הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בבחירת חבילת גלישה

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
שלום לכל חברי הפורום!

אני צריך את עזרתכם בבחירת חבילת גלישה באינטרנט להורים של חברה שלי.
חשוב לציין שלא מדובר בישראל, לכן המלצות על חברות ומבצעים מקומיים מן הסתם לא יתקבלו.
חבילת הגלישה צריכה להיות כמה שיותר חסכונית כי הפער במחירים אצלם דיי גדול וככל שיותר זול, כמובן בהנחה שמתאים לדרישות, יותר טוב!
להלן הדרישות:

הם זוג מבוגר שעובדים רוב היום, לכן לשרוף שעות ברשת הם לא הולכים.
כמו כן, גם לא להוריד מיליון סדרות, משחקים וסרטים ולפוצץ את המחשב.
אולי סרט או שניים מדי פעם עקב חוסר זמן, ולפעמים צפייה אונליין.

מה שבעיקר מעניין אותם זה כמובן גלישה ברשת בצורה נוחה וזריזה, ושהסקייפ יעבוד טוב וחלק(כמה שאפשר), בגדול זהו!
תקשורת-המטרה העיקרית.

להלן האופציות(MB):
4, 8, 16, 32.

כולן ללא הגבלה כמובן.
אני חושב שגם ה-4 תספיק להם, אבל אני לא בטוח לגביי הסקייפ, אם זה יספיק בישביל שיחות באיכות סבירה, או שכדאי אולי 8.
תודה רבה לכם מראש!

לדעתי עדיף להם להתחיל מ4 ואם הם לא מרוצים שיגדילו. זה עדיף מאשר לקחת חבילה גדולה מידי.

• פותח/ת השרשור
זה המחירים(בישבילם זה כמו שקל פה, כך שאתה יכול להתייחס לזה כאילו זה בשקלים):
4-90
8-120
16-150
32-180
המחיר עולה בצורה זהה.
השאלה שלי היא אם הסקייפ יעבוד טוב גם עם 4?

כמו שאמרו פה, תנסו את ה 4 (זה בערך 500 קילובייט הורדה לשנייה) ותראו אם זה עונה על הצרכים שלהם מבחינת המהירות.
אם משהו נתקע באופן קבוע(הרי לכולם יש מידי פעם שיבושים) תעלו את המהירות למהירות הבאה.
זה עניין של שיחת טלפון פשוטה, במקום לשלם 30+ שקל יותר מידי.
אגב אני מאמין שהשירות לקוחות בחו"ל לא גרוע כמו בארץ ככה שזה עוד יתרון.

• פותח/ת השרשור
אוקראינה, חביבי, אוקראינה.
יש מצב גדול שהשרתים שם עובדים על פחם!😃

אוקראינה, חביבי, אוקראינה.
יש מצב גדול שהשרתים שם עובדים על פחם!😃
הבנתי שזה לא מפותח כמו בארץ... מה שכן אני בטוח שהנציגי שירות שם עדיין עדיפים על שלנו.
בכל מקרה ניסוי וטעייה, למה המצב באוקראינה ממה שהבנתי לא בשמיים ככה שעדיף בתור התחלה לנסות לחסוך כסף.

בשביל הסקייפ מה שחשוב לא פחות זה המהירויות העלאה.
פה בארץ זה לא סימטרי והמהירות העלאה היא עשירית ממהירות ההורדה. יכול להיות ש4 מגה לא יספיק פה לשיחת ווידאו שוטפת בסקייפ.

לדעתי לך על 8, גם עם 6 היו לי בעיות לפעמים, עדיף לקחת "ספייר", במיוחד אם יש לך מצלמת HD שדורשת יותר מהירות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית