הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כפפות לאימונים - עובד SS

• פותח/ת השרשור Mrb0dy
  • פורסם בתאריך

Mrb0dy

משתמש מתחיל
216
1
נק' מוניטין:
33
216
1
אני עובד SS כבר כמעט מעל חודש
ואחרי כמה אימונים שהתחלתי לעבוד התחילו לצאת לי יבלות ביידים איפה שתופסים את המוט
ניסיתי לתת לגוף להתרגל והכל אבל זה רק מחמיר ואני חייב לקנות כפפות אחרת אני לא אוכל להמשיך להתאמן ...

מישו יכול לרשום לי פה איזה כפפות מומלץ לקנות וכמה זה יעלה לי ?

קשה להתרגל שכל היד שלך יבלות ומנופחת ותוך כדי להעלות במשקלים .

נראה לי שכולם פה יודעים איך זה מרגיש, והתרגלו בכל זאת (לפחות רובנו).
חוץ מזה, כפפות רק יחמירו את מצבך בגלל שמזיעים בהן יותר והמוט ידחס אותן בדיוק לאותו המקום שיש לך שלפוחיות בו כרגע.
אם המצב גרוע, אפשר לעטוף את היד בטייפ, אבל לא עבה מדי.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שכולם פה יודעים איך זה מרגיש, והתרגלו בכל זאת (לפחות רובנו).
חוץ מזה, כפפות רק יחמירו את מצבך בגלל שמזיעים בהן יותר והמוט ידחס אותן בדיוק לאותו המקום שיש לך שלפוחיות בו כרגע.
אם המצב גרוע, אפשר לעטוף את היד בטייפ, אבל לא עבה מדי.

אוקיי תודה על העצה ... אני אנסה לסבול עוד קצת אם לא אני כבר אמצא פתרון כלשהו .

זה נסבל עד שפעם בכמה זמן זה נקרע ואז זה יכול באמת להכאיב לכמה אימונים.
אם זה המצב אתה יכול להשתמש בסוג של תחבושת דקה או כמו גומי דק מהסוג שמשתמשים בפילאטיס עד שזה יעבור ויתקשה שוב.

אל תהיה נקניק ותסבול עד שהעור מתקשה ומתייצב. כמו כן טיפ, כששלפוחית/יבלת מתפוצצת או נקרעת לך תפזר עליה/בתוכה מגנזיום זה שורף ומייבש את כל העסק שם.

• פותח/ת השרשור
אני מנסה כרגע להתרגל אני עדיין מתאמן ללא כפפות .
ולירן תודה על הסירטון זה עזר לי מאוד!

אל תהיה נקניק ותסבול עד שהעור מתקשה ומתייצב. כמו כן טיפ, כששלפוחית/יבלת מתפוצצת או נקרעת לך תפזר עליה/בתוכה מגנזיום זה שורף ומייבש את כל העסק שם.

הכפפות לא יכולות להיות יעילות בשום מצב? אני מתאמן כבר 3 שנים ובערך שנתיים וחצי היו לי יבלות, העור לא התרגל לא התקשה ולא התייצב ועדיין היו לי את אותן יבלות גם אחרי שנתיים וחצי.
בחצי שנה האחרונה ניסיתי להשתמש בכפפות ובאמת שזה ממש עזר לי, בקושי היו לי יבלות.
בתרגילים שהאחיזה ממש חשובה בהם כמו בנץ' אני מוריד את הכפפות, אבל יש הרבה תרגילי עזר שהכפפות לא ממש פוגעות באחיזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית