הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אפשר לדעת שקריאטין עובד?

• פותח/ת השרשור rampo
  • פורסם בתאריך

rampo

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
0
197
0
יום שני שעבר התחלתי להשתמש בקריאטין , לוקח 5 גרם כל יום ושותה הרבה.
מבחינת משקלים לא ממש שם לב להבדל ולא יודע אם יש השפעה (אולי מרגיש שיש קצת השפעה אבל לא בטוח)
יום חמישי שעבר שקלתי 72 ק"ג והיום שקלתי 72.8 ק"ג (והייתי בשירותים לפני האימון ..)
זה יכול להגיד שיש ספיחת נוזלים מהקריאטין או שאי אפשר לדעת?
ואם יש ספיחת נוזלים זה אומר שהקריאטין עובד?

הקטע עם קריאטין שקשה להצביע מבחוץ ובצורה גסה על מה הוא בדיוק משפיע
הוא עובד יותר "מאחורי הקלעים" (משה פעם אמר זאת ותיאר את זה בצורה מושלמת)
אכן קריאטין סופח נוזלים,אבל כמו שאמרתי,קשה להצביע על משהו מסוים ולומר שזה הקריאטין ...במקרה שלך; נוזלים ספציפיים (לדוג' ה0.8 קילו שלך) לומר שהם מקריאטין בלבד-לא יהיה מדויק

הקטע עם קריאטין שקשה להצביע מבחוץ ובצורה גסה על מה הוא בדיוק משפיע
הוא עובד יותר "מאחורי הקלעים" (משה פעם אמר זאת ותיאר את זה בצורה מושלמת)
אכן קריאטין סופח נוזלים,אבל כמו שאמרתי,קשה להצביע על משהו מסוים ולומר שזה הקריאטין ...במקרה שלך; נוזלים ספציפיים (לדוג' ה0.8 קילו שלך) לומר שהם מקריאטין בלבד-לא יהיה מדויק
נכתב בפורום שעל 30% מהאנשים קריאטין לא משפיע איך אני יכול לדעת אם אני אחד מהם ? בימים הקרובים אני גם מקבל קריאטין...

אם אתה לא עולה בנוזלים לאחר שלוש שבועות כנירא שהקראטין לא משפיע . עכשיו איך אתה יודע אם עלית בנוזלים או לא ? זה פשוט, תשאר אם אותו התפריט שלך בלי לחרוג מימנו , במידה ואתה עולה כל שבוע ב500ק''ג על אותו תפריט ונשארת על התפריט הזה ועלית למשל קילו וקצת...סימן שהקראטין עובד.

אני לא מבין עם מה יש להסתבך. אם אתה לא ברמה שבה אתה לא מבין מתי או האם משהו כמו קריאטין משפיע עליך או עוזר לך, אז חבל על הכסף.

נכתב בפורום שעל 30% מהאנשים קריאטין לא משפיע איך אני יכול לדעת אם אני אחד מהם ? בימים הקרובים אני גם מקבל קריאטין...
30% נשמע מעניין
באמת שמעתי שקריאטין לא עובד על אנשים מסוימים אבל לא ידעתי שכזו כמות
קשה לי להצביע לך על משהו ספציפי להסתכל עליו כי עבודתו של הקריאטין היא מאחורי הקלעים
נסה לשים לב למשקל גוף שלך במידה והוא עולה בלי שינויים מיוחדים בתפריט-סביר להניח שזה זה (אלא אם כן תכננת על דיאטת נתרן באותם שבועות או שתית 2 ליטר ואז עלית על המשקל
או- אם אתה רוצה אתה יכול לעשות העמסה של 5-7 ימים עם 15-20 גרם קריאטין ביום ואז רק לחזק עם 5 גרם,מצב זה נותן לך אפשרות לראות אם נעשה שינוי במשקל אחרי בערך 7-10 ימים

נערך לאחרונה:
30% נשמע מעניין
באמת שמעתי שקריאטין לא עובד על אנשים מסוימים אבל לא ידעתי שכזו כמות
קשה לי להצביע לך על משהו ספציפי להסתכל עליו כי עבודתו של הקריאטין היא מאחורי הקלעים
נסה לשים לב למשקל גוף שלך במידה והוא עולה בלי שינויים מיוחדים בתפריט-סביר להניח שזה זה (אלא אם כן תכננת על דיאטת נתרן באותם שבועות או שתית 2 ליטר ואז עלית על המשקל
או- אם אתה רוצה אתה יכול לעשות העמסה של 5-7 ימים עם 15-20 גרם קריאטין ביום ואז רק לחזק עם 5 גרם,מצב זה נותן לך אפשרות לראות אם נעשה שינוי במשקל אחרי בערך 7-10 ימים
רשמתי שקראתי כי אני לא בטוח ולא רוצה לזרוק לאוויר דברים שאני לא יודע... אני פוחד שהעמסה תעשה לי כאב בטן אבל בכל מקרה אני ינסה 1.2 קילו יספיק להרבה מאוד זמן 🤩

אני יגיד לך מתי יודעים שקריאטין עובד ב 100 אחוז (אם הוא עבד עליך מלכתחילה) זה מתי שאתה מפסיק לקחת אותו אחרי כמה חודשים ולא משנה כלום ברוטינה של האימונים,תזונה וכו' , אתה תרגיש שקשה לך להרים משקלים שהרמת מקודם.

בכול מקרה ככה אני הרגשתי שהפסקתי אחרי כמה חודשים ולא פעם אחת אלה כמה סיקלים.

נערך לאחרונה:
אני יגיד לך מתי יודעים שקריאטין עובד ב 100 אחוז (אם הוא עבד עליך מלכתחילה) זה מתי שאתה מפסיק לקחת אותו אחרי כמה חודשים ולא משנה כלום ברוטינה של האימונים,תזונה וכו' , אתה תרגיש שקשה לך להרים משקלים שהרמת מקודם.

עשית סייקלים כי נגמרה לך האבקה או שסתם עשית הפסקות? כי אני כל הזמן קורא על אנשים שעושים הפסקות ולא הבנתי למה...

אבקה תמיד יש זה זול כמו זבל , פשוט למקסס את ההשפעה לפעם הבאה , זה לא חובה אפשר להשתמש קבוע בלי הפסקה אבל טוב "לחתוך" מזה מידי פעם (ולא רק מזה אלה בכלל) .

אבקה תמיד יש זה זול כמו זבל , פשוט למקסס את ההשפעה לפעם הבאה , זה לא חובה אפשר להשתמש קבוע בלי הפסקה אבל טוב "לחתוך" מזה מידי פעם (ולא רק מזה אלה בכלל) .
אבל מה בדיוק למקסס? הסיבה היחידה שחשבתי לעשות הפסקה זה אולי בקיץ אם זה יגרום לי לספוח הרבה נוזלים בכל זאת אני לא רוצה להראות כמו בלון ..

אבל מה בדיוק למקסס? הסיבה היחידה שחשבתי לעשות הפסקה זה אולי בקיץ אם זה יגרום לי לספוח הרבה נוזלים בכל זאת אני לא רוצה להראות כמו בלון ..
אף קריאטין לא יהפוך אותך ל"בלון", אל תדאג. facepalm

זו ממש לא דרך מדויקת לבדוק אם הוא עובד
יש המון גורמים שיכולים להשפיע על אימון טוב ורע,זה בלי קשר לקריאטין
עשית סייקלים כי נגמרה לך האבקה או שסתם עשית הפסקות? כי אני כל הזמן קורא על אנשים שעושים הפסקות ולא הבנתי למה...
ישנם אנשים (רובם)שעושים הפסקות כי הם טוענים שזה יפגע להם ביצור הקריאטין בגוף,כמובן שהם לא מסתמכים על מחקר והוכח שלקיחת 5 גרם ביום לא אמורה להוות בעיה
לאחרונה רק שמעתי את זה ויש 2 דעות בנושא..לא אני ולא אתה מסוגלים לדעתי לתת את דעתנו על אם להפסיק את הקריאטין ולקחת אותו מחדש יתן ימקסס את התוצאות...
אתה יכול לנסות את זה ולומר איך הרגשת(למרות שגם אז זה לא יהיה מדויק,אבל תוכל לומר שזה מניסיון שלך)..אבל אל תקבע מעכשיו שזה ממקסס את ההשפעה...
הנוזלים הם תת-עוריים ולא יתנו לך מראה של בלון..אתה תאבד טיפה חדות אבל לא יותר מזה..לא סיבה שבגללה הייתי מפסיק לקחת קריאטין

זו ממש לא דרך מדויקת לבדוק אם הוא עובד
יש המון גורמים שיכולים להשפיע על אימון טוב ורע,זה בלי קשר לקריאטין

ישנם אנשים (רובם)שעושים הפסקות כי הם טוענים שזה יפגע להם ביצור הקריאטין בגוף,כמובן שהם לא מסתמכים על מחקר והוכח שלקיחת 5 גרם ביום לא אמורה להוות בעיה

לאחרונה רק שמעתי את זה ויש 2 דעות בנושא..לא אני ולא אתה מסוגלים לדעתי לתת את דעתנו על אם להפסיק את הקריאטין ולקחת אותו מחדש יתן ימקסס את התוצאות...
אתה יכול לנסות את זה ולומר איך הרגשת(למרות שגם אז זה לא יהיה מדויק,אבל תוכל לומר שזה מניסיון שלך)..אבל אל תקבע מעכשיו שזה ממקסס את ההשפעה...

הנוזלים הם תת-עוריים ולא יתנו לך מראה של בלון..אתה תאבד טיפה חדות אבל לא יותר מזה..לא סיבה שבגללה הייתי מפסיק לקחת קריאטין
תודה רבה על התשובה המפורטת סגרת לי את כל הפינות!

בד"כ תהיה עלייה בנוזלים ב 14-30 ימים הראשונים לשימוש (לערך 2-5 ק"ג). עלייה בכוח תורגש גם כן בטווח הזמנים הזה. בגדול כשלוקחים קריאטין, כבר יודעים לבד אם זה עובד או לא.

בד"כ תהיה עלייה בנוזלים ב 14-30 ימים הראשונים לשימוש (לערך 2-5 ק"ג). עלייה בכוח תורגש גם כן בטווח הזמנים הזה. בגדול כשלוקחים קריאטין, כבר יודעים לבד אם זה עובד או לא.

תיתכן עלייה בכוח בלבד בלי עליה בנוזלים, או שזה תלוי בזה?

• פותח/ת השרשור
מחר אני שבועיים עם קריאטין - לוקח 5 גרם כל יום.
אני שם לב שיש הבדל בעבודה על החזה שתמיד היה לי הכי קשה ולא התקדמתי
בבאנץ' פרס הייתי תקוע על 45 - 47 (47 עם עזרה ב2 אחרונים בערך) והיום ניסיתי 50 והצלחתי בלי עזרה
ובשיפוע עליון הייתי עובד על 37 בערך והיום עשיתי 40 בלי עזרה.
מרגיש גם שיפור בעוד תרגילים שאני מרגיש שאני יכול יותר ממה שהייתי רגיל.
מקווה שזה באמת הקריאטין ולא משהו פסיכולוגי או סתם במקרה ..

יום רביעי אני אשקל עוד פעם ונראה מה יהיה המשקל

עזוב אותך אני מהרגע שלקחתי קריאטין מרגיש מיובש כל בוקר שאני קם וכל פעם שאני עושה פעילות אני שותה יותר מים...
זה כבר הוכחה שהקריאטין עובד עלי.
דבר שני מבחינת המשקלי עבודה אתה אמור לשפר אותם(אני שיפרתי בכל התרגילים).
ולסיום אתה אמור לעלות במשקל גוף ובהיקף בטן.

• פותח/ת השרשור
היום נשקלתי ולפי מה שראיתי ירדתי 150 גרם שזה מוזר ..
כי עדיין אוכל מעל הקלוריות שלי וגם אני עם קריאטין ושותה מלא אז זה מוזר ..
בחזה אני אנסה אימון הבא לעלות ל 55 קילו נראה איך ילך
ועליון ל45
יש הסבר לירידה במשקל? אולי השקילה האחרונה לא הייתה נכונה או משהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית