ייעוץ בעיה קפאין שלא משפיע

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
היום השתמשתי בקפאין (פרולאב) בפעם הראשונה בחיי , לקחת את הכדור על בטן ריקה (3שעות של צום) וכלום !! לא הרגשתי כלום !
מה לעשות ??

היום לקחתי כפית קפה + כדור קפאין והאמת זה רק עשה לי חשק לישון (לקחתי את הקפאין עם ארוחה כלה - 300קלוריות)
מה אתם אומרים לנסות 2 כדורים ?
גם אם אתה שותה קפאין במהלך השבוע יכול להיות שזה מטשטש את ההשפעה(או אפילו מכניס קפאין ממוצרי מזון כמו קולה שוקולד וכ'ו)

תנסה על קיבה ריקה,תיקח כמות של 6מ"ג פ"ר קילו
ורק תשים לב שאתה לא צורך אולי קפאין ממקור אחר,ובגלל זה אין השפעה...אולי אתה שותה הרבה קולה,או משהו בסגנון,אז כבר יש לך מן טולרנס לקפאין

פותח הפוסט
כרגע ראיתי שאתה שוקל 66 ..
אל תנסה לעלות יותר מידי את כמות הקפאין שאתה לקוח
ההמלצה היא 10 מ"ג לקילו..זה לא אומר שאתה צריך להגיע לכזו כמות מטורפת..פשוט אומרים שמכמות כזו הקפאין יעשה לך אפקט הפוך
תזהר בכמויות שאתה לוקח

• פותח/ת השרשור
אני שוקל עכשיו קרוב ל70 (לא שזה משנה הרבה) , אני שותה כל יום 2 תיונים של תה ירוק - ויצוסקי . אין לי מושג כמה קפאין יש בזה ...אבל כמה יש כבר ?

תנסה על קיבה ריקה,תיקח כמות של 6מ"ג פ"ר קילו
ורק תשים לב שאתה לא צורך אולי קפאין ממקור אחר,ובגלל זה אין השפעה...אולי אתה שותה הרבה קולה,או משהו בסגנון,אז כבר יש לך מן טולרנס לקפאין
זה נירא לי כמות מטורפת זה יוצא לי יותר מ400מ''ג

אפשר להרגע עם ההמלצות פה?
זה קפאין או הרואין? אם אתם רועדים, אז לקחתם יותר מדי.
החומר עושה את שלו, משפר במעט את הריכוז. מוטות לא יעופו באוויר.

אפשר להרגע עם ההמלצות פה?
זה קפאין או הרואין? אם אתם רועדים, אז לקחתם יותר מדי.
החומר עושה את שלו, משפר במעט את הריכוז. מוטות לא יעופו באוויר.
ואם אני רועד ממש בקטנה, אולי זה מהקור אפילו חח ואני מרגיש שהלב פועם יותר מהר, לקחתי יותר מידי? (לוקח כדור של 200 מ''ג עם קפה) שוקל 81~

ואם אני רועד ממש בקטנה, אולי זה מהקור אפילו חח ואני מרגיש שהלב פועם יותר מהר, לקחתי יותר מידי? (לוקח כדור של 200 מ''ג עם קפה) שוקל 81~
אני היום לקחתי 2 כדורים ושתיתי נס ואני שוקל פחות ממך, אל תדאג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית