הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לגיד קרוע בכתף

SuperMan

משתמש מתחיל
107
6
נק' מוניטין:
17
107
6
טוב אז אחרי 3 שבועות של סבל וכאבים בכתף ואחרי שרופאים אמרו לי דברים לא נכונים הגעתי לרופא מומחה שבדק אותי ואחרי בדיקה קצרה ראה שיש לי קרע חלקי בגיד בכתף. הוא אמר לי שיכך לי חודש עד שהגיד יצלק בחזרה למקום.
השאלה שלי עם אני יכול לעשות פרוטוקול פציעות שיש בנעוץ.
הוא אמר לי לא לעסוק בפעילות גופנית במשך חודש אבל זה כמו מוות בשבילי גם עם זה חודש.🆘
מה שכן אני כבר שלוש שבועות לא עושה בנץ ומתח בתרגילים האלה הכתף כואבת רצח אז אני עושה רק דדליפט,סקוואט ופרס מה שלא מפריע לי בכתף.

המלצה חמה - אל תעשה שום "פרוטוקול פציעות".
דבר ראשון תנוח.
דבר שני תבקש הפנייה לפיזיותרפיה. אם אתה מוכן להשקיע כסף , אז עדיף באופן פרטי.
קרעים בגידים וחוסר החלמה טוב שלהם עלולים לגרום לחוסר תפקוד , כאבים וצורך בניתוחים בעתיד. חבל שזה יקרה בגיל צעיר כמו שלך.
החודש-חודשיים הללו שלא תתאמן לא יהרגו אותך . תאמין לי.

עשית צילום אולטרא-סאונד?

• פותח/ת השרשור
המלצה חמה - אל תעשה שום "פרוטוקול פציעות".
דבר ראשון תנוח.
דבר שני תבקש הפנייה לפיזיותרפיה. אם אתה מוכן להשקיע כסף , אז עדיף באופן פרטי.
קרעים בגידים וחוסר החלמה טוב שלהם עלולים לגרום לחוסר תפקוד , כאבים וצורך בניתוחים בעתיד. חבל שזה יקרה בגיל צעיר כמו שלך.
החודש-חודשיים הללו שלא תתאמן לא יהרגו אותך . תאמין לי.

עשית צילום אולטרא-סאונד?

צילום אולטרא-סאונד לא עשיתי , עשיתי רק צילום רנטגן שכמוון לא אמר לרופא כלום.
האורתופד התחיל לעשות לי מכל מיני תנועות בידיים ובסוף אמר לי שזה קרע בגיד וצריך חודש מנוחה. הביא לי משחה עם כדורים במינון גבוהה נגד כאבים לשבוע.
מה שכן אני מתאמן עכשיו באופן חלקי ועושה סקוואט, דדליפט וגם פרס בתרגילים האלה אני לא מרגיש תגיד.
מה שכן הרופא שלח אותי גם לפיזוטרפיה למרות שאני יעשה את זה אני מעדיף גם קצת לאמן תמקום בצורה חלשה שיזרום לשם דם.

לחשוב שכל זה לא היה קורה לי עם לא היתי מתאמץ באותו אימון בבנץ ניסיתי בסוף האימון לבדוק בערך תrm1 שלי אחרי שהצלחתי הרגשתי קנאק מוזר וידעתי שזהו קרה משהו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית