הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת דדליפט 190X3

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
חשוב לציין שכרגע זה PR

190X3

בן 20.3
1.70
87KG משקל גוף

אשמח לביקורות לגבי ביצוע התרגיל למרות שזה PR.
אני מאוד לא גמיש ואני מודע שאני נכנס קצת עגול השאלה כמה זה קריטי ואם יש לכם רעיונות לשיפור.

תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז ככה,
1. תוציא ברכיים שימשיכו את קו כף הרגל. קשה לראות אם זה קורה או לא מהוידאו, אז אולי אני טועה ואתה כבר עושה את זה.
2. אתה לא תאמין כמה משמעותי יהיה ההבדל במנח הגב אם תקפיד על סנטר למטה. וכמובן לתת דגש על להרים חזה.
3. תראה את הסרטון הבא:
http://startingstrength.com/index.php/site/video/platform_lower_back_position_control
אתה יכול לעשות את זה? נראה שכן, אבל לא ודאי. נראה שבחזרה השנייה והשלישית כיווצת את הגב התחתון אבל רק לרגע. בכל מקרה אם אתה לא מודע לזה - תלמד. אם כן - שים על זה דגש.
4. תהיה פחות מסורבל. זה נראה שאתה צריך יותר ריכוז ופחות קפאין.
5. את האוויר תכניס ותוציא רק כשהמוט על הריצפה.
6. בפעם הבאה שאתה מצלם יהיה מצויין אם תצרף סרטון של הסט האחרון של החימום מ45 מעלות מקדימה, על מנת שיהיה אפשרי לראות את הסט אפ. ובכל מקרה עדיף לקבע את המצלמה בצורה כלשהי, שלא תזוז. במיוחד כשמצלמים מ90 מעלות מהצד, כי צריך לראות בבירור את מסלול המוט, שקשה לראות מהצילום הזה.

אה ו... שאפו! מוניטין =]

• פותח/ת השרשור
אז ככה,
1. תוציא ברכיים שימשיכו את קו כף הרגל. קשה לראות אם זה קורה או לא מהוידאו, אז אולי אני טועה ואתה כבר עושה את זה.
2. אתה לא תאמין כמה משמעותי יהיה ההבדל במנח הגב אם תקפיד על סנטר למטה. וכמובן לתת דגש על להרים חזה.
3. תראה את הסרטון הבא:
http://startingstrength.com/index.php/site/video/platform_lower_back_position_control
אתה יכול לעשות את זה? נראה שכן, אבל לא ודאי. נראה שבחזרה השנייה והשלישית כיווצת את הגב התחתון אבל רק לרגע. בכל מקרה אם אתה לא מודע לזה - תלמד. אם כן - שים על זה דגש.
6. בפעם הבאה שאתה מצלם יהיה מצויין אם תצרף סרטון של הסט האחרון של החימום מ45 מעלות מקדימה, על מנת שיהיה אפשרי לראות את הסט אפ. ובכל מקרה עדיף לקבע את המצלמה בצורה כלשהי, שלא תזוז. במיוחד כשמצלמים מ90 מעלות מהצד, כי צריך לראות בבירור את מסלול המוט, שקשה לראות מהצילום הזה.

אה ו... שאפו! מוניטין =]

קודם כל תודה רבה!

1. לא כל כך הבנתי למה הכוונה "שימשיכו את קו כף הרגל".
2.אני אקפיד על זה יותר.
3.אצפה בסרטון.
4. לקחתי לתשומת ליבי למרות שקשה לי להיכנס לסט כבד בשקט.

קודם כל תודה רבה!

2.אני אקפיד על זה יותר.
3.אצפה בסרטון.

הכוונה שאל תיתן לברכיים לקרוס לכיוון הגוף , אלא שהמסלול שבו הרגל מתיישרת יהיה מקביל למיקום כף הרגל.
חשוב שלפחות הגב התחתון לא יהיה עגול כיוון שזה איזור שקל יחסית להיפצע בו ..
יפה מאוד.. לא יודע איך נותנים מוניטין .. 😃

אז ככה,
3. תראה את הסרטון הבא:

אה ו... שאפו! מוניטין =]

אתה מתכוון שהסנטר צריך להיות צמוד לכיוון הגוף לאורך כל התרגיל? זה הכוונה?
וחתירה איך המנח של הסנטר אמור להיות? לאיזה כיוון הפנים צריכות להסתכל במהלך התרגילים?

לפותח האשכול, כל הכבוד!!!

וחתירה איך המנח של הסנטר אמור להיות? לאיזה כיוון הפנים צריכות להסתכל במהלך התרגילים?

תסתכל מטר וחצי לפניך על הרצפה , בערך 45 מעלות .

לא נכון, בסקוואט מסתכלים מטר וחצי לפנייך על הרצפה, בדדליפט חמישה מטר בערך לפניך על הרצפה. (לפי הספר)

קודם כל תודה רבה!

2.אני אקפיד על זה יותר.
3.אצפה בסרטון.
1. בדיוק כמו שזה נשמע. אין לי איך להסביר את זה טוב יותר... כיוון הברכיים צריך להיות זהה לכיוון כף הרגל. אם זה 30 מעלות החוצה אז 30 מעלות החוצה גם בכף הרגל וגם בזווית שאתה מוציא בה החוצה את הברכיים.
4. זה לא חייב להיות בשקט, אבל להיות מרוכז ולא לזרוק זין בתמורה לרבאק...

לא צמוד לגוף, אלא למטה, ככה שהראש ממשיך את עמוד השדרה
ולא הבנתי את המשפט השני

קודם כל שאפו ענק !
לגבי הטכניקה:
*אתה לא מוציא חזה מספיק, ברגע שתוציא חזה הגב שלך יהיה נעול יותר.
*ברגע שאתה מנתק את המוט מהרצפה אתה משתמש בכוח מהידיים ומהידיים(הידיים צריכים להיות רפויים) והכוח צריב לבוא בתחילת התנועה מהרגליים ומסתיים במשיכה מהגב.
*תחשוב על הרחקת המוט כנגד הרצפה ולא להרים אותו מהרצפה(מקווה שהבנת)
*לפני הכניסה תפתח מעט את הברכיים ותכניס את הבין כך שהוא יהיה בין הברכיים.
*אני יודע שזה שקה ובמיוחד בPR אבל אל תזרוק את המשקל בסיום התנועה (רוב הפציעות מדדליפט נובעות מהורדה שגויה של המוט), זה אמור להתבצע בצורה כזאת- הוצאת ישבן החוצה-> כיפו הטורסו כך שהמוט יעבור ממש מעט את הברכיים->והורדה תוך כיווץ מהברכיים .
אתה תדע שהורדת כמו שצריך כך שבסיום ההורדה אתה תיהיה נעול ומוכן לחזרה הבאה
בהצלחה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם!
לקחתי את ההערות לתשומת ליבי ואנסה לתקנם באימון הבא.

*תחשוב על הרחקת המוט כנגד הרצפה ולא להרים אותו מהרצפה(מקווה שהבנת)
*לפני הכניסה תפתח מעט את הברכיים ותכניס את הבין כך שהוא יהיה בין הברכיים.
בהצלחה

לא הבנתי.

תודה רבה לכולם!
לקחתי את ההערות לתשומת ליבי ואנסה לתקנם באימון הבא.

לא הבנתי.
*פשוט כמשמעו לפי ההרמה תחשוב שהכוח בא מהרגליים ואתה דוחק את המוט כנגד הרצפה במקום להרים אתה המוט מהפלג גוף העליון.
*כשאתה מוכן בסט אפ תפתח טיפה את הברכיים ותכניס את הבן שלך טיפה פנימה זה יעזור בכיווץ ויקרב את המשקל יותר לגוף

• פותח/ת השרשור
*פשוט כמשמעו לפי ההרמה תחשוב שהכוח בא מהרגליים ואתה דוחק את המוט כנגד הרצפה במקום להרים אתה המוט מהפלג גוף העליון.
*כשאתה מוכן בסט אפ תפתח טיפה את הברכיים ותכניס את הבן שלך טיפה פנימה זה יעזור בכיווץ ויקרב את המשקל יותר לגוף

או קיי הבנתי את הראשון.
מה הכוונה "להכניס את הבן"? אתה מתכוון בטן?

• פותח/ת השרשור
;susss
אלא אם כן בא לך לנסות להכניס בנים בזמן שאתה פותח את הברכיים.. 🙄

חח סבבה פשוט באחת ההודעות רשמת "בין" ובשניה "בן" אז לא הבנתי בהתחלה למה התכוונת. בכל מקרה תודה.

אני בשוק מעליות וירידות שלך במשקל ז"א קשה להאמין שבד"כ בקיץ אתה על אחוז שומן חד ספרתי.

חח כן זה באמת שינויים דרסטיים אגב עליתי בחצי שנה האחרונה 19 קילו נכון להיום (ויש לי עוד חודשיים של מסה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית