הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להרים את התחת בדדליפט?

power rack

משתמש קבוע
1,911
431
נק' מוניטין:
932
1,911
431
בית
בדדליפט, לא הצלחתי להחזיק את הגב ישר עד שהתחלתי ליישם את העקרון בסרטון (0:50) ולהרים את התחת בתחילת התנועה, אבל מישהו היום במכון אמר לי שזה לא נכון לעשות את זה. מה אתם אומרים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אשכרה , זאת הבעייה שיש לי בדדליפט ואם להגיד לך את האמת דיי קשה להיגמל ממנה בעיקר בחזרות האחרונות

ברגע שאתה מרים את התחת והמוט לא עולה אתה בעצם מוריד מהרגליים ומושך יותר עם הגב ובסופו של דבר היכולת שלך להרים משקל יותר כבד קטנה
אתה צריך להתאמן וללמוד להרים נכון, להשען טיפה אחורה ללחוץ את הרצפה עם גב מכווץ ושהמוט מתנתק להתחיל להתיישר גם עם הגב

• פותח/ת השרשור
ברגע שאתה מרים את התחת והמוט לא עולה אתה בעצם מוריד מהרגליים ומושך יותר עם הגב ובסופו של דבר היכולת שלך להרים משקל יותר כבד קטנה
אתה צריך להתאמן וללמוד להרים נכון, להשען טיפה אחורה ללחוץ את הרצפה עם גב מכווץ ושהמוט מתנתק להתחיל להתיישר גם עם הגב

אז הזווית בגב משתנה רק לכיוון אחד? כלומר, התחת לא עולה לפני הגב בכלל? גם אם זה עוזר לי לשמור על גב יותר ישר ולהרים יותר משקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית