עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לבית קברות יעיף אותךאם ה-400 לא יעבוד אז קח 10000 זה בטוח יעיף אותך ;ssagsz
גם אם אתה שותה קפאין במהלך השבוע יכול להיות שזה מטשטש את ההשפעה(או אפילו מכניס קפאין ממוצרי מזון כמו קולה שוקולד וכ'ו)היום לקחתי כפית קפה + כדור קפאין והאמת זה רק עשה לי חשק לישון (לקחתי את הקפאין עם ארוחה כלה - 300קלוריות)
מה אתם אומרים לנסות 2 כדורים ?
זה נירא לי כמות מטורפת זה יוצא לי יותר מ400מ''גתנסה על קיבה ריקה,תיקח כמות של 6מ"ג פ"ר קילו
ורק תשים לב שאתה לא צורך אולי קפאין ממקור אחר,ובגלל זה אין השפעה...אולי אתה שותה הרבה קולה,או משהו בסגנון,אז כבר יש לך מן טולרנס לקפאין
ואם אני רועד ממש בקטנה, אולי זה מהקור אפילו חח ואני מרגיש שהלב פועם יותר מהר, לקחתי יותר מידי? (לוקח כדור של 200 מ''ג עם קפה) שוקל 81~אפשר להרגע עם ההמלצות פה?
זה קפאין או הרואין? אם אתם רועדים, אז לקחתם יותר מדי.
החומר עושה את שלו, משפר במעט את הריכוז. מוטות לא יעופו באוויר.
אני היום לקחתי 2 כדורים ושתיתי נס ואני שוקל פחות ממך, אל תדאגואם אני רועד ממש בקטנה, אולי זה מהקור אפילו חח ואני מרגיש שהלב פועם יותר מהר, לקחתי יותר מידי? (לוקח כדור של 200 מ''ג עם קפה) שוקל 81~
חחח אני לא דואג שכמות כזאת תפגע בי, אני שואל פשוט אם שווה לקחת פחות...אני היום לקחתי 2 כדורים ושתיתי נס ואני שוקל פחות ממך, אל תדאג
תקח בכמות שמשפיעה עלייך, זה אינדיבידאוליחחח אני לא דואג שכמות כזאת תפגע בי, אני שואל פשוט אם שווה לקחת פחות...
אוקי תודהתקח בכמות שמשפיעה עלייך, זה אינדיבידאולי