עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שיואו איזה מזל שכתבת "תזהרו משומנים " קיצצתי את הטחינה עכשיו בחצי כי יש לי נטייה להשמין ואמרת ששומן זה משמין.טוב אז לאור הדיון הסוער שהולך כאן החלטתי לכתוב כאן כמה אוכלים קלוריות בסייקל וכמה חלבונים
אז קלוריות לפי משקל גוף מכפילים כך 45-50 כפול משקל גוף זה התוצאה של סך הקלוריות שצריך להגיע בסייקל
חלבונים מכפילים כך 3-5 כפול משקל גוף זה התוצאה שמגיעים לחלבונים תהנו , תזהרו רק משומנים למי שיש נטייה להשמנה ...
תגיד אתה חתיכת מטומטם או שנולדת ככה ? היית מת להגיע לרמה שלי יא אדיוט אם אין לך משהו חכם להגיב אל תגיב וזדיין לי מהדיון וכן אני מתלהב יש לך בעיה עם זה ?שיואו איזה מזל שכתבת "תזהרו משומנים " קיצצתי את הטחינה עכשיו בחצי כי יש לי נטייה להשמין ואמרת ששומן זה משמין.
מה זה הבדיחה שנהיית פה אף אחד לא הגיב כי פתחת "דיון" של ילד שמתלהב כאילו הוא נכנס לסייקל הראשון בחיים שלו.
האנשים שגולשים כאן בתת פורום הזה הם "קצת מבוגרים" ועם ניסיון ויודעים מה לאכול במהלך סייקל. מה גם שכתבת "חלבונים מכפילים כך 3-5 כפול ממשקל גוף זה התוצאה שמגיעים לחלבונים" אני מקווה שאף אחד לא לקח אותך ברצינות כי אם כן המצב פה קשה. אם אתה על חומרים הסינתוז של החלבון גבוהה יותר ולכן מספיק אפילו 2.5 גג 3.5 כפול ממשקל גוף, והגוף יצרוך כמעט את הכל אבל מפה ועד ל-5 ? אני לא רואה צורך בזה גם במהלך סייקל.
בגלל שאתה כל כך חכם אני ייתן לך לקרא תמאמר בקילוגרם ולא אני המצאתי את זהשיואו איזה מזל שכתבת "תזהרו משומנים " קיצצתי את הטחינה עכשיו בחצי כי יש לי נטייה להשמין ואמרת ששומן זה משמין.
מה זה הבדיחה שנהיית פה אף אחד לא הגיב כי פתחת "דיון" של ילד שמתלהב כאילו הוא נכנס לסייקל הראשון בחיים שלו.
האנשים שגולשים כאן בתת פורום הזה הם "קצת מבוגרים" ועם ניסיון ויודעים מה לאכול במהלך סייקל. מה גם שכתבת "חלבונים מכפילים כך 3-5 כפול ממשקל גוף זה התוצאה שמגיעים לחלבונים" אני מקווה שאף אחד לא לקח אותך ברצינות כי אם כן המצב פה קשה. אם אתה על חומרים הסינתוז של החלבון גבוהה יותר ולכן מספיק אפילו 2.5 גג 3.5 כפול ממשקל גוף, והגוף יצרוך כמעט את הכל אבל מפה ועד ל-5 ? אני לא רואה צורך בזה גם במהלך סייקל.
מה זה אף אחד כאן לא יודע לאכול אה חח
קיצר יצאת טיפש חחחחכן אף אחד לא יודע לאכול כולם כאן בצום שהם בסייקל אז הם לא יכלו לשתף אותך במה שהם אוכלים.