הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רמת סוכר נמוכה ערב דיאטה דלת פחמימות

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
שלום לכולם.
אני כבר חודשיים בדיאטה דלת פחמימה 30גר ליום ובשבוע האחרון הרגשתי נורא חלש(משקלים ירדו בצורה דראסטית)
היום כ-3 שעות לאחר ארוחה(דלת פחמימה מן הסתם) עשיתי בדיקה בייתית ונמצא כי רמת הסוכר אצלי היא על 80
מישהו יכול לשפוך מידע על הנושא ? האם להמשיך להתאמן הצורה הזאת לשנות משהו אולי ?

חשוב לציין לפני 3 חודשים בערך עברתי כבר את הבעיה והיא נעלמה כשיצאתי מהדיאטה לתקופה של חודש בערך .

אחת הסיבות שאני לא אוהב דל פחמימה
זה טבעי כשאתה אוכל 30 גרם פחמימה ביום
אם זה מפריע לך תעלה את הפחמימות ותעשה חיטוב "רגיל"

• פותח/ת השרשור
אחת הסיבות שאני לא אוהב דל פחמימה
זה טבעי כשאתה אוכל 30 גרם פחמימה ביום
אם זה מפריע לך תעלה את הפחמימות ותעשה חיטוב "רגיל"
כבר עשיתי ועברתי לשלב של דל פחמימה כי אני על א.ש די נמוך וצריך לקצץ קלוריות שבאו מפחמימה ..

אתה עושה העמסות?

יום אחד בשבוע . מאזן ניטראלי

כבר עשיתי ועברתי לשלב של דל פחמימה כי אני על א.ש די נמוך וצריך לקצץ קלוריות שבאו מפחמימה ..

בדיאטה דלת פחמימות על 30 גרם אתה במאזן ניטרלי למה ?!?!

שעשיתי דל פחמימה בערך בצורה כזו- העמסתי פעמיים בשבוע (AD)
בכל מקרה זה טבעי להתחלש בזמן חיטוב...קח את זה בקלות

ההעמסה שלך הם כמות קלוריות של מאזן ניטרלי?
אתה צריך יותר מהמאזן הניטרלי שלך בהעמסה

סלחו לי, למה רמת סוכר בדם 80 נחשב נמוך?
יש אצלי בכיתה ילדה שחולה סכרת, כל פעם מתוך שיעמום בשיעורים אני עושה אצלה בדיקת דם [תרומה1 ונחישות1, כי בילדינג זו הקרבה] ולרוב אם לא אכלתי דבר לפני, יוצא באזור ה70-76, והיא אמרה שזה בסדר גמור וזה טוב, אז למה 80 זה נמוך?

כדי ליהיות בטוחים ליצירת קטוזיס כדאי ליהיות נמוך ככל האפשר - לייל נתן כלל אצבע של 30 גרם ליום.

לארז ביום של העמסה אתה יכול לצרוך פעמיים תחזוקה. המטרה היא מילוי גליקוגן.

כדי ליהיות בטוחים ליצירת קטוזיס כדאי ליהיות נמוך ככל האפשר - לייל נתן כלל אצבע של 30 גרם ליום.

חשבתי שהמטרה העיקרית היא יותר לאיזון המערכת ההורמונלית,ובגלל זה מקפידים יותר על פחמימות שגורמות להפרשת אינסולין יותר,וכמובן כמו שציינתה למלות גליקוגן.
(תקן אותי אם אני טועה)

המטרה היא מילוי מאגרי הגליקוגן לצורך קיום אימוני משקולות בזמן הדיאטה.

• פותח/ת השרשור
בדיאטה דלת פחמימות על 30 גרם אתה במאזן ניטרלי למה ?!?!
התכוונתי שבהעמסה אני במאזן ניטראלי. ביום יום אני על 1300 קל

אין אני לא מסוגל אני סופח יותר מידי נוזלים , תאמת אני מתחיל להתייאש כל כך הרבה זמן בחיטוב כל כך הרבה השקעה לא יודע מה מתפקשש לי כל פעם.
הנה עקב הנפילת סוכר שהייתה לי אכלתי אתמול רק פחמימות , היום קמתי כמו בלון ביחס למה שאני .
לא יודע מה לעשות כבר

התכוונתי שבהעמסה אני במאזן ניטראלי. ביום יום אני על 1300 קל

אין אני לא מסוגל אני סופח יותר מידי נוזלים , תאמת אני מתחיל להתייאש כל כך הרבה זמן בחיטוב כל כך הרבה השקעה לא יודע מה מתפקשש לי כל פעם.
הנה עקב הנפילת סוכר שהייתה לי אכלתי אתמול רק פחמימות , היום קמתי כמו בלון ביחס למה שאני .
לא יודע מה לעשות כבר

אתה ממש לא תעלה נוזלים, זה נוזלים שיורדים תוך יום-יומיים
גם אני עכשיו בדיאטה דלת פחמימה בדומה לשלך (UD2) עם 1200 קלוריות ביממה ובהתחלה פחדתי מהעמסות כאלה עד שליאור אמר לי לעשות את זה (וגם בלוג שלו תראה איזה העמסות הוא עושה ותאמין לי אתה תפסיק לפחד) ווואלה זה משפר חבל"ז.
פרט לזה קראתי את כל הספר של לייל מקדונלד על הדיאטה הזאת והוא מציין באחת הפסקאות שכמות הפחמימות ביום העמסה זה בין 12 ל-16 כפול מסת גוף רזה. בנוסף הוא מציין כי אפשר אפילו יותר, כל עוד אתה לא מרגיש נפוח.
אני כרגע הלכתי על המינימום בטווח שזה 12 ומסת הגוף הרזה שלי זה 65 ככה שביום העמסה אני מכניס בערך 12*65 => 780 גרם פחמימה (שזה קילו אורז/פסטה בערך) וזה בנוסף לכמות החלבון/שומן שאני צריך.

בקיצור אחי לדיאטה.... תרביץ חופשי ביום העמסה

נערך לאחרונה:
האם 60 גרם שומן נמוך מדי בדיאטה כזו? שאר הערכים הם באזור ה-40 גרם פחמימה ו-170 גרם חלבון.

האמת שהערכים המדוייקים הם: קלוריות - 1617, חלבון 186.8, שומן - 74, פחמימה 65.2
עדיין לא סגור אם יש מספיק שומן.
זה כבר יותר הגיוני, יצא לך יחסית קצת שומן לדיאטה הזאת.
בהמשך תקצץ בפחמימה ותוסיף שומן.

• פותח/ת השרשור
אתה ממש לא תעלה נוזלים, זה נוזלים שיורדים תוך יום-יומיים
גם אני עכשיו בדיאטה דלת פחמימה בדומה לשלך (UD2) עם 1200 קלוריות ביממה ובהתחלה פחדתי מהעמסות כאלה עד שליאור אמר לי לעשות את זה (וגם בלוג שלו תראה איזה העמסות הוא עושה ותאמין לי אתה תפסיק לפחד) ווואלה זה משפר חבל"ז.
פרט לזה קראתי את כל הספר של לייל מקדונלד על הדיאטה הזאת והוא מציין באחת הפסקאות שכמות הפחמימות ביום העמסה זה בין 12 ל-16 כפול מסת גוף רזה. בנוסף הוא מציין כי אפשר אפילו יותר, כל עוד אתה לא מרגיש נפוח.
אני כרגע הלכתי על המינימום בטווח שזה 12 ומסת הגוף הרזה שלי זה 65 ככה שביום העמסה אני מכניס בערך 12*65 => 780 גרם פחמימה (שזה קילו אורז/פסטה בערך) וזה בנוסף לכמות החלבון/שומן שאני צריך.

בקיצור אחי לדיאטה.... תרביץ חופשי ביום העמסה

הבנתי אותך,
תגיד, יש לך ניסיון עם דיאטה דלת פחמימות(30גר בערך)?
אתה יכול להשוות בינה לבית UD2?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית