הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מתאמן חודשיים וקצת (15)

• פותח/ת השרשור sun113
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
חחחחח אכן , לא חפר לי "פאשה" קוראים לו למרות שנראה לי שהוא זיין את המוח הוא טען שהוא עשה 300+ סקוואט ודדליפט ו200+ בנ'ץ משהו כזה .
אני זוכר כי אני מעמיס אומגה שלוש 😃 וכן בסוף התחריתי ולקחתי גם 1 קטגורית גיל +משקל ושני אבסולוטי. אני לא ממש זוכר את הגוף שלך אבל כן היית די שחיף.
ראיתי אותו לפני יומיים בפולס הוא חזר אחרי פציעה לריצות בעיקר.
כל הכבוד ! 180 ק"ג סקוואט ?! מטורף אחי...

ראיתי אותו לפני יומיים בפולס הוא חזר אחרי פציעה לריצות בעיקר.
כל הכבוד ! 180 ק"ג סקוואט ?! מטורף אחי...
תודה , מתכנן 200 באפריל , בכל מקרה גם הפאשה הזה יש לו יידע והוא בן אדם רציני , והכי חשוב לא כמו הבילדרים הבני #%@# שלכם שם בפולס , תצמד אילו לדעתי ולא לשאר.

• פותח/ת השרשור
תודה , מתכנן 200 באפריל , בכל מקרה גם הפאשה הזה יש לו יידע והוא בן אדם רציני , והכי חשוב לא כמו הבילדרים הבני #%@# שלכם שם בפולס , תצמד אילו לדעתי ולא לשאר.

עזוב אותך ,שבוע שעבר באתי לעשות 120 ק"ג דדליפט ,בא אלי איזה ליצן אחד ואמר לי ש"על טעויות מצטערים" ,וכמו הומו רץ למאמן האחראי ,והמאמן אמר לו שלא יתערב ,ולא רק שעשיתי חזרה אחת עשיתי עוד אחת כדי להוכיח לו שהוא מפגר ,ועם גב ישר כמו פלטה...
תן ביקורות על השינוי !!

עזוב אותך ,שבוע שעבר באתי לעשות 120 ק"ג דדליפט ,בא אלי איזה ליצן אחד ואמר לי ש"על טעויות מצטערים" ,וכמו הומו רץ למאמן האחראי ,והמאמן אמר לו שלא יתערב ,ולא רק שעשיתי חזרה אחת עשיתי עוד אחת כדי להוכיח לו שהוא מפגר ,ועם גב ישר כמו פלטה...
תן ביקורות על השינוי !!
המאמן שהיה שאני הייתי פשוט תותח !!! ממש אהבתי אותו , גבר שמבין עניין וזה נדיר למצוא כאלה.
לגבי השינוי כמו שאמרו לך פה יש שינוי רואים בידיים אבל זה לא ממש משמעותי תמשיך לעלות משקלים תחזור עוד כמה חודשים ותראה שהתגובות ישתנו.

• פותח/ת השרשור
המאמן שהיה שאני הייתי פשוט תותח !!! ממש אהבתי אותו , גבר שמבין עניין וזה נדיר למצוא כאלה.
לגבי השינוי כמו שאמרו לך פה יש שינוי רואים בידיים אבל זה לא ממש משמעותי תמשיך לעלות משקלים תחזור עוד כמה חודשים ותראה שהתגובות ישתנו.

כן ,קוראים לו מתן הוא אחד הגברים ,כל שאלה אני מפנה אליו ,הוא לא כמו רוב המאמנים הבורים.
אני הולך להפציץ מסה לעוד הרבה זמן ,אני אעלה אחרי חיטוב ,זה יהיה עוד הרבה זמן ,אבל זה יהיה שווה את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית