הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע לאלו שעכשיו בחיטוב או נכנסים לחיטוב ורוצים עוד קצת מוטיבציה

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
המוטיבציה היא מוטיבציה כספית
נכנסים לאתר http://www.dietbet.com/
ובחורים לעשות התערבות על זה שתורידו 4% מהמשקל שלכם ב 4 שבועות
ואז הכסף של "הקופה" (כל הכסף של אנשים שהשתתפו בהתערבות) מתחלק בין אלו שהצליחו להוריד 4%

יש שם תנאים לגבי השקילה , 2 תמונות ביום הראשון ו2 תמונות בסוף , להיות באותם בגדים, ישלחו לכם קוד בפתיחת התחרות שאיתו תצטרכו להצטלם על משקל וכו'

קיצור לפי דעתי רעיון נהדר , זה עוזר למוטיבציה ועל הדרך אפשר להריווח קצת ( אני חושב שהרוב שם עומדים ביעד ולכן הרווח ניראה לי יהיה איזה 10%)

רעיון טוב שמבוצע גרוע לדעתי
גם קל מאוד לרמות
וגם קל מאוד לעמוד ביעד
שני אלה ביחד יוצרים אחוזי רווח מאוד מאוד קטנים
אם תשים 100$ אתה תרוויח בסה"כ בערך 10$ \:

• פותח/ת השרשור
רעיון טוב שמבוצע גרוע לדעתי
גם קל מאוד לרמות
וגם קל מאוד לעמוד ביעד
שני אלה ביחד יוצרים אחוזי רווח מאוד מאוד קטנים
אם תשים 100$ אתה תרוויח בסה"כ בערך 10$ \:

כמו שרשמתי זה בעיקר מוטיבציה , וכן קל לרמות , לעשות יום העמסה לפני צילום ולעשות שבוע דל פחמימה לקראת הסוף

אבל בכל זאת אני חושב שזה עוזר לאנשים שמתקשים , כי כאן נכנס הקטע הכספי והקטע של המשחק ואתה רוצה לנצח בו

ולכן אני חושב שהרעיון והביצוע דיי סבבה , העניין פה הוא להוריד משקל ולא להריווח כסף

כמו שרשמתי זה בעיקר מוטיבציה , וכן קל לרמות , לעשות יום העמסה לפני צילום ולעשות שבוע דל פחמימה לקראת הסוף

אבל בכל זאת אני חושב שזה עוזר לאנשים שמתקשים , כי כאן נכנס הקטע הכספי והקטע של המשחק ואתה רוצה לנצח בו

ולכן אני חושב שהרעיון והביצוע דיי סבבה , העניין פה הוא להוריד משקל ולא להריווח כסף
זה עוד לא נחשב רמאות
אני מתכוון לפברק תמונות... דיי קל
ואני בספק שזה באמת עוזר למישהו לרדת במשקל. נשמע יותר הגיוני שמישהו יגיד לעצמו סבבה אני אפסיד 20$ בשביל ליהנות מהעוגה הזאת... לא נורא אני אעמוד בזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית