הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חמישיות: סקוואט 167, דדליפט 178.3

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
אהלן
אשמח לקבל ביקורת על הדדליפט, הסקוואט סתם בשביל להשוויץ אני יודע שהטכניקה זוועה, מלכתחילה לא מיקמתי טוב את המוט ושילמתי על זה. החזרה החמישית הייתה החזרה הכי קשה בחיים שלי, חד משמעי. כבר בשלישית לא ממש האמנתי שיהיו 5, ובבור של הרביעית הבנתי שהשיא הזה לא יקרה. בכל זאת ירדתי לחמישית והפתעתי את עצמי תוך כדי התפוצצות נים בעין.
הדדליפט נעשה ביום שלישי באימון נפח אחרי 5X5 בסקוואט, בדרך כלל אני מצליח לשמור על מנח גב טוב יותר אבל הזוקפים היו עייפים בצורה קיצונית. גם לא הקפדתי על מנח ראש תקין אבל אשמח לשמוע עצות לשיפור על דברים שאולי אתם רואים ואני לא.
הדדליפט בתכלס היה קשה כי זה אחרי הנפח בסקוואט אבל לא היה RM5 אמיתי לדעתי, למרות שבחמישית האחיזה קצת החליקה.

בקיצור חפרתי הנה הסרטון:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה מאוד סקוואט כמו שאמרת כנראה זה בגלל שלא שמת את המוט טוב
דדליפט אתה עולה עם התחת לפני תקן זאת
סך הכל יפה מאוד , מה המשקל שלך?

זה משהו שכבר אמרו לך בסרטון הטכניקה הקודם שהעלת: חבל שאתה נופל לתחתית כאילו אתה עושה HB. אתה מאבד את המתח בהאמס וזורק ברכיים קדימה כדי לקבל באונס משם. הראיה העיקרית לכך היא שהעקבים שלך מתרוממים בתחתית. לגבי הדדליפט אמרו כבר שאתה מרים את התחת.

כל הכבוד על המלחמה בסקוואט.

כל הכבוד!
יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל Beast and cheat.

• פותח/ת השרשור
זה משהו שכבר אמרו לך בסרטון הטכניקה הקודם שהעלת: חבל שאתה נופל לתחתית כאילו אתה עושה HB. אתה מאבד את המתח בהאמס וזורק ברכיים קדימה כדי לקבל באונס משם. הראיה העיקרית לכך היא שהעקבים שלך מתרוממים בתחתית. לגבי הדדליפט אמרו כבר שאתה מרים את התחת.

כל הכבוד על המלחמה בסקוואט.
שתי הבעיות הללו דיי תוקנו, חוץ מבRM5 בסקוואט ובדדליפט שמבוצע אחרי אימון נפח בסקוואט. עדיין לא הצלחתי לפתור אותן מאז שעברתי לטקסס מת'וד.

תודה רבה לכולם!
אגב אני מאט התקדמות בגלל שהטכניקה פשוט לא מספיק טובה. עד עכשיו התקדמתי במתכונת של SS, רק שלא העליתי משקל באימון של הדדליפט, שזה אומר 3.75 קילו בשבוע ל3X5 בסקוואט
אחר כך עברתי לטקסס מת'וד, זה היה סוף השבוע השלישי, הוספתי 5 קילו בשבוע לRM5. עכשיו אוסיף 2.5 ואם יהיה צורך אחזור על המשקל הבא פעמיים (169.5) ואם יהיה צורך גם אעשה דילואוד (תלוי בטכניקה). בדדליפט התקדמתי גם ב3.75 בשבוע במתכונת של SS (כל אימון 2.5, שלושה אימונים בשבועיים), וכשעבתרי לטקסס מת'וד עברתי לדדליפט פעם בשבוע, והתחלתי להוסיף 2.5 כל שבוע. אחרי ה180 לחמישייה אשקול חזרה על המשקל \ דילואוד קטן, תלוי בטכניקה.
משקל גוף 95-96, גובה 1.71, גיל 20 לשואלים =]

תודה רבה ;susss

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית