הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עובר ניתוח ולא יודע איך להמשיך להתאמן

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך

New

משתמש פעיל
420
12
נק' מוניטין:
23
420
12
אני עובד ניתוח לייזר בעיינין בקרוב ואני לא אוכל להמשיך להתאמן במשך משהו כמו שבוע החלמה , כן אני יודע שבוע זה לא נורא אבל אם בכל זאת מישהו יוכל לתת לי תרגילים שאוכל לעשות בבית כמו כפיפות בטן ומתח לעשות בזמן הפנוי שאני בבית במילא..אז יהיה מעולה והאם להוריד את הערכים בתפריט לערכים של תפריט נטרלי בשבוע הזה?
:🙁

אני עובד ניתוח לייזר בעיינין בקרוב ואני לא אוכל להמשיך להתאמן במשך משהו כמו שבוע החלמה , כן אני יודע שבוע זה לא נורא אבל אם בכל זאת מישהו יוכל לתת לי תרגילים שאוכל לעשות בבית כמו כפיפות בטן ומתח לעשות בזמן הפנוי שאני בבית במילא..אז יהיה מעולה והאם להוריד את הערכים בתפריט לערכים של תפריט נטרלי בשבוע הזה?
:🙁
קח שבוע הפסקה לא יקרה לך כלום....

אל תתאמן בכלל בשבוע האלה, אפשר אפילו לאכול אותו דבר, זה יהיה מעולה בשביל להתאושש כראוי.

• פותח/ת השרשור
יש בעיה עכשיו הלכתי לרופא הוא אמר לי לפחות שבועיים אל תחזור להתאמן אז אני לא ממש יודע איך להמשיך מפה.. האם לעבור למצב של תזונה במאזן נטרלי או להמשיך עם מאזן קלורי חיובי אני חייב לציין שעבר כבר שבוע שבו אכלתי במאזן קלורי חיובי ע"פ תפריט.

יש בעיה עכשיו הלכתי לרופא הוא אמר לי לפחות שבועיים אל תחזור להתאמן אז אני לא ממש יודע איך להמשיך מפה.. האם לעבור למצב של תזונה במאזן נטרלי או להמשיך עם מאזן קלורי חיובי אני חייב לציין שעבר כבר שבוע שבו אכלתי במאזן קלורי חיובי ע"פ תפריט.
אני לא רואה סיבה לאכל חיובי בזמן שאתה לא מתאמן תנסה לאכל נטרלי

שמע הסיבה שאסור לך להתאמן בגלל שאסור שיווצר לחץ על העין כתוצאה ממאמץ (תשאל תרופא יגיד לך ככה). לך תנוח הכוונה ל נ ו ח לא להתאמץ בכלל ברמה היומיומית שלא נדבר על אימון רגיל.

פלוס קלורי יחסית קטן [200-300], זה יעזור לך להתאושש לקראת המשך האימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית