תמונה לפני אחרי; הטרנספורמציה שלי.

תודה רבה!
היום חוץ מהקארדיו אני בתוכנית חיטוב בחד"כ..ובתוך התוכנית משלב מקבילים ומתח עם משקלים.

מה התוכנית חיטוב כוללת אחי?? אני רוצה לחטב קצת את הבטן כמה חזרות של שכיבות סמיכה וכפיפות בטן אני צריך לעשות בשביל זה?? תודה!

• פותח/ת השרשור
מה התוכנית חיטוב כוללת אחי?? אני רוצה לחטב קצת את הבטן כמה חזרות של שכיבות סמיכה וכפיפות בטן אני צריך לעשות בשביל זה?? תודה!

על כמה אחוזי שומן אתה כרגע?..
לפי התמונה שלך אני מצליח לראות את שרירי הבטן אז אתה בדרך הנכונה.
ובכן כדי לראות "ריבועים" אני ממליץ לעבוד 5-6 פעמים בשבוע בטן ויום אחד-יומיים מנוחה.
בימים שאתה מתאמן בחדר כושר אני ממליץ לך בסוף האימון לעבוד לפחות 10-15 דקות על שרירי הבטן.בימים שאתה לא מתאמן אפשר לעשות 7-8 דקות.
מכשירי הבטן טובים אבל אותם תשאיר לסוף, העבודה צריכה לרוב להיות על מזרן, כך ש95% הבטן עובדת להבדיל מעבודה על מכשיר שאתה יכול לעזור לעצמך באמצעות הגב או הידיים.
זה מה שאני עושה כרגע; כל סט 40 שניות או 30 חזרות. חשוב: לנוח גג עד 10 שניות בין סט לסט, וכל התרגילים הם בשכיבה על הגב.
-תתחיל מכפיפות בטן רגילות כשהעקבים קרובים לישבן והראש 10 ס"מ מעל הקרקע, כשאתה עולה ספור אחד, כשאתה נמצא למעלה ספור ל-שתיים ואז תרד.
-לאחר מכן תרחיק עקבים (רגליים ישרות נוגעות ברצפה) ושוב כפיפות בטן לא חייב לספור הפעם.
- עכשיו תקרב עקבים לישבן וקח יד ימין ועם קצה האצבעות תיגע בעקב וכנל עם יד שמאל תיגע בעקב ותחזור לאמצע.
- אופניים: תרגיל לאלכסוניים וישר ביטני; רגליים 90 מעלות, ידיים מאחורי הראש ומרפק ימין וברך שמאל מתקרבים זה לה (אך לא נוגעים אחד בשניה) וכך גם ההפך.
-רגליים 90 מעלות, ותתחיל לקרב את הברכיים לכיוןן הראש ותחזיר חזרה, תחזור למצב של 90 מעלות.(אפשר גם במקבילים)
-בטן תחתונה: הרם רגליים מהריצפה למעלה ושיהיו ישרות לכיוון של 90 מעלות וכך תחזור לריצפה אבל מבלי לגעת בריצפה ושוב תעלה ל-90 מעלות ותחזור חזרה
- לפני תרגיל אחרון אפשר לנוח 20 שניות. רגליים ישרות נוגעות בקרקע, ועכשיו הרם את הרגליים שיהיו 20 ס"מ מעל הקרקע, תחזיק בין 45-60 שניות .
זהו זה, זה יהיה קשה בהתחלה אבל אם תתמיד עוד כמה שבועות זה יהיה לך קל.
שמחתי לעזור.

נערך לאחרונה:
ובכן כדי לראות "ריבועים" אני ממליץ לעבוד 5-6 פעמים בשבוע בטן ויום אחד-יומיים מנוחה.
בימים שאתה מתאמן בחדר כושר אני ממליץ לך בסוף האימון לעבוד לפחות 10-15 דקות על שרירי הבטן.בימים שאתה לא מתאמן אפשר לעשות 7-8 דקות.
מכשירי הבטן טובים אבל אותם תשאיר לסוף, העבודה צריכה לרוב להיות על מזרן, כך ש95% הבטן עובדת להבדיל מעבודה על מכשיר שאתה יכול לעזור לעצמך באמצעות הגב או הידיים.
זה מה שאני עושה כרגע; כל סט 40 שניות או 30 חזרות. חשוב: לנוח גג עד 10 שניות בין סט לסט, וכל התרגילים הם בשכיבה על הגב.
-תתחיל מכפיפות בטן רגילות כשהעקבים קרובים לישבן והראש 10 ס"מ מעל הקרקע, כשאתה עולה ספור אחד, כשאתה נמצא למעלה ספור ל-שתיים ואז תרד.
-לאחר מכן תרחיק עקבים (רגליים ישרות נוגעות ברצפה) ושוב כפיפות בטן לא חייב לספור הפעם.
- עכשיו תקרב עקבים לישבן וקח יד ימין ועם קצה האצבעות תיגע בעקב וכנל עם יד שמאל תיגע בעקב ותחזור לאמצע.
- אופניים: תרגיל לאלכסוניים וישר ביטני; רגליים 90 מעלות, ידיים מאחורי הראש ומרפק ימין וברך שמאל מתקרבים זה לה (אך לא נוגעים אחד בשניה) וכך גם ההפך.
-רגליים 90 מעלות, ותתחיל לקרב את הברכיים לכיוןן הראש ותחזיר חזרה, תחזור למצב של 90 מעלות.(אפשר גם במקבילים)
-בטן תחתונה: הרם רגליים מהריצפה למעלה ושיהיו ישרות לכיוון של 90 מעלות וכך תחזור לריצפה אבל מבלי לגעת בריצפה ושוב תעלה ל-90 מעלות ותחזור חזרה
- לפני תרגיל אחרון אפשר לנוח 20 שניות. רגליים ישרות נוגעות בקרקע, ועכשיו הרם את הרגליים שיהיו 20 ס"מ מעל הקרקע, תחזיק בין 45-60 שניות .
שמחתי לעזור.

באמת לא נעים לי לספר לך את זה,אבל הוא היה ציני.
בכל מקרה אני ממליץ לך קצת לגלוש בפורטל ולקרוא כי נראה שחסר לך ידע בסיסי בתזונה ואימונים.

• פותח/ת השרשור
באמת לא נעים לי לספר לך את זה,אבל הוא היה ציני.
בכל מקרה אני ממליץ לך קצת לגלוש בפורטל ולקרוא כי נראה שחסר לך ידע בסיסי בתזונה ואימונים.
אה אוקיי, אז המידע הזה אני מאמין שיהיה טוב למי שצופה ומתעניין 😃
חסר ידע באימונים? יש פה בכלל למישהו מושג על התעמלות רחוב? כולכם חיים בעידן של חדר כושר וזהו.
ואיזה מידע חסר לי בדיוק בתזונה? שירדתי רק 6 קילו? מה קרה שכחתם שהשרירים גדלים? חחח עם כל הכבוד נראה לי שאתה קצת לא מבין מה זה התעמלות רחוב
הגעתי לכוח עצום, עם שרירי גב כתפיים ובטן מאוד מאוד חזקים.
התעמלות רחוב זה ל-א מאסה! אין תוכנית אימונים כמו בחד"כ , באים למתח ופשוט נהנים אז תצאו כבר מהקופסא!

מה שונה באימוני רחוב שזה "ל-א מאסה"? סה"כ תרגילים אחרים, יותר עבודה על משקל גוף, סביר להניח שהעבודה גם פחות יעילה מחדר כושר ועם הזנחה די גדולה לרגליים. אם תאכל ותתאמן ברחוב אתה גם תגדל. ראית פעם תסרטונים של Hannibal? הבנאדם נראה כמו מפתח גוף מקצועי.

אה אוקיי, אז המידע הזה אני מאמין שיהיה טוב למי שצופה ומתעניין 😃
חסר ידע באימונים? יש פה בכלל למישהו מושג על התעמלות רחוב? כולכם חיים בעידן של חדר כושר וזהו.
ואיזה מידע חסר לי בדיוק בתזונה? שירדתי רק 6 קילו? מה קרה שכחתם שהשרירים גדלים? חחח עם כל הכבוד נראה לי שאתה קצת לא מבין מה זה התעמלות רחוב
הגעתי לכוח עצום, עם שרירי גב כתפיים ובטן מאוד מאוד חזקים.
התעמלות רחוב זה ל-א מאסה! אין תוכנית אימונים כמו בחד"כ , באים למתח ופשוט נהנים אז תצאו כבר מהקופסא!

חבר, הגעת לפורום הלא נכון.

ואם אתה כל כך אוהב אימוני מתח, תרשם להתעמלות, יועיל לך יותר.

שמחתי לעזור.

במקומו הייתי מרגיש רע עם עצמי, השקעת בתשובה והוא היה ציני.

כן, גם אני מתחיל להתעצבן מאנשים כאן.
תרגיעו, לבחור הייתה מטרה, הוא השיג אותה מבחינתו והוא מרוצה. בפעם האחרונה שראיתי, אלה שמריצים עליו דאחקות נראים כרגע כמו דחלילים (אחרי שהם היו שמנים בעצמם) שרוצים להזריק קצת מיץ פטל ולעלות לבמה כדי "לסגור מעגל" (ולא כי x הדביל השכונתי אמר להם שהוא ימכור להם את המיץ בזול).
אז תעשו טובה ולכו תריצו דאחקות בפורום אחר.

• פותח/ת השרשור
חבר, הגעת לפורום הלא נכון.

ואם אתה כל כך אוהב אימוני מתח, תרשם להתעמלות, יועיל לך יותר.

חחחחחחחחחחחחחחחחח הרסת אותי עכשיו פשוט הרסת
עם הארץ, האם לא הבחנת שיש פורום קרוספיט באתר? אתה נמצא באתר lbs אדון "משתמש ותיק" 1290 הודעות.
אתה יודע מה זה קרוספיט? הידעת שזה מככב בארצות הברית כמעט כמו mma?
אני פעיל בפורום קרוספיט, הגעתי ל"לתמונות חברי האתר" כדי להעלות את השינוי שלי אבל פתאום כל הבורים(שחושבים שזה שהם מתאמנים בחדר כושר הם יודעים הכל על עולם התזונה והספורט) מריצים דאחקות עליי שאין להם מושג מה זה קרוספיט ומה זה התעלמות רחוב, ועוד מישהו כמוך שבכלל לא קרא מה רשמתי בהודעה הראשונה מציע לי להירשם להתעמלות, חחחחחחח תשמע אתה כוכב!! וגם נראה לי איזה מורה לספורט בבית ספר יסודי.

מה שונה באימוני רחוב שזה "ל-א מאסה"? סה"כ תרגילים אחרים, יותר עבודה על משקל גוף, סביר להניח שהעבודה גם פחות יעילה מחדר כושר ועם הזנחה די גדולה לרגליים. אם תאכל ותתאמן ברחוב אתה גם תגדל. ראית פעם תסרטונים של Hannibal? הבנאדם נראה כמו מפתח גוף מקצועי.

עוד אחד שלא קרא מה רשמתי בהתתחלה
וכן אני מכיר את חניבעל, חניבעל מתאמן מעל 8 פעמים בשבוע כולל קרוספיט(יודע מה זה או שגם לך צריך לצייר?) והגנטיקה לטובתו 😃

תרגיעו, לבחור הייתה מטרה, הוא השיג אותה מבחינתו והוא מרוצה. בפעם האחרונה שראיתי, אלה שמריצים עליו דאחקות נראים כרגע כמו דחלילים (אחרי שהם היו שמנים בעצמם) שרוצים להזריק קצת מיץ פטל ולעלות לבמה כדי "לסגור מעגל" (ולא כי x הדביל השכונתי אמר להם שהוא ימכור להם את המיץ בזול).

בהתחלה לא הבנתי מה כל הדאחקות והציניות הזו, הסתכלתי לראות אם אני בפורום הנכון "תמונות חברי האתר" אבל פתאום כל "המרימי משקולות" או כמו שכתבת הדחלילים מה שבאמת נרראה לי נכון דהרו מפורמים אחרים מתלהמים ושוב כמו שכתבת "רוצים להזריק קצת מיץ פטל" שאין להם מושג על מה אני מדבר ובמיוחד שרשמתי שאני מתאמן קרוס פיט , את התחילו לצחוק שירדתי "רק 6" קילו ושוכחים לשריר יש משקל. ופתאום ה"תזונאים" מתלהמים ושאני צריך לבדוק מה אני אוכל.
רשמתי שאני בטרנספורמציה של חדר כושר? נראה לי שבאמת הסטיגמה מוכיחה את עצמה, הנפח היחיד שיש להם זה בשריר, וכן, אין שום דבר במוח.

אם הוא היה מקשיב לאנשים שהיו איתו פה רציניים ואללה בכיף הייתי מפרגן אבל השינוי שהוא עשה והידע שלו כל כך לא מרשים, וגם כאשר אומרים לו את זה הוא מגונן על עצמו במקום להקשיב למבינים ממנו.

כן זה קצת כאב בלב

דיברתי על מה שרשמת עכשיו, לא מעניין אותי מה היה בפוסט הראשון. רשמת שעם אימוני רחוב בכללי אי אפשר לעשות "מאסה", אז אתה טועה.
אתה מדבר כאילו עברת פה את שינוי המאה, בגלל זה גם התגובות שאתה מקבל. את אף אחד לא מעניין איך השגת את התוצאות, מה שבאמת מעניין זה התוצאות ואתה נראה כמו אחד שמתאמן חודש בחדר כושר.

חחחחחחחחחחחחחחחחח הרסת אותי עכשיו פשוט הרסת
עם הארץ, האם לא הבחנת שיש פורום קרוספיט באתר? אתה נמצא באתר lbs אדון "משתמש ותיק" 1290 הודעות.
אתה יודע מה זה קרוספיט? הידעת שזה מככב בארצות הברית כמעט כמו mma?
אני פעיל בפורום קרוספיט, הגעתי ל"לתמונות חברי האתר" כדי להעלות את השינוי שלי אבל פתאום כל הבורים(שחושבים שזה שהם מתאמנים בחדר כושר הם יודעים הכל על עולם התזונה והספורט) מריצים דאחקות עליי שאין להם מושג מה זה קרוספיט ומה זה התעלמות רחוב, ועוד מישהו כמוך שבכלל לא קרא מה רשמתי בהודעה הראשונה מציע לי להירשם להתעמלות, חחחחחחח תשמע אתה כוכב!! וגם נראה לי איזה מורה לספורט בבית ספר יסודי.

אני לא מורה לחינוך גופני, אבל יפה שהסקתה את המסקנה הזאת.
כן, אני יודע מה זה קרוספיט.
אתה מבצע אימוני קרוס פיט? או שאתה רק עושה אינטרוולים. אם כן, תעלה סרטונים של האימונים שלך בקרוספיט. אתה משלב בזה הרמות אולימפיות? אתה עושה סקוואט ,דדליפט ושאר תרגילי הבסיס?

לא אכפת לי איפה אתה פעיל ואיזה סמים לקחת לפני שרשמת את ההודעה הזאת. חשבתי אם אתה באמת כל כך אוהב אימוני מתח, "בא למתח ונהנה", חשבתי שאולי גם תהנה על טבעות, חמור, מקפצה. לכן המלצתי לך להרשם להתעמלות קרקע כי אני חושב שזה באמת יתרום לך יותר.

פוסט הזוי.

תשמע סוד ידידי פותח הפוסט...
גם מתאמני "הרחוב" הרציניים שעובדים עם משקלי גוף משתמשים בדבר הזה שנקרא מכון כושר.
ואל תאמין לכל צילומי האנשים עם המאסה הרצינית ו8% שומן שמתעמלים רק מתקני רחוב והם "טבעיים" ב-100%.
בהרבה מקרים הם טבעיים כמו מיץ תפוזים של פריגת.😉

אגב, רשמת (ואני מצטט) : "
בתמונה של הלפני כפי שאתם רואים יש לי קצת מבנה גנטי כך שאפשר להגיד שהתוצאות שלי היו טיפ טיפה יותר מוקדמות מאשר בן אדם אחר שהיה מתאמן בדיוק כמוני שהגניטה שלו לא לטובתו."

כפרה על הגאווה, אין כמו בטחון עצמי מופרז. אבל אתה לא פלא גנטי אחי, גם לא מעל הסביר. אתה לא גרוע אלא ממש ה-average joe

בכל אופן, אם זו המטרה שלך והשגת אותה, אז שני דברים:

1. שאפו - על ההתמדה, על ההישג ההעצמי ובכלל. (ואני באמת,באמת לא ציני)
2. עכשיו מה הלאה?

נערך לאחרונה:
גם האימוני רחוב כמו שאתה קורא להם. תופס אצל לא מעט אנשים בפורום נתח יפה באימונים בחדר כושר - אם בצורת מתח (עם ובלי משקל) מקבילים וגם כפיפות מרפקים.

קשה לי להאמין שאפשר להגיע לתוצאות מאוד מרשימות רק מאימוני רחוב כמו שאתה קורא לזה חייבים אימוני התנגדות ו זה לדאבונך (או לא) אפשר להשיג בחדכ.

• פותח/ת השרשור
פוסט הזוי.

תשמע סוד ידידי פותח הפוסט...
גם מתאמני "הרחוב" הרציניים שעובדים עם משקלי גוף משתמשים בדבר הזה שנקרא מכון כושר.
ואל תאמין לכל צילומי האנשים עם המאסה הרצינית ו8% שומן שמתעמלים רק מתקני רחוב והם "טבעיים" ב-100%.
בהרבה מקרים הם טבעיים כמו מיץ תפוזים של פריגת.😉

אגב, רשמת (ואני מצטט) : "
בתמונה של הלפני כפי שאתם רואים יש לי קצת מבנה גנטי כך שאפשר להגיד שהתוצאות שלי היו טיפ טיפה יותר מוקדמות מאשר בן אדם אחר שהיה מתאמן בדיוק כמוני שהגניטה שלו לא לטובתו."

כפרה על הגאווה, אין כמו בטחון עצמי מופרז. אבל אתה לא פלא גנטי אחי, גם לא מעל הסביר. אתה לא גרוע אלא ממש ה-average joe

בכל אופן, אם זו המטרה שלך והשגת אותה, אז שני דברים:

1. שאפו - על ההתמדה, על ההישג ההעצמי ובכלל. (ואני באמת,באמת לא ציני)
2. עכשיו מה הלאה?

בין הבודדים שנתנו תשובה כנה ומקצועית, תשמע בקשר לגנטיקה שלי היא גם כוח ומבנה גב יחסית מרשים למישהו שלא התאמן. זהו לא ביטחון מופרז אני פשוט חושב שבורכתי בגנים טובים.
2.מה הלאה?
אני מתאמן כבר חודש בחדר כושר (ובקשר לגנטיקה המוזכר לעיל, יש כבר שיפור ניכר)
משלב מתח ומקבילים עם משקלים
ראשון- חזה יד קידמית רגליים בטן
שני -גב יד אחורית טרפזים בטן
שלישי- אירובי
רביעי- כתפיים בטן
חמישי-fbw
עוד שבועיים משנה תוכנית...
מה דעתך?

גם האימוני רחוב כמו שאתה קורא להם. תופס אצל לא מעט אנשים בפורום נתח יפה באימונים בחדר כושר - אם בצורת מתח (עם ובלי משקל) מקבילים וגם כפיפות מרפקים.

קשה לי להאמין שאפשר להגיע לתוצאות מאוד מרשימות רק מאימוני רחוב כמו שאתה קורא לזה חייבים אימוני התנגדות ו זה לדאבונך (או לא) אפשר להשיג בחדכ.

ובכן אתה מוזמן להציץ ביוטיוב על טרנספורמציות שאנשים עשו מאימוני רחוב שהם משתווים לאימוני התנגדות...
אם תרצה אכוון אותך במדויק..

נערך לאחרונה:
סחטיין על ההתקדמות כל הכבוד!
אגב הרבה אנשים לא מבינים אבל מתח זה אחד התרגילים הכי טובים שיכולים להיות!
במיוחד כשמוסיפים לתרגיל הזה עוד משקל
כנ"ל גם לגבי מקבילים
אבל מתח זה ה-תרגיל!

• פותח/ת השרשור
סחטיין על ההתקדמות כל הכבוד!
אגב הרבה אנשים לא מבינים אבל מתח זה אחד התרגילים הכי טובים שיכולים להיות!
במיוחד כשמוסיפים לתרגיל הזה עוד משקל
כנ"ל גם לגבי מקבילים
אבל מתח זה ה-תרגיל!

תודה רבה!
כן.. חבל שאין לי תמונה של הגב
אבל כן עם המתח אפשר לאמן את כל שרירי הפלג גוף עליון שזה מדהים!

פעם ראשונה שאני נרשם לפורום והשרשור הראשון שאני קורא הוא כזה הזוי. 👏
פות"ש, מצטער להגיד לך אבל די ברור למה קיבלת תשובות ציניות ומזלזלות. העלת תמונות והראית לאנשים שב4 חודשים הורדת רק 6 ק"ג בטענה ש"גם גדלו השרירים", ובעצם בתמונת ה'לפני' עמדת בצורה רפויה עם כל השרירים בגוף ובתמונה השניה גם הרמת את הידיים מעל הראש בצורה שמבליטה את הכתפיים, הידיים, הגב והריבועים בבטן. אז לא רק שהתמונות בכלל לא נותנות שום אינדקציה, גם לפני תמונת ה"אחרי" בלבד אפשר להסיק שכל אדם היה מתקדם הרבה יותר בתקופה הזו אם היה מתאמן בחדר כושר. גם אם אין לו "מבנה גנטי התחלתי" כמו שלך.

אממ הבנתי אותך, המטרה שלי היתה לא לרדת במשקל.
אני בן 23 מטר שבעים המשקל שלי (72) היה בסדר גמור .
התזונה שלי סך הכל היתה מתאימה ונכונה לאימונים, לא היה שום דיאטה.
ד"א ההערה שלך חסרת כל בסיס מכיוון שאם בתקופה הזו הייתי מתאמן בחדר כושר הייתי שוקל בסוף התהליך יותר מ66 עכב גדילת שריר מאימוני התנגדות משקולות.
אז אנא ממך שים לב למה שרשמתי עכשיו וממקודם, הערות מיותרות לפרטי.
קשה להבין מהתגובה הזו מה בעצם הטרנספורמציה שכיוונת אליה בתוכנית הזו. מצד אחד אתה אומר שהמטרה לא הייתה לרדת במשקל ומצד שני אתה טוען שלא רצית לפתח מאסת שריר בחדר כושר. אז מה כן ניסית לעשות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית