הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי ויטמין מחליף אוכל?

• פותח/ת השרשור G.Pas
  • פורסם בתאריך

G.Pas

משתמש פעיל
406
64
נק' מוניטין:
260
406
64
אהלן,

רציתי לשאול 3 שאלות:

1. אם אני אוכל הכל מהכל, בכל זאת יש צורך במולטי ויטמין?

2. נניח ואני כן אקח מולטי ויטמין, אני אחסיר את הירקות/פירות מהתפריט או שאין קשר בכלל וזה רק תוספת?

3. לוקחים את זה כל יום באותה כמות או שזה תלוי במשהו?

---------------------------------------------

ועוד שאלה במידה ואני כן אקח, יש לכם המלצה על מולטי ויטמין מסויים או שהכל בסוף אותו דבר?

תודה רבה!

• פותח/ת השרשור
1.רצוי
2. כן, אבל אפשר בנוסף
3. אותה כמות
4. טוויןלאב

תודה רבה!

עוד 2 שאלות עבורך:

1. כשאתה אומר טווין לאב אתה מתכוון שיש לו רק סוג אחד ככה שאין אפשרות להתבלבל עם מולטי אחר של טווין לאב?

2. כשאתה אומר "אבל אפשר בנוסף" זה אומר כן או לא? במה זה תלוי? לא יכולה להיות בעיה של עודף ויטמינים / מינרלים?

תודה רבה!

עוד 2 שאלות עבורך:

1. כשאתה אומר טווין לאב אתה מתכוון שיש לו רק סוג אחד ככה שאין אפשרות להתבלבל עם מולטי אחר של טווין לאב?

2. כשאתה אומר "אבל אפשר בנוסף" זה אומר כן או לא? במה זה תלוי? לא יכולה להיות בעיה של עודף ויטמינים / מינרלים?
1. Daily One Caps, הכי זול ומשתלם.
2.אם תקח מולטי, אין בעיה לצרוך גם ירקות. לא.

לרוב גם אומרים לקחת את הטווין לאב לגברים בלי ברזל בתוך, כי לרוב מקבלים אותו מלא מדברים אחרים...

אהלן,

רציתי לשאול 3 שאלות:

1. אם אני אוכל הכל מהכל, בכל זאת יש צורך במולטי ויטמין?

2. נניח ואני כן אקח מולטי ויטמין, אני אחסיר את הירקות/פירות מהתפריט או שאין קשר בכלל וזה רק תוספת?

3. לוקחים את זה כל יום באותה כמות או שזה תלוי במשהו?

---------------------------------------------

ועוד שאלה במידה ואני כן אקח, יש לכם המלצה על מולטי ויטמין מסויים או שהכל בסוף אותו דבר?

תודה רבה!
1] אם אתה מגיע ל12-15 ירקות בערך אתה לא תהייה חייב כל כך מולטי , אבל אני לא מכיר הרבה אנשים שמגיעים לכזו כמות אבל יש ויטמינים חשובים שקשה מאוד להגיע אליהם כמו , ויטמין D
2] כן אתה יכול להחסיר מהירקות
3] כל יום אותה כמות
4] טווינלאב הכי זול

מולטי ויטמין לא מחליף ירקות ופירות בתפריט בשום צורה.
בעיני זאת גישה דפוקה לתזונה, במיוחד אם אתה רוצה להיות באחוז שומן נמוך יחסית.

אתה יכול לנסות לקחת מולטי ויטמין איכותי למשך נגיד - חודש-חודשיים, ולראות אם זה משפיע עליך לחיוב.
אם כן, על הכיפאק.
אם אתה לא מצליח להרגיש שום שינוי, תפסיק.

כמתאמן ממוצע שאוכל מגוון וטוב, אני יכול להגיד לך שבשלב מסויים לא מצאתי לזה שום הצדקה מעשית.
בהצלחה...

אתה יכול לנסות לקחת מולטי ויטמין איכותי למשך נגיד - חודש-חודשיים, ולראות אם זה משפיע עליך לחיוב.
אם כן, על הכיפאק.
אם אתה לא מצליח להרגיש שום שינוי, תפסיק.
ויטמינים בד"כ לא עושים משהו שנראה לעין .
זה בסך הכל שומר על מערכת חיסונית תקינה, צמיחה בריאה של שיער וציפורניים
ושומר על איזון של חומרים חשובים שהגוף צריך לתהליכים כאלה ואחרים .
כך שאני לא חושב שהוא ירגיש בהבדלים כלשהם בעת צריכת הוויטמין- מה שכן, צריכה של ויטמינים בהחלט יכולה להועיל.

זה נחמד והגיוני בתאוריה.
בפועל לא ראיתי שום השפעה ממשית אצל אף אחד שלקח מולטי ויטמין ו/או קומפלקס B.
כן ראיתי תוספים אחרים עובדים בבירור (שמן דגים, קריאטין, מולטי מינרל + C).
תעשה את השיקולים שלך.

זה נחמד והגיוני בתאוריה.
בפועל לא ראיתי שום השפעה ממשית אצל אף אחד שלקח מולטי ויטמין ו/או קומפלקס B.
כן ראיתי תוספים אחרים עובדים בבירור (שמן דגים, קריאטין, מולטי מינרל + C).
תעשה את השיקולים שלך.
ידוע שקריאטין ושמן דגים משפיעים
אבל למשתמש הרגיל אשר נוטל אותן קשה להצביע בדיוק ולומר היכן זה עזר לו...ככה שהעבודה פה היא גם דיי "מאחורי הקלעים" בדומה למולטיויטמין.
לנושא,אתה יכול לשקול שימוש במולטיויטמין אם אתה חושב שאתה זקוק לזה..במידה ואתה מתאמן תדאג לקחת מולטיויטמין שמיועד ל"ספורטאי" (מינונים שונים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית