הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשארו לי כמה דברים לא ברורים.

Aviad.s

משתמש מתחיל
53
0
נק' מוניטין:
0
53
0
אז ככה,
קראתי את כל האתר מליון פעם וגם אתרים אחרים (בעיקר אנגלית)

יש משהו שאני לא סגור עליו.
כרגע אני במסה.
כמה שאלות:
כמה זמן להיות במסה?
איך אני יודע אם אני עולה נכון? (שריר ולא שומן?)
נכון לעכשיו אני כל אימון מעלה משקלים. כמה להעלות?

תודה!

1.זה הכל תלוי בך,לפי התוצאות ולפי התחושות שלך,בתכלס הרוב מעלים מאסה בחורף ומחטבים לקראת הקיץ,יש גם כאלה שמעלים עד 15% שומן מחטבים והלאה והלאה.
http://www.kilogram.co.il/741/הפילוסופיות-בהעלאה-במסת-השריר/
זה יכול לעזור,גם על הסעיף השני.

3.איזה תכנית אתה מבצע?..

• פותח/ת השרשור
אההה תודה!

אני כרגע בהרצה (לא התאמנתי חצי שנה). אז אני עושה תרגילים בסיסים אבל במתכונת של מסה...
כרגע זה מה שיש זה בטח ישתנה עוד שבוע שבועיים.

אימון I: חזה ויד אחורית
(אין לי מושג איך אומרים זה בעברית) Dumbbell Bench Press
Incline Bench Press
מקבילים
Lying Tricep Extension

אימון II: גב ויד קידמית
עליות מתח
Seated Row
One Arm Dumbbell Row
Standing Barbell Curl

אימון II:רגליים וכתפיים
45 Degree Leg Press
Leg Extension
Leg Curl
Military Press
Dumbbell Lateral Raise

כל תרגיל אני עושה 3 סטים 10 חזרות.

בינתיים אני בשבוע השני של ה"תכנית" הזאת והמשקלים עפים למעלה מאימון לאימון כאילו אכלתי תרד...😛

מה שקרה, זה שחזרתי להתאמן אחרי חצי שנה הפסקה וכמו מפגר התאמנתי כמו שהייתי רגיל. בראש זה היה לא בעייתי אבל פיזית זה דפק אותי.
אחרי יום יומיים הרגשתי חרא ובקושי הצלחתי להתאמן, כנראה שהייתי באימון יתר.. אז נחתי לאיזה שבוע וחצי. ועכשיו אני מריץ את התכנית הזאת בטח זה ישתנה עוד שבועיים ככה למשהו יותר רציני.

האמת הייתי רוצה לעשות את SS אבל אין לי מישהו שיכול להדריך אותי ולהגיד לי מה לשפר, לי אין מושג.

זהו
תודה!

תלמד לבד ותעלה לכאן סרטונים לביקורת. רוב המאמנים ליצנים ולא יכולים להדריך אותך לעשות את התרגילים נכון.

אההה תודה!

אני כרגע בהרצה (לא התאמנתי חצי שנה). אז אני עושה תרגילים בסיסים אבל במתכונת של מסה...
כרגע זה מה שיש זה בטח ישתנה עוד שבוע שבועיים.

אימון I: חזה ויד אחורית
(אין לי מושג איך אומרים זה בעברית) Dumbbell Bench Press
Incline Bench Press
מקבילים
Lying Tricep Extension

אימון II: גב ויד קידמית
עליות מתח
Seated Row
One Arm Dumbbell Row
Standing Barbell Curl

אימון II:רגליים וכתפיים
45 Degree Leg Press
Leg Extension
Leg Curl
Military Press
Dumbbell Lateral Raise

כל תרגיל אני עושה 3 סטים 10 חזרות.

בינתיים אני בשבוע השני של ה"תכנית" הזאת והמשקלים עפים למעלה מאימון לאימון כאילו אכלתי תרד...😛

מה שקרה, זה שחזרתי להתאמן אחרי חצי שנה הפסקה וכמו מפגר התאמנתי כמו שהייתי רגיל. בראש זה היה לא בעייתי אבל פיזית זה דפק אותי.
אחרי יום יומיים הרגשתי חרא ובקושי הצלחתי להתאמן, כנראה שהייתי באימון יתר.. אז נחתי לאיזה שבוע וחצי. ועכשיו אני מריץ את התכנית הזאת בטח זה ישתנה עוד שבועיים ככה למשהו יותר רציני.

האמת הייתי רוצה לעשות את SS אבל אין לי מישהו שיכול להדריך אותי ולהגיד לי מה לשפר, לי אין מושג.

זהו
תודה!

קודם כל כמו שסטארדאסט אמר ממליץ לך לנסות ללמוד את הטכניקות לבד,אתה יכול לעלות לפה סרטונים וינסו לעזור לך...
בתכנית כמו שלך,פעם משה הגיב למישהו שהמטרה בתכניות חלוקה כאלה זה לעלות 2.5 ק"ג מאימון לאימון.

• פותח/ת השרשור
אהה מגניב זה הקצב שלי באמת. חשבתי שזה מוזר שאני עולה כל כך מהר. ברגליים וגב אני עולה עוד יותר מהר.. זה בטח ייעצר מתישהו

ומה עם המשקל? אני אמור לעלות 2 קילו בשבוע או שזה מוגזם?

אהה מגניב זה הקצב שלי באמת. חשבתי שזה מוזר שאני עולה כל כך מהר. ברגליים וגב אני עולה עוד יותר מהר.. זה בטח ייעצר מתישהו

כן זה יעצר מתישהו,אף אחד לא יכול להעלות משקלים מאימון לאימון לנצח.
בתכלס,הכל אפשרי...מבחינת שריר כבר אני אומר לך...לא.
שלא תבין אותי לא נכון ייתכן ועלית במאסת השריר שלך בשבוע,אבל חלק ניכר מה2 קילוגרמים זה נוזלים/שומן.

הדרך הכי טוב ללמוד טכניקה:
לקרוא את הספר SS המהדורה השלישית -> לראות את הDVD -> לעלות סרטונים לפה כדי לשפר טכניקה.
בקשר לאוכל, תאכל כמה שצריך כדי להמשיך להתקדם במשקלים, אם אתה יכול לאכול פחות ולהתקדם אותו דבר במשקלים, אז תאכל פחות, ותעלה קלוריות מתי שהמשקל נהיה כבד מאוד.
זאת הדרך הכי טובה לדעתי בשביל לא לעלות סתם בשומן, אבל בכל זאת בנק' כלשהי תתקע ואוכל לא יעזור, תנסה לא להגיע למצב שתאכל 5K קלוריות בשביל להצליח להגיע למשקלים יותר גבוהים, אתה יכול לנסות כמובן אבל תעלה יותר מידי בשומן לדעתי, כשאתה אוכל הרבה (כנראה בסוף SS יצא שכבר תאכל 4-4.5K קלוריות), אתה יושן טוב, ולא פוגע בהתאוששות עם פעילות גופנית אחרת, תעבור תוכנית.
ריפטו בספר מציע אפילו להגיע ל6K קלוריות חחח אבל ריפטו לא אכפת לו מאיך להראות...
כמו שהוא אמר בספר I DONT CARE ABOUT YOUR VISIBLE ABS חחח

• פותח/ת השרשור
כן זה יעצר מתישהו,אף אחד לא יכול להעלות משקלים מאימון לאימון לנצח.
בתכלס,הכל אפשרי...מבחינת שריר כבר אני אומר לך...לא.
שלא תבין אותי לא נכון ייתכן ועלית במאסת השריר שלך בשבוע,אבל חלק ניכר מה2 קילוגרמים זה נוזלים/שומן.

ברור לי שלא הכל שריר אני לא חי בסרט שעליתי 2 קילו של מסת שריר.. השאלה איך אני אדע כמה באמת? יש אפשרות לדעת?

הדרך הכי טוב ללמוד טכניקה:
לקרוא את הספר SS המהדורה השלישית -> לראות את הDVD -> לעלות סרטונים לפה כדי לשפר טכניקה.
בקשר לאוכל, תאכל כמה שצריך כדי להמשיך להתקדם במשקלים, אם אתה יכול לאכול פחות ולהתקדם אותו דבר במשקלים, אז תאכל פחות, ותעלה קלוריות מתי שהמשקל נהיה כבד מאוד.
זאת הדרך הכי טובה לדעתי בשביל לא לעלות סתם בשומן, אבל בכל זאת בנק' כלשהי תתקע ואוכל לא יעזור, תנסה לא להגיע למצב שתאכל 5K קלוריות בשביל להצליח להגיע למשקלים יותר גבוהים, אתה יכול לנסות כמובן אבל תעלה יותר מידי בשומן לדעתי, כשאתה אוכל הרבה (כנראה בסוף SS יצא שכבר תאכל 4-4.5K קלוריות), אתה יושן טוב, ולא פוגע בהתאוששות עם פעילות גופנית אחרת, תעבור תוכנית.
ריפטו בספר מציע אפילו להגיע ל6K קלוריות חחח אבל ריפטו לא אכפת לו מאיך להראות...
כמו שהוא אמר בספר I DONT CARE ABOUT YOUR VISIBLE ABS חחח

זה נשמע כמו טיפ טוב, תודה רבה! כרגע אני מכניס משהו כמו 3.2K קלוריות (45% חלבון/פחמימה ו10% שומן)

ועוד שאלה קטנה, קראתי באחד המאמרים על עלייה במסה. שצריך לשחק בין 11-12 אחוז שומן ל15... אני כרגע על 15.5 בערך.
אני צריך להתחיל חיטוב? או שזה סתם הצעה למסגר את המשחק בין מסה לחיטוב?

שוב תודה רבה לכולם על התשובות זה עוזר מאוד!!!

ברור לי שלא הכל שריר אני לא חי בסרט שעליתי 2 קילו של מסת שריר.. השאלה איך אני אדע כמה באמת? יש אפשרות לדעת?

זה נשמע כמו טיפ טוב, תודה רבה! כרגע אני מכניס משהו כמו 3.2K קלוריות (45% חלבון/פחמימה ו10% שומן)

ועוד שאלה קטנה, קראתי באחד המאמרים על עלייה במסה. שצריך לשחק בין 11-12 אחוז שומן ל15... אני כרגע על 15.5 בערך.
אני צריך להתחיל חיטוב? או שזה סתם הצעה למסגר את המשחק בין מסה לחיטוב?

שוב תודה רבה לכולם על התשובות זה עוזר מאוד!!!
לא אין צורך, אתה עושה חיטוב מתי שבא לך, ריפטו כותב שבערך ב17% שומן זאת הסביבה האנבולית הכי טובה לגוף בשביל לפתח מסת שריר.
ולגבי כמות הקלוריות, זה לא משנה האחוזים של כל דבר, העיקר שתאכל 2 גרם חלבון על כל קילו בגוף ולפחות 0.8 גרם שומן על כל קילו בגוף, כל השאר תשלים עם מה שבא לך.
אם אתה יכול לאכול פחות מ3.2K קלוריות ולעלות אותו דבר במשקלים, אז תוריד קצת, ככה אני חושב תעלה פחות בשומן, תעלה רק כשהמשקלים מתחילים להיות ממש כבדים.
אם המשקלים כבר ממש כבדים אל תוריד קלוריות 😃

Back
למעלה תחתית