשמע שאתה לא אוכל מספיק.
בכל אופן, שתף אותנו בתפריט שלך.
כל האורלים של וורמגה נראים אותו דבר, עגולים עם הטבעה של משולש.
האנבר אחד המוצלחים אצלהם, הרבה ביקורות טובות, מורגש במינינים גבוהיים יחסית 80+ מ"ג - יוצא יקר יחסית, אבל אלו המחירים של האנבר.
הבונבר מגיע למחיר של פי 3 מזה של וורמגה, ובמיקרה כזה עדיף כבר GH 😉
צפה בקובץ המצורף 10014צפה בקובץ המצורף 10015
תוכנית ab עליתי משמעותית המשקלי עבודה סקוואט 3x5 הייתי עובד עם 100 היום 125 בנץ פרס 90 3x10 שהייתי תקוע על 90 rm 1-2 לא בדקתי היום אבל אני מאמין שיש 120-130 rm 1 בבנץ(כן אני יודע אני חלש קצת בחזה) בכל אופן עליתי יפה ב3 שבועות מבחינת מאזן קלורי אין לי תפריט להעלות לכם, כי זה תלוי ביום אבל בגדול 6 ארוחות עם מאזן של 3300 230 גרם חלבון שימוש באומגה 3 ואופטי מן לכל אורך הסייקל. לוקח פרווירון 50 מ״ג ביום.
וואי אחי 3,300 קלוריות לסייקל זה מעט צריך מינימום 4,000 ואני לא מגזיםתוכנית ab עליתי משמעותית המשקלי עבודה סקוואט 3x5 הייתי עובד עם 100 היום 125 בנץ פרס 90 3x10 שהייתי תקוע על 90 rm 1-2 לא בדקתי היום אבל אני מאמין שיש 120-130 rm 1 בבנץ(כן אני יודע אני חלש קצת בחזה) בכל אופן עליתי יפה ב3 שבועות מבחינת מאזן קלורי אין לי תפריט להעלות לכם, כי זה תלוי ביום אבל בגדול 6 ארוחות עם מאזן של 3300 230 גרם חלבון שימוש באומגה 3 ואופטי מן לכל אורך הסייקל. לוקח פרווירון 50 מ״ג ביום.
ושלא נדע אפילו ל3300 מסתבר שלא הגעתי עמדתי אולי על 2700-2800....וואי אחי 3,300 קלוריות לסייקל זה מעט צריך מינימום 4,000 ואני לא מגזים
3,300 קל אני אוכל כשאני בלי סייקל
הקפצה...
טעות שלי קבלו ביטול...
לא אכלתי מספיק נטו!!!
לא ידעתי שבסייקל צריך להעלות מאזן עד כדי כך...
בכל אופן שבוע 5 עליה יפה במשקל ועוד יותר יפה במשקלי עבודה...תחי מדינת ישראל כל הכבוד לצה"ל....
ושלא נדע אפילו ל3300 מסתבר שלא הגעתי עמדתי אולי על 2700-2800....
כן כן אדיוט אני יודע...סייקל ראשון תוותרו לי הפעם...