עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא התכוונתי שתאכל, סתם דוגמה שאין צורך להיות GROWTH בשביל לזכות באתגר- אפשר גם משהו קטן שיביא את הארוחה הכי מטורפת, אף אחד לא יעשה את זה.מי יאכל דג זהב מה אתם שרוטים??
😣מי עושה את "התעלול" הכי מפגר בסטייל ג'אקאס. אני ראיתי פעם סרטון לגמרי הזוי של בנאדם שמכניס את הזין שלו לבלנדר עם מים, ומפעיל אותו. facepalm
עריכה: אני לא ממליץ לאף אחד כאן ללכת על הפעלול הספציפי הזה. 🤡
WTF? איפה אפשר להשיג את הסרטון?!מי עושה את "התעלול" הכי מפגר בסטייל ג'אקאס. אני ראיתי פעם סרטון לגמרי הזוי של בנאדם שמכניס את הזין שלו לבלנדר עם מים, ומפעיל אותו. facepalm
עריכה: אני לא ממליץ לאף אחד כאן ללכת על הפעלול הספציפי הזה. 🤡
רק העובדה שיש שם זין מגעיל אותי, אתה רוצה גם לראות אותו נקרע לגזרים בבלנדר?WTF? איפה אפשר להשיג את הסרטון?!
גם בפורנו יש זין גם זה מגעיל אותך?רק העובדה שיש שם זין מגעיל אותי, אתה רוצה גם לראות אותו נקרע לגזרים בבלנדר?
יהיה מצחיק לראות אותו צורח את הנשמה שלורק העובדה שיש שם זין מגעיל אותי, אתה רוצה גם לראות אותו נקרע לגזרים בבלנדר?
WTF? איפה אפשר להשיג את הסרטון?!
מאוחר מדי להציע עוד רעיונות לחולצות?אני מנהל פורום של חולי נפש
ניצחת...תחרות שכל אחד יכתוב מה הוא חושב שיכול להיות הטעם הכי ביזארי לאבקת חלבון
לדוגמה אבקה בטעם שום
כמה רעיונות:
1.האחראי מביא סרטונים עם טכניקות לקויות והמשתמשים צריכים לכתוב איך לשפר.
2.למצוא סרטונים כלשהם ביוטיוב, למשל דדליפט במשקל מסויים של מישהו מפורסם..
3.שאלות ידע כלליות על התחום.
בגלל זה אני כמעט ולא רואה רגיל אלה רק לסביות, וברגיל אני לא מתייחס אליו כשהוא בחוץ.גם בפורנו יש זין גם זה מגעיל אותך?
היה בזמנו את האשכול של מאור זה היה ענק!
משה כל כך צודק, וגם הניק שלך (פסיכו) נכון- מהנה אותך לראות בן אדם צורח שהכבאי שלו נקרע לגזרים ולראות בן אדם ממרר בבכי? אותי זה רק מעציב ומגעיל, לא יותר מזה...יהיה מצחיק לראות אותו צורח את הנשמה שלו