התחלתי SS לפני כ-חודש וחצי לאחר הרבה התלבטויות שלי עם עצמי. עשיתי אותה עם HB סקוואט במקום עם LB, פשוט לא הצלחתי להסתדר עם הטכניקה.
משקלי עבודה התחלתיים:
סקוואט: 20 ק"ג
דדליפט: 40 ק"ג
בנץ': 60 ק"ג
פרס: 42 ק"ג
מתח: עם תוספת של 17.5 ק"ג.
משקלי עבודה נוכחיים:
סקוואט: 55 ק"ג
דדליפט: 60 ק"ג (הטכניקה שלי לא טובה עדיין, אני פשוט לא מצליח ללמוד איך עושים את זה כמו שצריך וראיתי המון המון סרטונים וקראתי מאמרים)
בנץ': 65 ק"ג (אני דיי בטוח שאני יכול גם יותר)
פרס: 47.5 ק"ג
מתח: עם תוספת של 20 ק"ג.
זה לאחר חודש-וחצי חודשיים בתוכנית, ועלייה של קצת יותר מ3 ק"ג במשקל גוף.
זה מוזר לי, עליתי במשקל גוף, עליתי קצת באחוז שומן, הרגליים שלי גדלו, אבל פשוט נתקעתי במשקלים בהכול. בסקוואט אני כבר הרבה זמן תקוע על המשקל הזה, ואם אני רק מנסה לעלות משקל כל הטכניקה מתפקששת לי (לא מצליח להחזיק גב, לא מצליח להחזיק ברכיים החוצה) ואותו סיפור בדדליפט.
לעומת זאת, הבנץ' והפרס מתקדמים קצת יותר בסדר ובמתח אפילו השתפרתי למרות העלייה במשקל גוף.
חשבתי לעבור לתוכנית AB לחודש-חודשיים, ואז לנסות את התוכנית שוב.
מה דעתכם?
משקלי עבודה התחלתיים:
סקוואט: 20 ק"ג
דדליפט: 40 ק"ג
בנץ': 60 ק"ג
פרס: 42 ק"ג
מתח: עם תוספת של 17.5 ק"ג.
משקלי עבודה נוכחיים:
סקוואט: 55 ק"ג
דדליפט: 60 ק"ג (הטכניקה שלי לא טובה עדיין, אני פשוט לא מצליח ללמוד איך עושים את זה כמו שצריך וראיתי המון המון סרטונים וקראתי מאמרים)
בנץ': 65 ק"ג (אני דיי בטוח שאני יכול גם יותר)
פרס: 47.5 ק"ג
מתח: עם תוספת של 20 ק"ג.
זה לאחר חודש-וחצי חודשיים בתוכנית, ועלייה של קצת יותר מ3 ק"ג במשקל גוף.
זה מוזר לי, עליתי במשקל גוף, עליתי קצת באחוז שומן, הרגליים שלי גדלו, אבל פשוט נתקעתי במשקלים בהכול. בסקוואט אני כבר הרבה זמן תקוע על המשקל הזה, ואם אני רק מנסה לעלות משקל כל הטכניקה מתפקששת לי (לא מצליח להחזיק גב, לא מצליח להחזיק ברכיים החוצה) ואותו סיפור בדדליפט.
לעומת זאת, הבנץ' והפרס מתקדמים קצת יותר בסדר ובמתח אפילו השתפרתי למרות העלייה במשקל גוף.
חשבתי לעבור לתוכנית AB לחודש-חודשיים, ואז לנסות את התוכנית שוב.
מה דעתכם?