הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש הבדל בין אבקת חלבון לאבקה לעלייה במסה?

• פותח/ת השרשור yaniv
  • פורסם בתאריך

yaniv

משתמש מתחיל
87
2
נק' מוניטין:
2
87
2
שלום,
אני בן 21, שוקל 60, מטר 78.
אני רוצה להעלות במסת השריר מן הסתם.
אני עובד בחדר כושר חודש וחצי, ואני לא ממש רואה שיפור, חוץ מהידיים.

חשבתי לפנות לאבקת חלבון או אבקה לעלייה במסה, אבל אני לא בטוח מה מהם אני צריך.
לפי מה שהבנתי, אני צריך להגיע לערך של 108 גרם חלבון ביום, ואני יכול להגיע לזה בלי האבקת חלבון אבל הבנתי שאבקה לעליה במסה היא שונה והיא לא רק עוזרת לי להעלות בחלבון..
אני ישמח אם תעזרו לי.

אבקת חלבון היא אבקה עם ריכוז גבוה יותר של חלבונים ..
אבקה לעלייה במסה - גיינר משלבת גם פחמימות וגם חלבונים ובגלל זה ריכוז החלבון בה נמוך יותר ..
בעיקרון זה תלוי במטרות שלך .. עם אתה לא מצליח להגיע לערכים הכלליים שלך גיינר יכול להיות אחלה ..
עם אתה לא מצליח להגיע לכמות חלבון שאתה צריך אז אבקת חלבון זה מה שאתה מחפש ..

אבל בכללי שני הסוגים של האבקות האלה הם לא אבקות קסם ..
הם בסך הכל כדי להשלים ערכים ..

כך שתבנה לך תפריט מסודר והכל ותראה עם אתה בכלל צריך אחת מהם ..
אחרת סתם חבל על הכסף..

• פותח/ת השרשור
שמע בגדול אני אוכל בצורה מסודרת כל יום, אני אוכל כמו בן אדם נורמלי, בוקר צהריים ערב, ומידי פעם אני אוכל איזה משהו בין הצהרייים לערב, הבעיה שאני פשוט לא מצליח להשמין, כנראה שאני נמצא במאזן קלוריות נטרלי במשך היום..אתה חושב שאבקה לעלייה במסה תעזור לי? זה כדי?
ואם כן, יש לך משהו ספציפי להמליץ לי עליו?

שמע אתה שוקל 60 קילו,אני מאמין שאם תפסיק לאכול כמו נקבה ותתכיל להכניס קצת יותר אוכל כל ארוחה אתה תעלה גם בלי גיינר ושטויות.אלא אם אתה מעדיף להוציא כסף ...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ברור שאני מעדיף לאכול ולא לבזבז כסף, פשוט לא נראה לך הגיוני שאם הייתי רוצה לאכול כמו שצריך, לא הייתי עושה את זה? אני פשוט כנראה בן אדם שלא אוכל כל כך הרבה, אני אוכל עד לדרגה של שובע כל פעם ורק כשאני רעב אני אוכל, זה הכל.

ברור שאני מעדיף לאכול ולא לבזבז כסף, פשוט לא נראה לך הגיוני שאם הייתי רוצה לאכול כמו שצריך, לא הייתי עושה את זה? אני פשוט כנראה בן אדם שלא אוכל כל כך הרבה, אני אוכל עד לדרגה של שובע כל פעם ורק כשאני רעב אני אוכל, זה הכל.
עם תפריט מסודר וקצת רצון הכל אפשרי, תחלק את הארוחות אל תנסה לדחוף כמויות בארוחה אחת

• פותח/ת השרשור
בגדול אז עדיף לא להשתמש בכלל באבקה לעלייה במסה? למרות ששמתי שאני יכול להגיע בערך ל1000 ומשו קלוריות בשייק אחד..זה יכול מאד להציל אותי.

בגדול אז עדיף לא להשתמש בכלל באבקה לעלייה במסה? למרות ששמתי שאני יכול להגיע בערך ל1000 ומשו קלוריות בשייק אחד..זה יכול מאד להציל אותי.
אם שייק זה מה שיעזור לך להגיע לערכים הרצויים לך על זה. ובגדול זה לא משנה אם תשתמש באפקה לעליה במסה או באוכל,העיקר שיגיעו מספיק קלוריות וחלבון.

• פותח/ת השרשור
יש לך דוגמא לאבקה לעלייה במסה מוכרת? מוצר טוב?

• פותח/ת השרשור
קראתי כבר את המאמרים האלה, וקראתי עוד המון..הם לא נותנים לי כלום.
ברור לי שאם אני רוצה להשמין, אני צריך להיות במאזן קלורי חיובי, אבל לא ברור לי למה אני לא מצליח לעלות במסה עדיין.

בקשר לSS- יש לי כרגע תוכנית אימונים שהמאמן כושר שלי נתן לי בגלל שאני מתחיל, ועוד חודש בערך אני יעבור לתוכנית של SS כנראה.
התוכנית כרגע:
10 דקות חימום (הליכה מהירה\ריצה)
פרפר- 10X4 46 קילו
רגליים- דחיקה 3X12 46 קילו
חתירה- 3X12 41 קילו
לחיצת מרפקים בעמידה- 3X12 10 קילו כל יד
כפיפות מרפקים עם פולי - 3X12 25 קילו
פשיטת מרפקים עם פולי- 3X12 25 קילו
Shrugs- 3X12 16 קילו כל יד
בטן סטטית 50 שניות X3
כפיפות גב- 3X12

חשוב לי להגיד שאני מתחיל ונשאר לי עוד חודש בערך עד להחלפה של התוכנית.
בנתיים עליתי סך הכל 2 קילו בערך, אני לא רואה שיפור חוץ מבידיים.

אל תחכה, אתה סתם מבזבז לעצמך את הזמן, תעשה SS ואל תקשיב למאמן הליצן. תוכנית נוראית.
בקשר לגיינר, הוא מאוד טוב אחרי אימון כשאין לך כוח לאכול ואתה מת להתקלח ולעוף לישון.
חוץ מזה אריזת 5 קילו מספיקה לי לחצי שנה (אני לי מושג איך דרך אגב) ואני שותה מנה ביום.
אני כמעט בטוח שגיינר יותר זול מאוכל רגיל אבל הוא הרבה אבל הרבה פחות טעים.

• פותח/ת השרשור
למה אתה אומר שזאת תוכנית נוראית?

למה אתה אומר שזאת תוכנית נוראית?
התוןכנית שלך לא מתאימה למתאמן מתחיל , היא פשוט לא טובה , אתה יכול לקבל תוצאות הרבה יותר טובות בפחות זמן עם תוכנית כמו SS...

• פותח/ת השרשור
מוזר שהמאמן שלי אמר לי שלא כדי לי להתחיל עם בנץ' ותרגילים כאלה כי יש סיכוי שאני יפצע את עצמי אם אני יעבוד בצורה לא נכונה אז בגלל זה רוב התרגילים הם במכונות

מוזר שהמאמן שלי אמר לי שלא כדי לי להתחיל עם בנץ' ותרגילים כאלה כי יש סיכוי שאני יפצע את עצמי אם אני יעבוד בצורה לא נכונה אז בגלל זה רוב התרגילים הם במכונות
המאמן שלך לא מבין כלום (כמו הרוב) . תתחיל לעשות בנץ' ואל תעשה תרגילים במכונות (בעיקר מורכבים).

• פותח/ת השרשור
המאמן שלך לא מבין כלום (כמו הרוב) . תתחיל לעשות בנץ' ואל תעשה תרגילים במכונות (בעיקר מורכבים).
מאיפה אתה יודע מה המאמן שלי יודע ומאיפה אתה יודע שמה שאתה יודע הוא הנכון?

1. מדריך שממליץ לעבוד במכונות כנירא שלא מבין הרבה או שאין לו כוח ללמד אותך לעשות תרגילים.
2.זה ידוע שעבודה עם משקולות חופשיות הרבה יותר יעיל ותורם.
אם אתה עדיין חושב שאני טועה
.
.
.3.אני יודע את זה כי אני אלוהים ...

זה פחות או יותר התשובה (אין לי כח,ואני לא אקח אחריות) כי למה ללמד אותך דברי מורכבים שהוא יכול ללמד דברים פשוטים בשמינית מהזמן ומהכאב ראש..

Back
למעלה תחתית